Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

wesele 2015

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hej, Nasza data to 15.08,2015r. Sale, zesp贸艂 i kamerzyst臋 zarezerwowali艣my ju偶 w kwietniu 2013 roku. Jak na razie jestem w szoku, 偶e czas tak szybko leci. I nie wiem kiedy zabiera膰 si臋 za reszt臋 spraw. Sukienk臋 ma mi uszy膰 znajoma krawcowa, powiedzia艂a, 偶e je艣li chce mie膰 sukienk臋 dobrze dopasowan膮 i 偶eby ona mia艂a spokojnie czas na projekt dla mnie, to mam si臋 do niej zg艂osi膰 w styczniu 2015r.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Hej dziewczyny, Czy macie jakie艣 ciekawe propozycje na podzi臋kowanie dla rodzic贸w? Zaznaczam, 偶e mnie wychowuje tylko matka, gdy偶 ojciec zmar艂 natomiast m贸j przysz艂y ma obydwoje rodzic贸w. Zastanawia艂am si臋 czy tego nie omin膮膰? Ale nie wiem czy wypada, z drugiej strony mojej mamie nale偶膮 si臋 podzi臋kowania poniewa偶 ona najbardziej nam pomaga w finansowaniu tej uroczysto艣ci i najbardziej nas wspiera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Didaaa
WItam :) ja ju偶 wcze艣niej pisa艂am na ten temat, u mnie sprawa wygl膮da tak, 偶e moi rodzice s膮 ju偶 wiele lat po rozwodzie a narzeczony ma oboje rodzic贸w "razem" i nie robimy typowych podzi臋kowa艅 dla rodzic贸w podczas wesela (podzi臋kujemy im w domu po weselu na spokojnie wr臋czaj膮c drobne upominki). Natomiast zamiast podzi臋kowa艅 dla rodzic贸w podczas wesela b臋dziemy wy艣wietlali kr贸tki filmik o nas (od dzieci艅stwa do obecnego czasu) chcemy to zrobi膰 w spos贸b zabawny dla lu藕nej atmosfery :) S膮dz臋 偶e takie wyj艣cie b臋dzie o niebo lepsze ni偶 udawanie przed innymi 偶e sytuacja jest inna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laura161
My艣la艂y艣cie o samochodzie na ten dzie艅??? Mog臋 do艂膮czy膰 si臋 do porad. Ot贸偶 ja wynaj臋艂am limuzyn臋 lincolna i szczerze Wam polecam, poniewa偶 je艣li macie du偶膮 sukni臋 to zmie艣ci si臋 bez problemu w tym aucie. Drzwi si臋 szeroko otwieraj膮, wi臋c zmie艣cicie si臋 bez k艂opotu na facebooku mo偶na znale藕膰 pana wpisuj膮c zabytkowa limuzyna Toru艅 lincoln continental.POzdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastinaa
U nas chyba b臋dziemy robi膰 podzi臋kowanie na sali. Nie krytykuje oczywi艣cie innych rozwi膮za艅, ale u nas tak jest przyj臋te i wydaje mi si臋, 偶e rodzicom kt贸rzy sporo nam pomagaj膮 przy weselu mog艂oby by膰 przykro, 偶e z tej formy tradycyjnej zrezygnowali艣my. Poza tym rodzice narzeczonego to starsi ludzie i akurat tu stawiamy na tradycyjne 偶yczenia, jaki艣 upominek i co艣 razem zata艅czymy, ale na pewno nie 'cudownych rodzic贸w' bo tego ju偶 nie wytrzymam ;) A p贸藕niej planujemy zrobi膰 takie jakby 'pasowanie na te艣ci贸w', widzia艂am to gdzie艣 na yt, m艂oda para odczytuje taki niby regulamin bycia te艣ciem, a rodzice odpowiadaj膮, 偶e przysi臋gaj膮, wszystko zrobione bardzo na weso艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wideofilmowanie Firma Mucha
Zapraszam 506485064

