Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość pytanie nr 1
nie jedzie sie tam dla milych widokow prawda? :)

Gość d666a
no nie,podobno każdy tam w chodzi w jednym celu. Nawet są tabliczki jak się tam idzie "zastanów się zanim to zrobisz" coś w tym stylu :)

Gość d666a
a Ty spędzasz noce w samotności i jakoś żyjesz :p

Gość pytanie nr 1
Ide pospedzac noc w samotnosci :D PS. tak calkowicie sama to nie jestem...zielonooki brunet spedza ze mna sporo czasu :) Kotek.

Gość d666a
zielonooki brunet? To ja :) z tą różnicą,że nie mam ogona i jestem człowiekiem ;)

Gość Goźć
Nie trafiłem?? No to pewnie jakis apartament. Bedziesz musiala Kota dokupic, no bo Ty i jeden kot w dużym mieszkaniu. No chyba że masz duza biblioteke ksiązek, ale stawiam na kolekcje depresyjnych obrazow zeby byc w temacie. Teraz Trafiłem???

Gość pytanie nr 1
Procz biblioteki to znowu pudlo. Cos Ci nie idzie ta zgaduj-zgadula ;) 80m2 to raczej nie apartament, kota nie dokupuje,bo wole ludzmi kiedys zaludnic, na sztuce sie nie znam, "obrazy" mam by Ikea ;) Wcale nie depresyjne :) D.- wcale czlowiekiem nie jestes, jestes...Miskiem :D Z zalozenia masz wiec ogonek, a przynajmniej powinienes miec... ;) Naprawde masz zielone oczy? Faaajnieee, towar deficytowy :D

Gość d666a
czarne włosy i zielone oczy,dokładnie tak jak Twój kiciuś ;) tylko troszkę większy jestem :D

Gość d666a
a ogonek mam...między nogami :D

Gość Goźć
Masz Zielone Ślepia? Słyszałem że to rzadki kolor oczÓw, ich posiadacze to Wyjątkowe osoby, urodzeni Przywódcy z nieprzeciętną Inteligencją. Potwierdzasz??? PSy. po nicku widać że na bank człowiekiem nie jesteś (no i ten Ogonek i pewnie Różki) 666 the number of the beast Hell and fire was spawned to be released Witam, Wolland.

Gość d666a
"urodzeni przywódcy z nieprzeciętną inteligencją" Owszem,mam władczy charakter,ale to się wyrobiło z upływem czasu,nie byłem taki od małego :) a co do IQ... Nie lubię oceniać samego siebie,w ogóle staram się nie oceniać inteligencji innych. No chyba,że ktoś jest baaardzo mądry lub baaardzo głupi. W takich skrajnych przypadkach czasami wyrażam opinię na temat zdolności intelektualnych danej osoby. Ja sam o sobie nie powiem,że jestem mądry. Ale robiłem kilka razy test i fakt,pisało,że ponad przeciętną... Ale takie testy nie mają nic wspólnego z mądrością życiową :D więc traktuję je z przymrużeniem oka ;)

Gość d666a
a co do nicku-z diabłem i piekłem nie mam nic wspólnego :p

Gość Gożć
Ahaa to fajnie, tak tylko spytałem o Te oczy bo sam mam Zielone i chciałem sie po prostu Upewnić. Dzieki.

Gość pytanie nr 1
Witam zielonookie wyjątkowe osoby,urodzonych przywódców z nieprzeciętną inteligencją :) ponoć tylko 2% populacji ma ten kolor oczu więc należycie do elitarnego grona :) A ja chyba zostanę Pracownikiem Roku 2014;) znowu jestem chora, do pracy poszłam ale opierdzielam się jak tylko mogę ( ciężko mi się skupić) , do tego mam już od dawna zaklepaną wolną środę i czwartek więc...;)

Gość d666a
A Ty zapewne masz niebieskie oczy :) Dlaczego masz środę i czwartek wolne? Jakiś wyjazd się szykuje? :D

Gość pytanie nr 1
Ufff,a ja myslalam,ze Ty wszystko pamietasz...Kiedys pisalam,ze mam ciemne oczy, w dowodzie- piwne ale one sa dziwne :) Jade na koncert, bede w nocy wracac wiec potrzebuje nastepnego dnia wolnego. Lipa jest, bo poki co naprawde zle sie czuje,ale do srody jeszcze troszke czasu jest wiec czekam na poprawe :)

Gość d666a
Nie... Nic takiego o oczach nie pamiętam :) Znowu przeziębienie?

Gość pytanie nr 1
Yhy, znowu. Pewnie niedoleczone do konca to ostatnie bylo i wrocilo. Wiosna coraz blizej wiec bedzie lepiej :) A w zamrazarce jeszcze 2 pudelka lodow ;)

Gość d666a
W Twoim przypadku lepiej będzie zostawić je do maja :D

Gość pytanie nr 1
Eeee tam... bede do kawy je gosciom wrzucac :) Widziales film "Skrzydlate swinie" ?

Gość d666a
lody zamiast mleka do kawy? Nie,filmu nie widziałem

Gość pytanie nr 1
Dokladnie,zamiast mleka, w Lidlu sa takie pyszne lody z orzechami wloskimi, wrzucajac je do kawy masz jeszcze orzeszki- pycha! Sprobuj! W sumie pijam wiecej roznych herbat niz kawe ale czasami sie skusze (najczesniej na saszetkowe 3w1, dla wielbicieli kawy to profanacja ;) ) . A film jesli bedziesz mial czas to sobie obejrzyj (jest on-line na YT), ogladalam go jak komedie, chociaz to niby dramat obyczajowy mial byc. Tematyka zupelnie mi nieznana ( o ultrasach i hoolsach), moze wlasnie dlatego dosyc mi sie podobal (jak na polski film). Plus Coma robila muzyke a Roguc zagral role drugoplanowa ;)

Gość pytanie nr 1
Ej, no ale miales jeszcze chwile ze mna popisac zanim pojdziesz na film ;) spadam pod kolderke, pa.

Gość d666a
kawy nie pijam,jeśli już to sporadycznie, "raz na ruski rok" :D A filmu jeszcze nie oglądałem. Dużo się w nim biją? :D

Gość pytanie nr 1
Na początku dużo :)

Gość d666a
o to fajnie,że się biją :D

Gość pytanie nr 1
A to juz Cię "nosi" z braku walk? ;) kiedy ostatnio się biles?

Gość d666a
nie nosi mnie,najpierw musi się noga wyleczyć :p Ostatni raz w czerwcu 2012

Gość pytanie nr 1
Uuuu,to długi masz już ten odwyk:) A myślałam że z nogą już wszystko ok...