Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość gość
więcej nie przejdę, za nic - jakkolwiek gadka by się dobrze nie toczyła, no ale on to pierwszy zaproponował i codziennie był kontakt, pisaliśmy o wszystkim, okazało się, że on ma taki zwyczaj, ze tak sobie pisze z paniami różnymi i nie rozumie moich uczuć

Gość gość
Zabawia sie jedynie na necie z paniami dla zabawy, napewno ma zone

Gość gość
juz nie ma ;) podobno

Gość gość
Juz nie ma zony? Hahaha no wlasnie, widocznie zona miala powod by go kopnac w d**e i nic nie byl wart skoro odeszla, tez zapomnisz o tym bawidamku:) pocierpisz i zapomnisz:)

Gość gość
:)

Gość gość
pytanie do dziewczyn po 50 (pyta facet młodszy): Czy pieprzycie się w pipke bez gumki czy jeszcze możecie zajść w ciążę?

Gość gość
Cześć, może ktoś się zna. Jestem wściekła normalnie. Zlozylam wniosek o staż i osoby trzecie są poinformowane, gdzie skladalam papiery oraz na bieżąco pytają czy go dostałam lub nie. Przecież urząd i wnioskodawcę obowiązuje klauzula poufności. Nie pytajcie co to za osoba trzecia...zawistna baba, której córka również ma tam staż. Miss

Gość gość
Gość 10.10 nie skomentuje, choć coś mi tam świta xd wszystko zależy od tego czy kobieta wciąż przechodzi cykl menstruacyjny, czy wytwarza jajeczka zdolne do zapłodnienia. Prezerwatywa dobra, aby nie zarazić się od napalonych, przekonanych o swej z******tosci samców byle gownem :)

Gość gość
Kobieta po 50 mize zajsc w ciaze. A co do stazu to miss troszke za malo napisalas bo nie rozumiem troche jak to bylo. W jaki sposob oni sie dowiedzieli ze starasz sie o staz

Gość gość
Nooo przewaznie ci przekonani o swojej z******tosci nosza z******te zarazki

Kobieta powinna być wrażliwa, spokojna i opanowana, lekko szalona, stanowcza, kochająca, z uśmiechem na twarzy, a nie ciągle narzekająca, że coś ją wkurza itp.. szkoda czasu kobietki na smuty, życie mamy jedno, więc powinnyście wszystkie się cieszyć tym co macie …

Gość gość
To wy badzcie dla kobiet dobrzy to nie bedziemy sie zamartwiac, bawidamki cholerne, tylko wam d**y w glowie, nie znacie sie na kobietach, jedynie na czym sie znacie to p********iu swojego wacka i myslicie ze jesrescie zajebisci w seksie- jestescie beznadzejni , tylko co umiecie to sobie robic przyjemnosc, gdy zona szczesliwa to szczesliwa rodzina..... Zamiast siedziec d****i na kafe i p******ic glupoty to lepiej idzcie do wojska i przygotowujcie sie do obrony swoich zon i dzieci, jedynie siedzicie obgadujecie kobiety sterczycie w dyskotekach wypatrujac nowe d**y prezac sztucznie napakowane tluste cielsko i jesrescie pewni swej z******tosci, najbardziej w******ja mnie byczki sterczace pilnujace dyskoteki zamiast wziac sie do konkretnej roboty, jesrescie k***a zalosni

Gość gość
Miss jak sie pracuje w firmie gdzie jest kilka osob to nue trudno by sie dowiedzieli o stazu, moze szef sie wygadal, nie sadze by z tego urzedu wyszlo, to niemozliwe, to musialo wyjsc w twojej pracy, a ta babe olewaj, traktuj jak piwietrze, sa takie suki co musza wszystko wiedziec, ja mam takie znajome ktorych unikac sie nie da to co miesiac pytaja ile teraz zarobilam, odpowiadam dyplomatycznie a i nawet sa tak malo inteligentne i nie rozumieja mojej duplomacji, w******jace bydlo, gdy sie beda ciebie cis pytaj rob zlewke i mow ze nie jestes upowazniona do odpowiadania na takue pytania, ja tak mowie, co niektorzy zrozumieli ale niektorzy maja nasrane w garach miss:)

