Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do katoliczek

Polecane posty

Gość gość
w wychowaniu dzeci najwazniejsze sa dobre warunki materialne i czas dla dzieci a im wiecej dzieci -tym dla kazdego mniej kasy i czasu

Gość gosc11111
05.03.14 , a skad Ty wiesz, ze takie kobiety uzywaja NPR?

Gość gość
Takie kobiety nie uzywaja NMP, one sie modla i wierzą że Bog im ześle mieszkanie i podwyżkę :)

05.03.14 No i widzisz , dyskusja z kims takim jak Ty kompletnie nie ma sensu bo Ty nic a nic nie rozumiesz. :(

Gość gość
stosowanie metod naturalnych zamiast antykoncepcji i sterylizacji jest prosta droga do wpadek wielodzietnosci biedy dzieciobojstwa , smierci przy entym porodzie, cofnięcia sie do poziomu sredniowiecza

Gość gość
jest rozkaz rodzenia co rok lub 2 i posiadania kilkanasciorga, 20 lub 30 dzieci -przy antykoncepcji taka rozrodczosc jest niemozliwa wiec nakazuje sie metody naturalne bo sa nieskutecze

Gość gość
Jak chcesz rozśmieszyć Boga to powiedz Mu ... ile chcesz mieć dzieci. Dlaczego jak zaplanuję np 3kę to nie mam trójki? A dla czego mam niby rezygnować z bliskości i takich tam ten tego? I dlaczego nie mogę rozmnażać się bez opamiętania, głodować i chodzić np. po Mopsach czy innych stworzeniach bożych i dlaczego nie mogę prosić i żyć na koszt państwa? Dlaczego????

Gość gość
gość w wychowaniu dzeci najwazniejsze sa dobre warunki materialne i czas dla dzieci a im wiecej dzieci -tym dla kazdego mniej kasy i czasu x Patrzysz tylko materialistycznie.W wychowaniu dzieci najważniejsza jest miłość

Gość gość
bo zycie to musi byc bieda glod cierpienie choroby a najlatwiej to kobieta moze sobie zalatwic przez stosowanie metod naturalnych i wielodzietnosc z wpadek

Gość gość
czas, milosci i kasa- im mniej sie ma dzieci tym wiecej tego kazdemu mozna dac -latwiej wyzywic , wyksztalcic, leczyc 1, 2 dzieci niz 5, 10 , 15

Gość hehe dobrre
gość Jak chcesz rozśmieszyć Boga to powiedz Mu ... ile chcesz mieć dzieci. Dlaczego jak zaplanuję np 3kę to nie mam trójki? A dla czego mam niby rezygnować z bliskości i takich tam ten tego? I dlaczego nie mogę rozmnażać się bez opamiętania, głodować i chodzić np. po Mopsach czy innych stworzeniach bożych i dlaczego nie mogę prosić i żyć na koszt państwa? Dlaczego???? PODOBA MI SIE TA WYPOWIEDZ :)

Gość gość
jest rozkaz by miec jak najwiecej dzieci -nawet w nedzy

Gość gość
Jest wiele małżeństw, które nie stosują antykoncepcji i wcale nie mają problemu z nadmiarem dzieci, więc nie tutaj jest problem

Gość gość
gość jest rozkaz by miec jak najwiecej dzieci -nawet w nedzy x Ciebie to chyba mocno bito po główce w dziecinstwie prawda?

Gość gość
metody naturalne to dno dna

Gość gość
wystarczy posluchac wielu znanych osob, poczytac ksiazki gazety, ogladac tivi , sluchac radia-tam jest rozkaz i propaganda -zeby rozmnazac sie jak krolik -nawet jak malzonkowie mieszkaja w 20 metrowej kawalerce to powinni sprawiac se dziecko co rok

Gość gość
Skromne życie a nawet bieda nie musi oznaczać bycia nieszczęśliwym,tak jak i bogactwo nie zapewnia szczęścia.Czy Whitney Huston albo Kurt Cobain żyli w nędzy? Albo Michael Jankson? Może mieli wiele dzieci? No zobacz też nie.Opływali w luksusy i bogactwo.I co-byli szczęśliwi? Byli bardzo nieszczęśliwi,tak bardzo że aż popełnili samobojstwo.Nie daje Ci to nic do myslenia?

Gość gość
taki jest rozkaz rozmnazac sie jak krolik nawet w nędzy

Gość gość
gość 05.03.14 Ty wiesz o tym że takie urojenia i omamy powinnaś leczyć,no nie?

Gość gość
Jagoda to ja z 12.01 ja nie chcę z tobą dyskutować, bo mnie sprowadzisz do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem :P

Gość gość
od starozytnosci jest ta sama ciemnota- kobieta musi rodzic co rok lub 2

Gość gość
Ja slyszałam o innym rozkazie-że debile mają sie wziac do roboty a nie gnić przed kompem i wypisywać wypociny na kafe

Gość gość
Jagody już dawno tu nie ma kretynko...;)

Gość gość
jest zakaz planowania niskiej liczby dzieci, kontrolowania plodnosci i uprawiania seksu dla przyjemnosci

Gość gość
od zawsze

Gość gość
jak to nie ma jagody jak pisze

Gość gość
gdzie Twoim zdaniem Jagoda pisze? ślepa chyba jesteś

Gość gość
Jagoda dawno stąd poszła bo widzi że nie ma z kim gadać, została na polu boju tylko jedna,ta psychiczna wariatka co wiecznie o ,sredniowieczu pitoli i jakieś głodne kawałki pociska z doopy wzięte

Gość gość
Pisała o 12.03 na tej stronie. Sama jesteś kretynką ;)