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
Cze艣膰 wszystkim, chcia艂abym do艂膮czy膰 do forum. Nasza data to 15 sierpnia oczywi艣cie w nast臋pnym roku:) Sal臋, zesp贸艂 oraz kamerzyst臋 i fotografa mamy ju偶 zaklepanych. Zar贸wno fotograf jak i kamerzysta to nasi znajomi tak偶e by艂o 艂atwiej i taniej nie ukrywam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastinaa
witamy :) z jakiego rejonu jeste艣? no tak pakiet podstawowy ju偶 jest, z reszt膮 za艂atwie艅 pewnie ruszacie za jaki艣 czas tak jak wi臋kszo艣膰 tutaj? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
Jestem ze 艣wi臋tokrzyskiego, chocia偶 studiuje teraz w Krakowie. Ze wzgl臋du na to, 偶e m贸j D zosta艂 "w domu" i dzieli nas odleg艂o艣膰 150km to on za艂atwia艂 wiekszo艣膰 niezb臋dnych rzeczy :P mi zostaj膮 te "mniej wa偶ne" (wg. niego:)) czyli dekoracje itp itd.Zajm臋 si臋 tym p贸zniej. W lokalu na szcz臋艣cie w cenie talerzyka s膮 zar贸wno napoje (ciep艂e i zimne nielimitowane), owoce, ciasta i podstawowa dekoracja sali, kt贸rej wygl膮d mo偶na ustali膰 z w艂a艣cicielk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej Paula te偶 bior臋 艣lub 1.08.2015 roku :-) .Nadal nie mam fotografa i to mnie jako艣 martwi ,Czy my艣licie 偶e powinnam ju偶 wreszcie kogo艣 znale藕膰 bo tak mi si臋 ci臋偶ko zdecydowa膰 .... :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
Z tego co wiem to wszystko zale偶y od tego jakiej jako艣ci chcesz mie膰 zdj臋cia. Je偶eli dany fotograf jest dobry w swoim fachu to poza wysok膮 cen膮 ma r贸wnie偶 ob艂o偶one terminy w sezonie weselnym i na sierpie艅 mo偶e by膰 ci臋偶ko z wolnym terminem chocia偶 to te偶 zale偶y w jakim rejonie Polski podobno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzastinaa
My rezerwowali艣my fotografa na 2 lata przed 艣lubem i na miesi膮ce letnie ju偶 ci臋偶ko by艂o nam si臋 wpasowa膰. Zale偶a艂o nam na konkretnym fotografie i kamerzy艣cie, w dodatku s膮 sprawdzeni i rozchwytywani wiec wiedzieli艣my, 偶e musimy du偶o wcze艣niej ich rezerwowa膰. Je艣li nie masz kogo艣 konkretnego to radzi艂abym ju偶 si臋 rozgl膮da膰 i poumawia膰 na spotkania, na kt贸rych si臋 dowiesz co oferuj膮 i za ile i wtedy po spotkaniu mo偶esz podj膮膰 decyzj臋. Im b臋dzie bli偶ej Waszej daty, tym Ci 'lepsi' b臋d膮 ju偶 mieli pozajmowane terminy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
Nie wiem czy temat ten by艂 ju偶 poruszany..... ale czy macie jakie艣 motywy przewodnie / kolory przewodnie Waszych wesel??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Didaaa
U nas kolorem przewodnim b臋dzie niebieski a dok艂adniej kobaltowy :) Restauracja w kt贸rej b臋dziemy mie膰 wesele ma w艂a艣nie takie "dodatki". Chcia艂abym mie膰 w艂a艣nie taki bukiet a mo偶e i nawet buty je偶eli znajd臋 odpowiednie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie tam si臋 najbardziej podoba odcien bladego r贸偶u:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zastanawiam si臋 jaki wybra膰 kolor, w innym temacie dziewczyny pisa艂y o fiolecie. W sali jest braz, wiec powinien pasowac chyba. Najlepiej to chyba kilka odcieni, zeby nie by艂o za jednokolorowo. Bo raczej nie wyobrazam sobie by 艣wiadkowa odpalila sie w taki fiolet:) http://organizerslubny24.pl/blog/65/kolor-przewodni-radiant-orchid

