Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzone żony Dlaczego wybaczacie zdardę zamiast wykopać łąjdaka

Polecane posty

Gość gość
nienawidzę k***wstwa niech żadna szmata nie włazi z buciorami w cudze życie

"gość dziś Nawet nie wiesz, jak ludzie donoszą w firmach. Mój mąż sie zapomnial z taka jedna mlodziutka d**a, której wpadl w oko facet na stanowisku. Szybko mi o tym donieśli. Panienka juz tam nie pracuje, a ja sie postaram, żeby szybko pracy nie znalazla" xx hahahaha ;-) koles cie probowal zdradzic a ty zamiast zajac sie soba i przeanalizowac swoj kiepski wybor partnera zyciowego poswiecasz czsa i energie na jakas panne, wiadomo ze jak nie ta to bedzie inna, - tak to jets jak probuje sie leczyc oznaki a nie przyczyne "choroby" - skad sie biora takie panny jak ty?;-)

Gość gość
Hola hola to nie ROR pisała o mężatkach prostytutkach, ja to napisałam i jak teraz weszłam na temat to aż boki zrywać jakie z Was "inteligentne" kobiety. Nie ma sensu pisać bo ujadacie jak suki- no skoro Wasi faceci to psy.... idźcie lepiej do szczeniąt.

"bo to tak tchórzliwa sucz jak ty co ujada tylko w necie jako anonim." xx tak to jets jak sie ma zwidy;-) xx "o moją kase się nie martw. sucz i tak jej nie dostanie" xx co za oczywistosci;-) xxxxx "nienawidzę k***wstwa niech żadna szmata nie włazi z buciorami w cudze życie" xxx a co kogo obchodzi twoja wulgarna opinia, hm? ja nie znosze chamstwa a toleruje takie jak ty i sie nie zloszcze - w koncu kazde stworzenie ma prawo zyc , co nie?;-) a w czyjes zycie sie nie da wejsc bez zaproszenia - jak maleznstwo/para sa zgodni co do zaproszen nowych ludzi to wszystko ok a a jak sie niemoga dogadac tp zaczynaja sie problemy - wiekszosc panow przecie zaprasza inne panie do swojego zycia - wiec o jakim braku zaproszenia ty mowisz?;-)

Gość gość
hahahaha koles cie probowal zdradzic a ty zamiast zajac sie soba i przeanalizowac swoj kiepski wybor partnera zyciowego poswiecasz czsa i energie na jakas panne, wiadomo ze jak nie ta to bedzie inna, - tak to jets jak probuje sie leczyc oznaki a nie przyczyne "choroby" - skad sie biora takie panny jak ty? x nie warto ci tłumaczyć, bo prostytutka i tak nigdy nie zrozumie :D

"gość dziś Hola hola to nie ROR pisała o mężatkach prostytutkach, ja to napisałam i jak teraz weszłam na temat to aż boki zrywać jakie z Was "inteligentne" kobiety. Nie ma sensu pisać bo ujadacie jak suki- no skoro Wasi faceci to psy.... idźcie lepiej do szczeniąt." xxx ale nie ech sie ciesza ' ze "odkryly" i ze ja tam sie wylogowalam czy cos;-) ;-) ;-) jaka dumna jeszcze byla ze mnie "nakryla";-) ;-);-) ;-) ja naprawde sie nie zdziwie jak sie okaze ze ja maz zdradzal z taka "intelegencja' to rzeczywiscie ciezko wytrzymac;-) ;-)

"nie warto ci tłumaczyć, bo prostytutka i tak nigdy nie zrozumie smiech.gif" xx no smaliutko zabciu - powyzwaj mnie - napisz ze jestem i prostytutka i jeszcze zlodziejka i ze kogos nozem zadzgalam - pisz byle wiecej, jak potrafisz, to staraj sie pelnymi zdaniami - pewnie napiecie ci zacznie schodzic - ale czekaj nie , na pewno ci wzroznie jak sobie przypomnisz za chwile ze nawet partner sie z ciebie nabija;-) ;-) ;-)

Gość gość
nikt k***y nie zaprasza,sama włazi , nie ma za grosz godności,jestes tylko do *******a

zobaczcie jeszcze jak a"dumna' z siebie;-) ;-) ;-) ze [rzegonila sprzed nosa jakas przypadkowa laske na ktora jej slubny z odpietym rozporem sie szykowal - ot jak "walczy" o wlasne szczescie - jak niska trezba miec wlasna samoocene zeby o taka karykature jeszcze zabiegac;-) ;-) ;-) tylko nie zpaomnij go zwiazac za noc - wiesz tak dla pewnosci ;-) ;-) ;-) ;-)

Gość gość
ROR, "skoro tak tęsknisz za konfrontacją czemu nie udasz się do kobiety twoje męża i jej nie wygarniesz? (bo mężowi się boisz, a nuż przytka kurek z pieniędzmi)." xx ja nie zyje i nie zylam w trojkatach - bo wszystkie trzy zangazowane strony sa dla mnie na takim samym poziomie, ale nie rozumiem co taka konfrontacja mialby im dac?oczko.gifoczko.gifoczko.gif nie wiem, może to jej pomoże wyjść z jej choroby. gada sama do siebie, wmawia sobie, że inne kobiety na forum to kochanki jej męża, pewnie na ulicy też szarpie obce kobiety... bardzo się o nią martwię. czy ona ma dzieci? wydaje mi się, że w tej chwili nie odpowiada za siebie i może im zrobić krzywdę. mops powienien się tym zająć.