Gość gość
10:56- jasne i co jeszcze? Miec waska szparke dlugie nogi wielkie cycki i byc na rozowo ubrana na k***wskich obcasach, glownie o to wam chodzi, macie w d***e usmiech milej dziewczyny skromnej takiej jakie tu sa, wolicie takie najarane cycate suki ktore sie usmiechaja z jednego tylko powodu- bo sa pewne swej urody i z******tosci, nie widzicie delikatnej skromnej nilej dziewczyny ktora prosi o milosc, widzicie tylko usmiech wypacykowanych k***w

Gość gość
10-56 jassssne , my kobiety nie mamy prawa sie wkurzac smucic, nastepny madry

Gość gość
Dziekuje Kochani :) tak zrobię, olewka na nią :) pewnie chodzi o to, że córka sprzątaczki (ja) nie może mieć stażu tam gdzie córka dyrektorki xd debilizm. Nie jestem różową kobieta na obcasach, raczej normalna, i wiecie co facetów przyciąga? Uśmiech :) magia, jeden nie zareaguje a drugi zagada :) Miss nobody

Gość gość
No ja wiem ze nie jestes rozowa na obcasach, zadna tu taka nie jest, to byla odpowiedz do faceta ktory sie tu przyplatal. Jestes czlowiekiem miss takim jak kazdy i wcale nie gorszym od profesora czy artysty czy papieza czy kogokolwiek z wyzszych sfer a to cie odroznia od tego bydla jakim jest ta baba o ktorej pisalas ze jestes dobra i mila i nie wscibska i zawistna jak ona, lej na takich popaprancow, zyj swoim zyciem walcz o swoje, o swoj staz, a tamta niech splywa dla ciebie jak gowno w kanal :) badz silna, miej w d***e chamstwo i nie pozwol by czuc na sobie gowno tych ludzi, skutecznie splukuj je do kanalu, twoje zycie i nikt nie ma prawa wp*****lac sie w nie :)

Gość gość
Miss z tego co napisalas to musialo wyplynac ta informacja od tej osoby do ktorej staralas sie o staz, no bo skoro tamta tez sie starala w to samo miejsce to musialo wyplynac z tego miejsca skoro tamta wie. Jesli jestes z malej miejscowosci to wszystko rozchodzi sie z predkoscia swiatla a i urzednikom nie ma co ufac, wspolczuje ci takiej sytuacji, nie odpowiadaj nigdy na pytania osobom nieodpowiednim, oni widza tylko swoja korzysc w tym. Zyje dluzej od ciebie, nie warto dyskutowac ze wscibskimi osobami, mozesz sie tylko po tym zle poczuc psychicznie i zalowac ze odpowiadasz na niewygodne pytania:) nie dyskutuj nigdy :) z pewnoscia takie osoby jak ona nie beda chcialy dla ciebie dobrze, nie warto wdawac sie w rozmowy z bydlem :)

Gość gość
wiecie mnie co chwile ktos pyta ile zarabiam, wiecie jak mnie to w*****a, raz powiedzialam jednej w zlosci juz bo ktorys raz z kolei meczy mnie c*******i pytaniami, powiedzialam: ciagle pytasz ile zarabiam, co cie to tak interesuje, to moje pieniadze, to moja prywatna sprawa a innej odpowiedzialam: a dlaczego pytasz? Haha wiecie jaka byla reakcja haha , odrazu sie zablokowala, a innej kurdys odpowiedzialam : a ile bys chciala bym zarabiala? Hihi skuteczne

Gość gość
Miss a jak ten gosciu ktory obrazal budowlancow? Jestes z nim? Zmienil sie? :)

Gość gość
Nie, nie jestem :) on jest....dziwny. Utrzymujemy kontakt, ale on we mnie dziwne uczucia wywoluje. Lęku, strachu o coś. Dlatego trzymam go na dystans :)

Gość gość
i bylam dzis na pogrzebie :( ..... a chlopak z ktorym jestem to szkoda gadac... nie poznaje go, moze nigdy go nie znalam ....

