Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłyście, że z założenia wszystko co kobiece jest gorsze?

Polecane posty

Gość gość
polowania na czarownice przez setki lat pochłonęly wedlug jednych badaczy ok 2 mln ofiar a wedlug niektorych nawet 9 mln - oto co robil patriarchat

Dziewczyny, skoro takie wspaniałe jesteście, to czemu tak się nawzajem nie lubicie. Skoro faceci są tacy okrutni, to czemu tak za nimi szczacie?

Gość gość
ja za nikim nie szczam

Gość gość
tn i j o r g.00zwpha

a właśnie - jak to jest, że kobiet nie lubią zwykle te kobiety które latają za facetami, twierdzą, że mają samych kumpli, a tak naprawdę są same jak palec? :D

Gość gość
Jeżeli was wychowano zmuszając do sprzątania, gdy wasz brat mógł siedzieć z d**ą to jedyne co możecie zrobić to inaczej wychować swoje dzieci i się tym nie przejmować co było :)

Gość biZ0n
Asiu jeżeli nie chcesz zaadresować 100 kopert to za moment zrobi to ktoś inny na komputerze i nie będziesz potrzebna , czy czujesz bluesa ?

Gość gość
przekopiujcie to wyżej ofkors bez odstepow, o kobietach wynalazczyniach, było ich sporo i wiele odkryć było przełomowych :)) niestety najczęściej Nobla dostawali ich koledzy, promotorzy

Gość gość
ignorujcie biZ0na

Gość gość
a zajecia praktyczne w szkolach, kiedys byly ? dziewczyny robily robótki ręczne i gotowanie a chlopcy sprawy techniczne mechaniczne ?

biseksualny k*******n - poważnie?! le razy do roku trzeba przeczyścić komin? Nie wspominając, że samemu lepiej tego nie robić... Poza tym idź na siłownię jak mebli przestawić nawet nie możesz ;)

Gość gość
biZ0nku, przykład był archiwalny, ale mogę dostarczyć współczesną analogię ;) Poza tym są (i będą) dziedziny, których nie opłaca się informatyzować - człowiek wychodzi taniej.

Gość gość
wpiszcie tnij org i /00zwpha kobiety odkrywczynie

Gość gość
gotowac zmywac robic zakupy sprzatac to trzeba codziennie

Gość gość
"ja też tak miałam i wiesz co faceci z mojego domu naprawiali auto czyścili komin przenosili meble zajmowali się elektryką i elektroniką z czym ja bym sobie rady nie dała" Tak? A twój mały braciszek miał naturalny talent do naprawiania auta? Akurat. To twój ojciec go tam wołał i w ten sposób utrwalał stereotyp, że kobieta się nie nadaje do wymiany czegokolwiek w samochodzie, a mały chłopiec się nadaje żeby tam być.

Gość gość
biseksualny k*******n. Jeżeli w domu był podział na prace dla kobiet i mężczyzn to nie ma w tym nic złego. Gorzej jeżeli kobieta ma być jak kombajn(czyli od wszystkiego) a często to się zdarza.

Michałłł - a jakoś większość kobiet ma sporo koleżanek. Nie wierz w to ;) Krytyczne pod względem innych kobiet są z reguły samotne desperatki które wchodzą facetom w tyłek bez masła, myśląc, że jak będą udawały faceta to jakiś je będzie chciał.

Gość gość
prac , prasowac tez czesto a mamusie i babusie to by synusiom i wnusiom jedzenie do ust wkladały i czerwony dywan przed nimi rozlozyly

Gość gość
Ad zajęcia techniczne: u mnie w podstawówce dzielono klasy po połowie listy. Przez jeden semestr ludzie A-M mieli gotowanie, a ludzie N-Z modelarstwo, w drugim semestrze była zamiana.

Gość gość
pisalo gdzie z e jesli w rodzinie s a corki i synowie to na odżywianie , edukacje zajecia dodatkowe, opieke zdrowotna , rozrywki dla syna idzie wiecej kasy niz na corke

Gość gość
U mnie w podstawówce wszyscy szyliśmy i robiliśmy kanapki. I każdy tego nienawidził.

Gość biZ0n
pamiętam te zajęcia praktyczno-techniczne w szkole podstawowej , szkoda że tego nie ma dzisiaj ale faktycznie zrobiono w pewnym momencie zamianę ról i chłopcy początkowo bardzo się buntowali ale powstawały prawdziwe dzieła sztuki w haftowaniu chusteczek albo wzory powstawały robione szydełkiem albo na drutach , szycie na maszynie , może to kogoś śmieszy teraz ale gdy dziewczyny poszły na obróbkę drewna albo metalu lub wiercenie w szkle to cały materiał wyjechał na śmietnik, łącznie i ich metaloplastyką w miedzi , porażka

Gość gość
"Krytyczne pod względem innych kobiet są z reguły samotne desperatki które wchodzą facetom w tyłek bez masła, myśląc, że jak będą udawały faceta to jakiś je będzie chciał." Święta prawda. A jakie są dumne jak mówią, że one przyjaźnią się tylko z mężczyznami, bo są takie męskie. To niby ma być powód do dumy. Albo te teksty do faceta, że one nie są takie jak inne kobiety, bo one myślą jak facet. Ale tego nienawidzę. I nie tylko ja. Takie kobiety aż się proszą żeby je odtrącić. Bo kto by się chciał przyjaźnić z kimś, kto nim gardzi? Jak gardzi kobietami to może liczyć na taki sam chłód wobec niej. Niech jej ci męscy koledzy pomagają. Haha.

Gość gość
od zawsze jest tak ze syn jest wszystkim a córka niczym

moja koleżanka ze szkoły zrobiła komplet mebli na zaliczenie, więc nie kombinuj ;)

Gość gość
przez setki lat kobiety z zamoznych domów byly oddawane na pensje żenskie -gdzie nie było prawdziwej nauki np przedmiotów ścislych i przyrodniczych tylko muzyka tance jezyki obce robótki reczne rysunek muzyka - to wychodzily stamtad kretynki odmóżdzone

Gość biZ0n
Moorland jasne, wierzę w mariacką wieżę pocięła formatki, taśmę nakleiła na formatki za pomocą żelazka, otwory w formatkach sama powierciła i sama regał złożyła , tak było ?

Gość gość
biZon poprawił mi humor. Tak śmiesznego człowieka już dawno nie widziałam. Szuka dziury w d***e. Za wszelką cenę chce udowodnić jakie kobiety są gorsze więc pisze jakieś wzięte z kosmosu bzdury i bajki o smokach. Skoro faceci są tacy cudowni, to weź znajdź sobie równie wspaniałego partnera i żyjcie sobie szczęśliwie. Bo po co ci kobieta, skoro jest taka beznadziejna.