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fiolet, ale nie za mocny to dobry pomys艂, bo zawsze si臋 dopasuje do sali itd. by艂am na weselu gdzie by艂 i dobrze to wygl膮da艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
Niestety mi strasznie ci臋偶ko zdecydowa膰 si臋 mi na tylko jeden kolor. Wi臋c w chwili obecnej zdecydowali艣my si臋 na motyw a nad wyborem koloru jeszcze si臋 zastanowimy. Chcemy wesele w stylu rustykalnym co o tym s膮dzicie ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
a fiolet to kolor roku podobno wi臋c super, kojarzy mi si臋 z lawend膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez wlasnie zobaczylam, ze to kolor roku, wiec czemu nie:) jak nie chcesz jednego koloru, to moze rozne odcienie fioletu i polaczyc np z kremem albo biela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnms
Witam, z Podkarpacia, 艢lub 25 lipca 2015, sala i zesp贸艂 i kucharka zarezerwowane. Wesele jednodniowe na 100-120 os贸b. Przygotowania zacz臋li艣my w drugiej po艂owie stycznia(3 miesi膮ce po zar臋czynach). Poszukujemy fotografa i kamerzysty. Wiem te偶 jak膮 chc臋 mie膰 sukni臋, i buty te偶 mam ju偶 upatrzone, ale na to jeszcze za wcze艣nie. Obr膮czki chyba b臋dziemy chcieli takie bardziej tradycyjne z 偶贸艂tego z艂ota.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnms
kolor przewodni ten fiolet jest super, mo偶e nawet taki wybior臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnms
piosenka Ireny Jarockiej ,, Jeszcze tyle przed nami" na pierwszy taniec te偶 艣wietny pomys艂, kto wie mo偶e tutaj na tym forum znajd臋 inspiracj臋. Przysz艂e PM jakiej d艂ugo艣ci macie w艂osy, zapuszczacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
My艣leli艣my o po艂膮czeniu kolor贸w z zieleni膮. Wtedy dobrze wpasowa艂yby sie w rustykalne klimaty. Co do zapuszczania w艂os贸w to od kilku lat mam raczej sta艂a d艂ugo艣膰- za ramiona. A co s膮dzicie o wiankach do w艂os贸w ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zale偶y jaki, tylko nie za du偶y bo okropnie wyglada. Widzialam gdzies takie zdjecia, ze panna mloda miala wianek wieszy niz glowe i wygladala jak z aureola:) wiec musi byc maly, ale ogolnie na plus. A co do fioletu to fajnie wyglada, podoba mi sie z polaczenie kolorow na serwecie pod menu, moze dobrze wygl膮da膰 w ca艂o艣ci dekoracji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
Lokal weselny, gdzie odb臋dzie si臋 moje wesele jest wyko艅czony na bia艂o, wi臋c chyba wszystkie kolory b臋d膮 pasowa艂y. Fajne jest te偶 to, 偶e w艂a艣cicielka bezp艂atnie dekoruje sale jadaln膮 wed艂ug twojego pomys艂u (dekoracja sto艂贸w) a co do reszty mo偶na samemu co艣 wymy艣li膰 niedrogim kosztem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuula23
a co do wianka to rzeczywi艣cie racja, 偶e nie mo偶e by膰 zbyt du偶y. My艣licie, 偶e dodanie do niego welonu to ju偶 przesada czy ujdzie jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem przesada, kwiatek i welon jeszcze ok, ale wianek i welon to ju偶 chyba za du偶o. Zakochalam si臋 w tych fioletowych sandalkach, dlugo szukalam jakich fajnych w kolorze, ale nie przesadzonych. szkoda, 偶e nie napisali jakiej firmy. Booooskie

Udost臋pnij ten post