Gość gość
Wczoraj spotkalam sie z nim na niecale 2 godzinki, pozniej mnie odwiozl samochodem do domu i powiedzial, ze jedzie na chwile do chlopakow pogadac bo chce isc wczesniej spac to ok... i juz nie pierwszy raz okazuje sie, ze wiecej poswieca czasu dla nich niz dla mnie bo byl okolo 4 godzin z nimi.. jak tu wplynac na niego? rozmowy nic nie daja, powiedzial ze bedzie robil co uwaza za sluszne, ze bedzie z nimi w kontakcie. Dosyc klotni z nim mialam, gdy chcialam zakonczyc zwiazek i powiedzialam, ze to ostateczny koniec, ze sie mecze.. to mowil, ze byl dla mnie zbyt dobry a i tak nie przejmowal sie mna bo poszedl do nich na piwo ;) dzisiaj mi napisal, ze sie nie spotkamy az do piatku bo wyjezdza w trase ( z pracy) dzis wieczorem i wraca w czwartek popoludniu.. pisal ze po pracy o 16-17 polozy sie spac ale nie do kolegow zapewnie polecial. Wiedzial, ze bylam dzisiaj rozsypana pod wzgledem uczuc, ten pogrzeb.. nawet nie raczył zapytac jak sie czuje czy cokolwiek. Boli mnie to najbardziej :(

Gość gość
juz czasem mam ochote mu powiedziec ze jak go tak ciagnie bardzo do nich to niech sie k***a w koncu z nimi ozeni.. tamci koledzy nie maja dziewczyn to moga sobie pozwolic na tyle czasu wolnego, a ten wystarczy ze oni zadzwonia, dadza znac, cos powiedza to idzie bo musi.. zalosny czlowiek

Gość gość
irytuje mnie okropnie.. jakby nie mial wlasnego zdania tylko ulegał kazdemu...poszlam do jego domu bo pokoje remontowali to nie umial sie przeciwstawic, zeby np w swoim pokoju ustawic meble, dobrac kolor scian. To co jego mama mu powiedziala to tak robil. Juz nie mam sił dosłownie. Jak pomysle o tym, ze ostatnim czasem mowil mi ze chcialby ze mna dziecko to chwała Bogu, ze z nim nie wpadlam bo bym sie zalamala. On jest jak jakiś gówniarz, małolat.. mysli o sobie, nie liczy sie z konsekwencjami..

Gość gość
Niedawno do mnie wysylal sms co robie, dobry wieczor... myslalam, ze padne. Po co mi chlopak jak sie mna nie interesuje. Nie zapyta sie co robilam, jak dzien minal... Nie wiem, traktowac go tak samo? Niech zobaczy, ze mnie to tez boli? Bo nie potrafie na nim nadążyc..

Gość gość
Wspolczuje ci - meczarnia , gorzej niz meczarnia, jutro odpisze wiecej Sloneczko bo mnie oczy pieka:) ale mocno zastanow sie czy chcesz byc z nim, jesli jest wiecej minusow- daj sobie spokoj :)

Gość gość
Miss to ty mialas pogrzeb cioci? Czy mi sie pomieszalo wszystko

Gość gość
Nie, nie ja. Staram się moje posty podpisywać. Wiesz, co do faceta...z kolegami jest tak, że są dobrzy do czasu. Twój facet też o tym sie przekona, prędzej czy później. Pytanie czy Ty to wytrzymasz? Miss

Gość gość
Dobre dziewczyny zawsze maja pod gorke, faceci wykorzystuja ich dibroc, wiedza ze dobra wszystko wybaczy i pozwala sobie na wszystko:) czyli jest nas tu wiecej, super:):):) piszcie wszystko, razem razniej:)