Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
I ty jest problem bo rodzicow nie bedzie w domu tata mame zabiera do Zakopanego i nic nie wiedza ze adrian bedzie zemna, z bratem sie dogadalam

Gość gość
a ty co na to? W ogole nie chcesz, nic?

Gość gość
Jesli chodzi ci o seks to niechce narazie musze go poznac a niechce tez wyjsc na puszczalska i wykorzystac nieobecnosci rodzicow

Gość gość
a brat ile ma lat? Wlasnie cos mi nie pasowalo ze niby rodzice sie zgodzili. Czyli chata wolna ;);)

Gość gość
Nigdy by sie nie zgodzili zebym spala z chlopakiem szczegolnie tata, brat rocznikowo 24 l

Gość gość
a kolezanki co mowia o twoim zwiazku? Powiedz jak to bylo z adrianem, gdzie sid poznaliscie?

Gość gość
adrian mnie meczyl mijal mnie autem w drodze do domu to bylo straszne bo myslalam ze to jakis zbok wdzien wdzien mijal z usmiechem trabil mrugal swiatlami robi wszystko zebym zwracala uwage na niego wiedzial gdzie mieszkam bo przejezdza obok domu mi wkoncu sie wkurzylam i wyszlam przed dom i on sie zatrzymal zaczol gadac ale bardziej mnie nastraszyl a pozniej to sie zatrzymywal na drodze przekonywal duzo sie dzialo wtedu

Gość gość
A kolezanki to tylko namawialy ze fajny i wogole jak by mogly to same by chcialy z nim

Gość gość
Czasem sa zazdrosne jak po szkole widza ze czeka na mnie i ze z nim jestem a z nimi juz nie spotykam sie

Gość gość
to on nie pracuje ze przyjezdza po cb?

Gość gość
Pracuje od 5 rano do 13 a dwa dni w tygodniu od 4 rano do 13

Gość gość
ale odjechane dostalam MMSa adrian w bokserkach w ustach roza a na klacie napisal kocham cie hihi slodki jest :-)

Gość gość
To przecież mms z aluzja do seksu. A co powie jego matka jak on nie będzie nocował u siebie w domu? Nie zrobi problemu?

Gość gość
adrian jest prawiczkiem ?

Gość gość
obstawiam, ze tak

Gość gość
autorko jak tam weekend z Adrianem ?

Gość gość
ajj bylo wspaniale. Mieliscie racje z tym zdjeciem to byl podtekst. Zaczelismy sie calowac przytulac i sama nie wiem jakim cudem przezylam swoj pierwszy raz. Jeju bylo tak cudownie, adrian powiedzial mi ze z nikim mu niebylo tak dobrze jak ze mna. Zrobilam to z milosci, jestem taka szczesliwa

Gość gość
A zabezpieczenie ?

Gość gość
09.03.14 18:38 podszyw kobiety ktorej zycie seksualne jest tak nudne ze zmysla HISTORYJKI o kims wez kobieto jakies tabletki na glowe!! i przestan obrzerac sie przed monitorem rusz d**e a nie dodawaj sie za ludzi na kaffe, bo ile ty masz lat ? moze duzo a jestes cofmieta um....wo

Gość gość
A pozatym wiesz co znaczy okreslenie WEEKEND? to nie tylko noc ale widocznie twoich chlopakow stac tylko na nocny seks bo do niczego innego nie jestes potrzebna i pewnie nudna jestes podszywie?? chociaz znasz moje imie ? zebys byla realniejsza Jak za mnie odp glupia

Gość gość
o weekend to pytałam ja autorko a nie podszyw

Gość gość
No ale podszyw opisal weekend i tylko scene seksu

Gość gość
powiem wam jedno ludzie sa podli! Autorko juz tu tysiac razy pisalam zebys sie nie przejmowala podszywami i zle życzacymi ci ludzmi. Je?bac ich. A tak powaznie to jak tam po dniu spedzonym z adrianem, co? Bylam tu wczoraj bo myslalam, ze sie z nami podzielisz wrazeniami a tu nic;)

Gość gość
halo jestes?

Gość gość
bylo naprawde SUPER, nie mialam czasu zeby tu zagladnac bo Adrian zafundowal mi rozryzke na cala dzien! a pozatym wziol sobie wolny dzien wczoraj w pracy zeby go spedzic zemna i tak o 5 rano domnie sie dobija na tel i mowi ze jak wjada rodzice to mam mu es wyslac no i pojechali o 7 a adrian przyjechal o 7,30 z duzym Misiem i kwiatkami hihi slodki zapytal czy moze zemna jeszcze po spac zgodzilam sie a ten sie rozebral i ulozyl obok mnie troche mnie to zawstydzilo ale to tylko chwilowe uczucie, ulozyl sie zamna i objola misa mialam z przodu i tulilam tak spalismy do 9, a pozniej to juz tylko zaskakiwal mnie :-))) swoimi pomyslami. weekend zaliczam do bardzo udanych Adrian okazal sie facetem bardzo meskim i odpowiedzialnym, Podoba mi sie to ze 8 marca potraktowal jak naprawde dzien wyjatkowy i ciesze sie ze ja moglam doswiaxczyc jego uczucia BYLO NAPRAWDE SWIETNIE

Gość gość
A jesli chodzi o noc moja z adrianem to nie bylo seksu! bylismy blisko razem w lozku ale do niczego nie doszlo jesli chodzi o wspolzycie, byly pieszczoty calowanie bliskosc bylo nam razem dobrze po prostu seks to nie wszystko zeby zwiazek byl fajny to tylko dodatek a my obeszlismy seks i oboje jestesmy zadowoleni

Gość gość
no to super ;)

Gość gość
Super bardzo wziol mnie na zakupy nawet :-) ale mamy maly problem bo wczoraj dodalismy sobie zdjecia na facebook a adrian ma mame w znajomych i ona cos podejrzewa bo chlopak powiedzial ze bedzie u kolegi nocowac a my zdjecia dodalismy wlasnie po 21 i teraz adrian jej wciska klamstwo ze ja mam dostep do jego konta bo dal mi haslo ale ona chyba nie wierzy dalej bedzie dym jak rodzice sie dowiedza

Gość gość
Nie przejmuje sie wazne ze bylo fajnie a adrian ma takie seksowne cialo klata i plecy takie umiesnione silne ujjjj

Gość gość
a twój brat jakie ma stosunki z twoim facetem ? Nie wygada nic twoim rodzicom ?