Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja 69 ohyda

Polecane posty

Gość gość
No co Ty, przecież ona się "szanuje" lol :D

Tak, jestem jeszcze. Czynność ta nie doprowadza mnie do rozkoszy ale pobudza zmysły, podnieca bo lubię patrzeć jak komuś jest dobrze dzięki mnie... Do rozkoszy doprowadzić może mężczyzna swoimi działaniami:)

Gość gusia00
moim zdanie seks oralny może być przyjemny kiedy się bardzo chce sprawić partnerowi przyjemność, a gdy to się udaje, umacnia to więzi. jest też super grą wstępną na dłuższe wieczory ;)

Gość gość
malala przez takie jak ty kobiety wychodzą na szmaty bez godności. jak sie sama nie uszanujesz to facet na pewno cie nie uszanuje

Gość gusia00
to może w ogole nie uprawiajmy seksu z facetami bo będą mysleli że sie nie szanujemy? :O

Gość gość
Taaa randka :-D pewnie zmiana nicka

Gość ona_biskupa_dupa_zona
czytam czasem te kafeteriowe wypociny i zauwazylam swego rodzaju obsesje wśród polskich facetow na punkcie robienia loda. zastanawia mnie, czy jest to spowodowane cienka kondycja w lozku tzw 2 minutówki czy przedmiotowym traktowaniem kobiet i jak najszybszym ulżeniu sobie, czy tez obydwoma czynnikami naraz. Wiadomo, ze np. w Uk polsi facet ma problem ze znalezieniem jakiejkolwiek chętnej na związek, to szuka chociaż takiej, która mu o*******e. Nie wiem czemu, ale to zjawisko obsesyjnego dozenia do loda jest dziwne i nawet moznaby rzec patologiczne. możliwe ze taki polski robol chce się dowartosciowac, poczuc wyzszosc nad kobieta bo już nie te czasy kiedy gorowal nad kobieta bo on tylko zarabial, bo w zyciu codziennym jest zwykłym niewolnikiem, tak wiec choć przez chwile chce poczuc wyzszosc nad kims. w tym wypadku ofiara jest kobieta. pomijam przypadki kiedy kobieta lubi ciagnac, bo się naczytala, ze tak trzeba i w to wierzy, ale nie okłamujmy się....większość kobiet nie lubi obciagac

Gość gość
I oto Zuza przybyła pod zmienionym nickiem :D

Gość gusia00
mysle, że wszedzie znajda sie tacy co wiele więcej nie potrafią i potem obsesyjnie wwypisują na forach: oral to podstawa!

ona_biskupa_dupa_zona dlaczego dopatrujesz się od razu jakichś patologicznych przypadków? Czy tak ciężko zrozumieć, że dla faceta to jest tak samo przyjemne jak lizanie kobiety po jej częściach intymnych? Chodzi o przyjemność, o orgazm czy tak ciężko nazwać rzeczy po imieniu? Robisz z igły widły.

Gusia zdarzają się tzw. erotomani gawędziarze. Nie wiem czy obciąganie to podstawa, nie muszę tego robić facetowi ale jeśli tego chce, jeśli to go podnieca to zrobię to. Miałam jednego znajomego, który kiedyś mi powiedział, że uwielbia jak kobieta bierze do ust ale jak będzie miał żonę to nie pozwoli jej, żeby robiła mu loda bo to szamciarskie i nie dla porządnych kobiet. Powiedziałam mu wprost, że kwestia czasu aż zacznie taką żonę zdradzać albo zmieni zdanie i będzie prosił o ją o tą czynność. Najbardziej wkurza mnie w ludziach zakłamanie.

Gość łukasz21z
ja tesz lubiem jak ktoś mi na klate klocka stawia i lubiem to zjeść potem.

Gość 01teraz
najlepsi to sa ci, co chodza na lodziarki, a potem twierdza, ze ich zona nie będzie takich rzeczy robic, bo nie moglby patrzeć jak caluje tymi samymi ustami, co wcześniej mu ciagla, ich dzieci. hipokryci pelna para

Gość gusia00
no albo żona zacznie obciągać innemu ;) a on będze prawil o szacunku. dopiero się zdziwi chłopaczyna. ja już pisałam, że każdy lubi co innego i tak jest dobrze, szkoda tylko, że nie potrafimy gadać o tym z dystansem i szacunkiem do innych. zakłamanie, cynizm i głupota.

Gość gość
Ja lubie tak piescic partnera, on mnie jeszcze bardziej. 6/9 nalezy do naszych ulubionych. Aha, jak klekam przed nim to nie czuje upokorzenia, on przed mna tez nie choc jest inteligentnym facetem na poziomie, na stanowisku.

Gość gość
:)

Gość gość
Mozecie mowic co chcecie ale oral to podstawa w zwiazku. Mowie to ja, gosc z 10-cio letnim doswiadczeniem z kobietami :) Pozdro.

Gość łukasz21z
a ja muwiem ze kupa na klatę to podstawa

Gość łukasz21z
i gotowanie

Gość gość
pieszczoty to praktyki tylko dla dziwek?macie posrane w tych łbach równo,nie potraficie kochać duszy i ciała,ciekawe kto was tak pokrzywił, brud świata czy ambona

Gość gość
piotr b, panna na wydaniu i malala to jedyne tu osoby ktore widac, ze maja zdrowe podejscie. nie tylko do seksu ale tez do zycia. a seks to część zycia. zdziwiłem sie najbardziej jak przeczytalem, ze malala ma 25 lat bardzo dojrzale jak na swoj wiek patrzysz na swiat. przewiduje, ze taka kobieta nie znajdzie swojego miejsca u boku rówieśnika bo przewaznie w tym wieku faceci mają jeszcze fiu bździu w głowie. panna na wydaniu i piotr ile macie lat?

Gość gość
sam oral to nie podstawa, Z POŁYKIEM to podstawa!!!!

Gość gość
bardzo fajna pozycja uwielbiam robić dobrze mojemu partnerowi gdy widze gdy odpływac... ah to jest widok:d

Gość gość
a połykacie czy wypluwacie? jak pozwalacie partnerowi skończyć?

Gość gość
jak mozna wypluć coś co jest mojego faceta? przecież on by czuł się zle ze bo nie akceptuje ze się brzydze ... no oczywiście ze połykam

Gość gość
ale co mam zrobić ze spermą? bo robię loda i on dochodzi w ustach, ale chcę jakoś dyskretnie wypluć to na chusteczkę? bo połykać nie chcę

Gość gość
do gość 10:46......a jak mu zrobisz klocka do buzi, to rozumiem, ze tez polyka, bo inaczej czulabys się urazona ze on się toba brzydzi. Wiekszosc kobiet zeszla już totalnie na psy

Gość gość
nie mam pepsi, a mój TŻ właśnie czeka na mnie na łóżku, co robić? bo potem do kościoła idę

Gość gość
robienie loda było dla mnie zawsze bardziej intymne niż sam seks, miałam kilku partnerów , ale tylko z tym jednym uprawiam seks oralny i bardzo to lubię, nie czuję się wtedy poniżona , a wręcz czuję ,że mam nad nim władzę i mogę zrobić z nim co tylko zechcę. Pozdrawiam.