Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Samochód w leasingu? Co to znaczy?

Polecane posty

Gość gość
Oni pobierają jakąś prowizję za załatwienie tych formalności? A co z autami starszymi? Czytałem, że jeśli chodzi o leasing to w grę wchodzą wyłącznie auta do max 12 lat. Czy ktokolwiek da mi finansowanie na starszy samochód, mający np. 15 lat i więcej?

Gość KrystynaGad
Od prywatnej osoby auta w leasing nie kupisz, musisz od firmy komisu tak mi się wydaje. Ja auto kupowałam poleasingowe tutaj http://noweuzywane.eu/samochody_uzywane/ popatrz może mają w ofercie coś co cię zainteresuje, solidny komis, ja jestem zadowolona.

Gość gość
Sama też miałam z tym problem więc skorzystałam z pomocy firmy www.auto-finance.pl która się na tym zna i pomogli mi w przygotowaniu dokumentacji i dobraniu odpowiednich środków finansowania.

Gość polsaa992
Na Twoim miejscu skorzystałabym z leasingu, ale w porządnym salonie, tylko i wyłącznie. Jeśli nie podejmiesz decyzji, to pojedź do Bawaria Motors BMW w Twojej okolicy i sprawdź, co mają do zaoferowania. Sama na oku mam kilka modeli.

Gość Gabrycha969
To znaczy, ze wchodzisz na https://www.platformafinansowa.pl/ wypełniasz wniosek online i czekasz na kontakt ze strony konsultanta. Bierzesz samochód w leasing, płacisz co miesiąc raty (czyli NIE wykładasz całej gotówki na raz-więc nie jet to takie bolesne dla portfela) i po jakimś czasie samochód przechodzi na ciebie

Gość kriss342
To znaczy, że spłacamy go na raty :) Tutaj https://paniala.pl/wiedza/leasing-samochodu/ jest wszystko dokładnie opisane. Sam jak szukałem takiego pojazdu, to korzystałem z tej strony i jestem bardzo zadowolony. Ten serwis ma wiele wpisów biznesowych, które pomagają prowadzić firmę. Strona jest wiarygodna i popularna w środowisku więc można im zaufać.

Gość gość

Jak szukasz dla swojej firmy leasingu to zajrzyj sobie na  businesscubes.pl/oferta/leasing/. Doświadczona firma, profesjonalne podejście, korzystałem z ich pomocy już kilka razy. Zawsze indywidualna oferta, sprawna obsługa.

Zachęcam do zapoznania się z ofertą firmy leasingowej AutoEFL. Poprzez współpracę z krajowymi i zagranicznymi dilerami, łączy ona platformę sprzedażową z zapewnieniem finansowania użytkowania samochodów osobowych, ciężarowych, dostawczych i autobusów. 

Ja się zdecydowałem obecnie po leasingu na wynajem, tak za namową  carleasepolska.pl/. Mam nadzieje, że to faktycznie od strony podatkowej będzie dla mnie taka opcja, która się dobrze sprawdzi. Natomiast podstawowa rzecz to wydaje mi się, że zawsze szukanie jakieś sensownej opcji, gdy chodzi o ustalenie wszystkich spraw związanych właśnie z tym co podatkowo firmie będzie się opłacać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować