Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ShereKhan

Skrzypi mi prawe oko jak mrugam

Polecane posty

Te rzadkie okresy kiedy eM jest na fleku są jak deszcz na tej pustyni kafebagna

NjuNie wiem ile ich jestTo wiedźmy.Nie będę im robił porannego apelu codziennie bo mnie zamienią w żabę:PSory żaba;)

Gość Silene
Nju a komary? Bo ja od kiedy dowiedziałam się, że jedzą je nietoperze, to staram się nie zabijać tylko odganiać :-). Tygrys, powinieneś wiedzieć ile ich jest, to ważne. Tak samo jak powinieneś wiedzieć w czym się specjalizują.

Chociaż w zasadzie po tym jak wyglądam dochodzę do wniosku, że jest ich trzy sztuki (wiedźm)Jedna zamieniła mnie w żabe-twarz, druga w kosarza-długie kończyny a trzecia w słonia ale nie chodzi o uszy:Pni no...przesadzam...Tka licentia poetica

Silene- doradzę Ci zachować obojętnie wobec eMa, bo jak sie naj***e albo odpuści prochy to,pojedzie Ci w stara manke i tak do końca swiata- osobowość borderline.

Tez nie zabijam pająków. To zbrodnia. X Mój kot je zjada,wie że mam fobie na ich punkcie.

Gość Silene
Njun, dziękuję, zapamiętam i będę uważać. Zresztą domyślam się, że jego wczorajsze wyskoki w moją stronę to było tylko delikatne mizianie.

To się nazywa samospełniające się proroctwo.Kraaaa!!!!!!kraaaaaaa!!!!!!!krrrraaaaaaaaaa!!!!!I w końcu sie zdenerwuje i wykrraaaaakacie!

Gość gość
Lubisz żabić komary ?

Nie ale lubie walnąć w komara.Niestety robie to już tylko w kontekście chrapania bonie produkuja już tych zacnych pojazdów

Silene co to za g***o?Chodzi mi o te afirmacje na wymarzony dom, wielkiego k****a i awans połączony ze ślubem

Gość do selene
Kiedy umarł twój mąż i dziecko? Zginęli równocześnie?

Na nekrolog trochę już za późno jak myślę więc to chyba niezdrowa ciekawość z Twojej strony

Gość gość
A ile zdążyłeś walnać tych zacnych pojazdów ?

Gość Silene
O muzykę mi chodzi, bo jest ładna, te afirmację to chyba taki bonus. Nju, a jaki masz stosunek do jogi? No ja lubię takie klimaty :-)

Przeważnie waliłem swoim w ściane budynku zwanego stodołą.Ale to było w czasach kiedy komar wyglądał przy mnie jak harley davidson;)Ile sie stary naprostował tych takich z przodu co były pneumatyczne do amortyzacji...zapomniałem jak to sie nazywało.

czy raczej hydraulicznych bozawsze cos z tego ciekło.Kiedyś pojechałem ścigać się na stadion w "lasku i sie w***********m na zakręcie.Pękł karter...ale też to jakoś zaspawał czy ześrubował.nigdy nie interesowałem się mechaniką.

Gość gość
Pneumatyczne do amortyzacji - piersi. Czyli w skrócie cały jeden.

Gość do selene
Selene masz teraz kogoś? Jesteś sama?