Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minmim

nikt nigdy nie zaprosił mnie na randkę

Polecane posty

Gość gość111
,,Doskonale wiem że chodzi o wygląd" - to po co tu piszesz? Po to by katować się przechwałkami takich kobiet jak gość z wcześniej i Wymuskana Lalencja? By dołować się jeszcze bardziej, że one tego czego ci brakuje dzień w dzień otrzymują w nadmiarze, a Ty nie masz kompletnie nic jeśli chodzi o kwestie damsko-męskie a nawet towarzyskie? Nie widzisz, że to stado podłych żmij, tylko kopie Cię i wdeptuje w błoto coraz bardziej i bardziej?

Gość gość
uczysz się z rowieśnikami i mówisz, że nie masz kolegów? To kiedy ich będziesz miała, na emeryturze? Po prostu trzymasz się z dala od ludzi, nie tylko nie chodzisz na randki, ale w ogóle jesteś samotna.

Gość gość
właśnie...

Gość gość
wlasnie..

Gość minmim
Tzn dopiero teraz to sobie uświadomiłam, wcześniej miałam nadzieję że może liczy się też coś innego. Głupia ja.

Gość Wymuskana Lalencja
Wszystko sprowadzacie do wyglądu. Dziwne, że różne pokemony w LO i na studiach szybko wzięły ślub i narodziły dzieciaki, fakt, że teraz większość jest już po rozwodzie, ale jakoś sobie kogoś znalazły. Samym wyglądem można zdobyć mężczyznę, ale się go nie zatrzyma, dlatego trzeba dbać o rozwój mózgownicy i tyle. Macie po 20kilka lat, ten czas to baza Waszej przyszłości. Dużo bym mogła napisać, chociażby na własnym przykładzie, ale kto mi uwierzy.

Gość gość
masz zgarbne stopy?

Gość gość111
,,Dużo bym mogła napisać, chociażby na własnym przykładzie, ale kto mi uwierzy." - nikt rozsądny Ci nie uwierzy. Taka niby mądra a zdaje się udawać, że funkcjonujący we wszystkich możliwych długościach i szerokościach geograficznych efekt halo nie występuje. I nie nazywaj mniej atrakcyjnych pokemonami, bo los bywa przewrotny i nie masz 100% pewności, że za rok, dwa, dziesięć i Ty nie dołączysz do grona pokemonów, ślicznotko.

Gość gość
to skoro jestes szczupla to nie wiem,moze jestes za niesmiala masz zgrabne stopy?

Gość gość
a ja miałem w liceum taką koleżankę czasami jej dokuczalismy i przezywaliśmy bo była brzydka miała krótkie nogi, do tego słabo sie uczyła, przezywaliśmy ją Boogi Woogi nie pamiętam czemu ale do tej pory mnie to śmieszy :P no i z rok temu ją widziałem i jej facet poprostu szok gość przystojny jak cholera dużo bardziej odemnie, powiedziałem jej tylko cześc, ale mi było głupio i jednak ułożyła sobie życie mają dziecko i często ich teraz widuje bo chyba mieszkają blisko.

Gość gość111
,,a ja miałem w liceum taką koleżankę czasami jej dokuczalismy i przezywaliśmy bo była brzydka miała krótkie nogi" - dobrze, że przynajmniej przyznajesz się do swojego prymitywizmu, zwierzaku.

Gość Wymuskana Lalencja
Jaki jest los to wiem doskonale. Jesteś niesamowita frustratką. Podaj sobie rękę z autorką i innymi, przyklaskujcie sobie i dalej wylewajcie swoje żale w domowym zaciszu, przecież i tak nie macie ciekawszych zajęć. Nigdzie nie wychodzicie, no bo po co, z nikim się nie spotykacie, bo po co, niczym się nie interesujecie, bo nic nie ma sensu itd. Smutne życie wiedziecie, ale same sobie takie wybrałyście.