"ość dziś nikt k***y nie zaprasza,sama włazi , nie ma za grosz godności,jestes tylko do *******a" xxx jesli ci zg****ila meza/partnera - to na to jest paragral, w przeciwnym razie na pewno otrzymala zaproszenie - tyle ze od niego i bez konsultacji z toba;-)

Gość gość
a w czyjes zycie sie nie da wejsc bez zaproszenia - jak maleznstwo/para sa zgodni co do zaproszen nowych ludzi to wszystko ok a a jak sie niemoga dogadac tp zaczynaja sie problemy - wiekszosc panow przecie zaprasza inne panie do swojego zycia - wiec o jakim braku zaproszenia ty mowisz? xx Tych pań nie potrzeba zapraszać, bo same się wpraszają i od tego właśnie czasu mąż z żoną jakoś nie mogą się dogadać, choć wcześniej dogadywali się wyśmienicie.

"nie wiem, może to jej pomoże wyjść z jej choroby. gada sama do siebie, wmawia sobie, że inne kobiety na forum to kochanki jej męża, pewnie na ulicy też szarpie obce kobiety... bardzo się o nią martwię" xxx tak dlugo jak te laski nie zrozumieja o co chodzi tak dlugo beda zdradzane - az w koncu przejada sie okropnie na podsycanej latami wlasnej paranoi na ktora sobie zasluzyly

"Tych pań nie potrzeba zapraszać, bo same się wpraszają i od tego właśnie czasu mąż z żoną jakoś nie mogą się dogadać, choć wcześniej dogadywali się wyśmienicie" xxx to widocznie maz z ozna roznia sie miedzy soba - bo gdyby byli zgodni co z zrobic z zaproszenie od tej pani - klopotu by nie bylo;-) proste;-) to ze ktos cos roponuje to jeszcze nie oznacza ze trezba zaproszenie rozwazac- a jesli ktos rozawaza - robi to bo ma na to ochote, do tego jest tchorzliwy i nie potrafi poniesc konsekwencji wiec jak dzieciak zgania na innych "to nie ja prosze pani - to ona chciala" ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) "ja tylko rozpialem rozporek";-)

Gość gość
O rany! dlaczego te d***** tak skomlą?Mówi się jaki pysk taka dupa

kazdy facet moze, umie i wie co robic z namolna kobieta ktorej otwarzystwa sobie nie zyczy - to czego te wsciekle laski nie moga pojac to faktu ze ich maz wrecz cieszy sie nie taka perpektywe a nie rzadko sam o nia bardzo mocno zabiega;-) ;-) ;-) a potem sprzedaje naiwnej zoncetumaczenie z przedszkola "to nie ja - to ona" i wsciekla zonka zatraca cala godnosc na rzecz jakiejs innej przypadkowej laski, jak nie tamta to bylaby inna - to chyba te rozwscieczone baby przeraza - smutne ze zyja z taka niska samoocena;/

"gość dziś O rany! dlaczego te d***** tak skomlą?Mówi się jaki pysk taka d**a" xxx skompla bo zatracily kontrole nad wlasnym zyciem to chociaz sobie poujadac moga;-) zostaw im te jedyna dostepna przyjemnosc;-)

Gość gość
Drogie zony,olejcie te szmaty,bo one nie maja zielonego pojęcia co to są zasady,moralność.Nie poniżajcie się ,to są chabety bezwstydne

Gość gość
ROR dziś ty i godność!!!! tfuuuu ściero

Gość gość
to ze ktos cos roponuje to jeszcze nie oznacza ze trezba zaproszenie rozwazac- a jesli ktos rozawaza - robi to bo ma na to ochote, do tego jest tchorzliwy i nie potrafi poniesc konsekwencji wiec jak dzieciak zgania na innych "to nie ja prosze pani - to ona chciala" "ja tylko rozpialem rozporek" xx Rozporka też nie musi rozpinać, bo zrobi to za niego ta niewinna pani, co chwilę wcześniej zaproponowała i nawet nie poczekała na odpowiedź :D a teraz bredzi, że facet to tchórz, bo prawdę o niej powiedział :D

Gość gość
aaaaaaaaaaaa

"gość dziś Drogie zony,olejcie te szmaty,bo one nie maja zielonego pojęcia co to są zasady,moralność' xxx ty spojrz lepiej na moralnosc wlasnego meza i jego zasady, a co pupcia sie spina ze zlosci na sama o tym mysl, hm?;-) ;-) ;-) xx "ROR dziś ty i godność!!!! tfuuuu ściero" xx no cos wypowiedzi swiadcza glownie o przymiotach autorow - ty swoje pokazalas, poziom rzeczywiscie - nie moj;-) ;-)

