Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłyście, że z założenia wszystko co kobiece jest gorsze?

Polecane posty

Też nie bierzcie tak dosłownie tego co piszę. Lubię pozować na szowinistę i być kontrowersyjnym. A to po to, by zwrócić uwagę na pewne sprawy. Także na luzie :)

Gość gość
ja mam dwóch braci i moja mama nad nimi pieje, mimo, że nie robią niczego szczególnego; kariery zawodowe maja takie, że nie mają nawet szans awansować, dziewczyn nigdy nie mieli i niemal nic nie tkną palcem w domu (i do mnie jeszcze maja pretensje). Jak przychodzą to jest 'mój syneczek wrócił'. A jak matka si ę n kogoś wydziera, to tylko mnie traktuje jak szmatę, a do braciszka 'Łukaszku' w tym czasie

Gość gość
Najbardziej prześladowani są mężczyźni, którzy mają niby kobiece cechy. Zobaczcie jak w Polsce jest wyśmiewany bardzo utalentowany piłkarz Cristiano Ronaldo. Polacy nienawidzą go, bo lubi dbać o swój wygląd, płacze, przeżywa wszystko bardzo emocjonalnie, zdarza się, że strzela focha. Jest nienawidzony w Polsce za to, że ma cechy uznawane za kobiece. A to jest człowiek sukcesu, ogromny talent. Na tle innych piłkarzy jest wybitny.

Gość gość
jeszcze w 20 leciu miedzy wojennym wiekszosc szkol byla niekoedukacyjna a pozniej i obecnie bylo sporo zenskich szkól-nie wyobrazam sobie jaki to musial byc koszmar chodzic do zenskiej szkoly

sama projektowała, sama wycinała, sama szlifowała i sama składała...ale po co ci to mówić? kretyn.

Gość biZ0n
'Tak śmiesznego człowieka już dawno nie widziałam' a dlaczego wojujesz albo próbujesz wojować z facetem, który Tobie dostarczył wszystko do domu czego oczekujesz , czy - wodę w kranie masz - czy masz ciepło - czy masz zupę w garnku - co jeszcze potrzebujesz kobieto oprócz gwiazdki z nieba ?

Gość gość
"który facet miałby cierpliwość wstawać w nocy do płaczącego dziecka?" Nie trafiłeś. Jest wiele zawodów uznawanych za męskie, które wymagają cierpliwości i narażania się na ogromne hałasy.

Gość gość
To prawda i wpajane jest to już od dziecka. Już w małych chłopcach koduje się uprzedzenia i poczucie, że wszystko co męskie jest lepsze. Przecież ich straszy się, że np. będą musieli założyć spódnicę, czyli podświadomie jest to dla nich coś gorszego, ośmieszającego ich. Nie mówiąc już o rodzicach, którzy synów stawiają na piedestale a córkom każą sprzątać pokoje po swoich bracholach. Tym sposobem wychowują ich na śmierdzących leni i nieudaczników życiowych, którzy następnie stają się udręką dla swoich żon, bo im się wydaje, że wszyscy powinni im usługiwać.

Gość biZ0n
Moorland pokaż kretynko na fotce ten regał wykonany przez kobietę ?

Gość gość
o k***a co za zjeb :o

chyba się cieszę, że nie mam brata. Szlag by mnie chyba trafił :D

Gość gość
k****, wejdźcie sobie tutaj i zobaczcie ile wynlazły kobiety tnij org /00zwpha :)

Gość gość
w hiszpani do 1972 roku kobieta bez zgody meza nie mogla kupic samochodu i nie mogla miec paszportu podjąc pracy bez zgody męza miec konta w banku ,,do 1970 roku stroje kapielwoe dwuczesciowe byly zakzane w hiszpani a kobiety po wyjsciu z wody musialy wkladac szlafroki

spoko, daj mi 5 minut, odszukam koleżankę sprzed 10 lat i poproszę o fotkę :D

Gość gość
bizon musisz się leczyć

Gość gość
mamusie i babusie to by synusiom i wnusiom nawet doroslym plecki myly

Gość biZ0n
nic nie muszę to Moorland jako pierwsza nazwała mnie publicznie kretynem bez powodu, więc tylko się zrewanżowałem

Gość gość
Wy lepiej powiedzcie jak poderwać faceta na fejsie :P

Gość gość
mamusie i babusie to by sie razem z doroslymi synami i wnukami kąpaly i ich brudne gacie wąchaly jak perfumy

nie zapomnij zacząć tupać. Sorry, ale nie lubię głupich dzieci które wchodzą na fora i szerzą swoje gówniarskie teorie kiedy ludzie próbują normalnie rozmawiać.

Gość gość
"a dlaczego wojujesz albo próbujesz wojować z facetem, który Tobie dostarczył wszystko do domu " hahahahahaha. Nie zdziwię się jak zaraz wyjrzę za okno i ujrzę chłopa z garnkiem zupy, jak dowód, że kobiety sa bee.

Gość gość
"Nie trafiłeś. Jest wiele zawodów uznawanych za męskie, które wymagają cierpliwości i narażania się na ogromne hałasy." Tak, i takich, gdzie trzeba się szybko wyrwać ze snu i być od razu po przebudzeniu w gotowości. Przykładowo, bardzo męski zawód zawodowy żołnierz. Tam trzeba potrafić zdrzemnąć się nawet jak obok strzelają, jak coś wybucha (ogromny hałas) i od razu na komendę wstać i być gotowym. Czasem nie ma możliwości wyspania się przez wiele dni, a nawet dłużej. A ten tutaj o dziecku pisze, że facet nie wytrzyma jak będzie musiał się zerwać do dziecka. Jakbyś musiał się zerwać w strachu, bo ktoś atakuje i chce cię zabić to dopiero byś się nad sobą zastanowił.

Gość gość
musisz wydaje mi się że masz mega kompleksy bo żadna cię nie chce i za wszelką cenę próbujesz udowodnić wyższość mężczyzn nad kobietami a piszesz bzdury

Gość gość
zwlaszcza na wsi przemoc wobec kobiet jest uwazana z a norme i cos co kobieta musi znosic

biseksualny k*******n - przykro mi, że uważasz się za głupszą od brata, ale nawet jeżeli tak jest to nie zwalaj tego na ewolucję.

Gość gość
"ale gdy dziewczyny poszły na obróbkę drewna albo metalu lub wiercenie w szkle to cały materiał wyjechał na śmietnik, łącznie i ich metaloplastyką w miedzi " ? a to ciekawe, może akurat u Was była słaba damska reprezentacja ;) PS studiowałam kierunek projektowy, gdzie obróbka metalu itp. przydała mi się tak samo jak umiejętność szycia na maszynie

Gość gość
jest presja rozkaz i propaganda zeby kobiety rodzily co rok lub 2 i mialy kilkanascioro 20 lub 30 dzieci

Gość gość
Za czasów wojny mężczyźni spędzali noce nawet w okopach, obok zwłok swoich kolegów i w swoich g***ach i moczu, bo nie zawsze była możliwość żeby się wychylić. Teraz mężczyźni nie mają na co narzekać, a zachowują się jakby wielka krzywda im się działa.

Gość gość
dfsfasdfasfd

Gość gość
syn jest uwazany za 8 my cud swiata a corka za nic