Gość gość
byłem głupi i młody nie moja wina, może los mnie tak pokarał bo miałem wypadek i jestem kaleką na wózku :(

Gość gość111
Wymuskana Lalencjo, wiem że wydaje Ci się, że to co mówisz jest arcyważne, że swoje kazania uważasz za ważne przesłanie dla ludu. Uwierz jednak iż nie każdy to podziela, ale dobrze że masz takie wysokie poczucie własnej wartości.

Gość minmim
No nie mam kolegow, moja wina ze nikt nie lubi niesmialych i malomownych osob?

Gość grześ_m
dziewczyno weź się nie przejmuj dziwnymi komentarzami. Musisz sama poznać swoją wartość. A co do urody poniżej przeciętnej to nie ma czegoś takiego każdy ma jakiś gust i każdemu podoba się coś innego. Wydajesz się sympatyczna. A czy ładna nie osądzę bo nie chcesz się pokazać. Gdybyś jednak zmieniła zdanie to napisz tam gdzieś jest mój mail szczerze odpowiem. Aha nie bój się ludzi i ich opinii i nie marudź tyle ;-) mieszkam daleko tak że spoko pewnie nigdy na żywo Cię nie zobaczę...

Gość grześ_m
a co do Twojej ostatniej wypowiedzi nieśmiałe dziewczyny są fajne dużo ukrywają trzeba je poznawać odkrywać każdego dnia i mają dużo bardziej rozbudowaną osobowość... Nie spiesz się będzie dobrze

Gość minmim
Dobra nudne to się robi. Zrobiłam was w banię. Mam już męża, dwójke dzieci, ale zimno za oknem to chciałam nieco pozmyślać siedząc przy kompie z filiżanką herbaty. Naprawdę wierzycie, że dziewczyzna z kompleksami by wytrzymała tyle krytyki? Poszłaby z płaczem do łazienki po kilku złych słowach.

Gość xdrgty3
To nie chodzi o wygląd bo chodząć dużo po mieście z racji pracy widzę jakie maszkarony jadą wózkami a jednak ktoś zdecydował je dotknąć.

Gość gość
czyli masz z d**y meza jak widac,strasznie nudny z niego jegomosc z skoro tobie takie glupoty to glowy przychodza

Gość minmim
To byl podszyw cwiercinteligencie. Jestem przyczajona do tego ze mnie obrazaja dlatego nie placze po kilku wyzwiskach przegrancow z kafe...

Gość gość
Życzę Ci wszystkiego dobrego, sam jestem co prawda facetem :). Sam bym chciał znaleźć sobie kogoś. Mam wrażenie, że każdy dzień to dzień świstaka. Mam nadzieję, że uda nam się. :) Życzę Ci byś znalazła kogoś, kogo znaleźć chcesz :)

Gość minmim
Dzieki :) i wzajemnie

Gość gość
Dziękuje :). Mam nadzieję, że nie będziemy samotni :). Ja już muszę iść spać. Jak codziennie wstaję o 4 rano, ale wolałbym kogoś pocałować na do widzenia :) Trzymaj się ciepło :)

Gość gość
wrzuc fote!!

Gość gość
Widzisz autorko, już znalazłaś jakiegoś prawika nieudacznika, więc spiknijcie się. Będziecie sobie razem żyli w odrealnionym świecie.

Gość griszak
minmim - jesteś masochistką,

Gość misskrasnali
wiesz co? odstrzel się na ostatni guzik i do boju. Właściwie to mając tyle lat co ty należy się stroić codziennie. Ja też tego nie wiedziałam, ale nadrabiam teraz;)

Gość minmim
Czemu masochistka?

Gość gość
Nie dość, że brzydactwo to do tego przygłupia. Niczym się nie zajmuje, niczym się interesuje i pomyśleć, że takie coś ma leczyć ludzi i udzielać im w przyszłośc***orad, masakra jakaś. Jak w książce nie wyczyta, to sama nie odnajdzie.