"Rozporka też nie musi rozpinać, bo zrobi to za niego ta niewinna pani, co chwilę wcześniej zaproponowała i nawet nie poczekała na odpowiedź" xxx ty naprawde to lykasz?;-) opowiatski o g****ie?;-) ;-) ;-) poza tym takie rozpatrywanie aktywnosci seksualny w kwestii winy (niewinna) wlasnie prowadzi do tego ze od takich lasek faeci uciekaja - proste;-) xx "a teraz bredzi, że facet to tchórz, bo prawdę o niej powiedział" xx jaka prawde ze przelecial a zonce powie ze zostal zgwalcony?;-) ile ludzi tyle prawd - pzoa tym ty implikuesz i projektujesz to na mnie - czyli klasyczne uciekanie w fantazje - ja mowie o sytuacji a ty koniecznie mnie obsadzasz w roli glownej - tak bardzo potrzebujesz cos zrobic z wlasna agresja i przytlaczajacym poczuciem braku kontroli czy co?:-)

Gość gość
gość dziś Drogie zony,olejcie te szmaty,bo one nie maja zielonego pojęcia co to są zasady,moralność.Nie poniżajcie się Żony są chabety bezwstydne xx Wyzywaj od szmat zdradzonych żon,które z pelna swiadomoscia żyją nadal z roochaczem. One maja wyzsze cele,są zakochane w misiu. Drogie żony maja swój honor i już dawno roochaczy pogoniły lub wybraly normalnego mężczyznę co nie zdradza.

nie popieram zdrad - ale ie rozumiem osob ktore tak bardzo nienawidza kochanka lub kochanki swojego niewiernego partnera/partnerki - bredza o braku moralnosci, pogardzie i zasadcah - jednoczesnie - zakldajac ze kochanka ich partnera /meza zrobila dokladnie to samo co on - onzacza to ze decyzuja sie dzielic zycie z osoba ktora wedlug nich ma te same wartosci - skad drogie panie tyle strachu w was?;-) ze na kazde pytanie potraficie odpowiediedzc - tylko w jeden sposob " ty penwie jestes ta trzecia ic hcesz mi ukrasc mojego meza?;-) ;-) ;-) ;-) nawet nie pomyslicie ze ten kto dla was jest skarbem i o ogo tak walczycie dla osoby z boku jest zupelnie bezwartosciowy, naprawde uwazacie ze to jest az tak wyjetkowe cudo ze kazda inna kobieta na swiecie by je chciala?:-) ;-) ;-) tutaj nie chodzi o zadna moralnosc - tylko ze czesc z was zaslepiona agresja widzi rzeczy w krzywym zwierciadlem - a to juz wynika ze strachu.....

"ywaj od szmat zdradzonych żon,które z pelna swiadomoscia żyją nadal z roochaczem. One maja wyzsze cele,są zakochane w misiu. Drogie żony maja swój honor i już dawno roochaczy pogoniły lub wybraly normalnego mężczyznę co nie zdradza" xxx wreszcie jakis glos rozsdaku, zaraz napisze jakas babka z niska samoocena ze kazda ktora jej doradza pogonienie takiego 'skarba" to dlatego ze sama ma ochote na to jej "cudo";-) ;-) ;-)

Gość gość
Tutaj każda kobieta co nie godzi się na bycie żoną łajdaka jest ujadajacą kochanką. Tak jakby wszystkie zdradzane kobiety,żony musiały przebaczać i pozwalać wracać niewiernemu.Jedne pozwolą inne wywala ale tylko te wywalajace według zdradzonych żon tu ujadajacych to szmaty.

Gość gość
ROR dziś ty naprawde to lykasz? opowiatski o g****ie? xx Łykasz to ty jak przystało na głupiutką kochankę, a ja to widziałam filmiki nagrane prze detektywów, gdzie w roli głównej była niewinna pani, która nie czekała na zaproszenie. To ona zaproponowała seks bez zobowiązań. To ona rozsuwała rozporek cudzemu mężowi i nawet sam wyjmowała penisa z tego rozporka, a następnie wkładała do swojej japy. :D Facet tylko zapiął rozporek po wszystkim :D

Gość gość
gość dziś Drogie zony,olejcie te szmaty,bo one nie maja zielonego pojęcia co to są zasady,moralność.Nie poniżajcie się ,to są chabety bezwstydne " popieram w 100% Plujcie takim szmatom w twarz,a one i tak powiedzą,że to deszczyk pada

Gość gość
Szmaty zatkało. One nawet nie wiedzą o tym, że są filmowane, nagrywane w tych najgorszych dla nich sytuacjach, bo każda żona zanim się rozwiedzie z mężem to chce poznać prawdę od początku do końca i nie będzie słuchać bredni zakłamanej zdziry. Te filmiki później oglądają wszyscy zainteresowani, a jest ich sporo i z dnia na dzień robi się coraz więcej. Nawet sam facet pokazuje swoim kumplom z pracy i jeszcze zarabia na tym. Znam takiego co pokazując filmik z niewinną panią w roli głównej zarobił na wczasy z żoną i dziećmi :D