Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzone żony Dlaczego wybaczacie zdardę zamiast wykopać łąjdaka

Polecane posty

Gość gość
sama jesteś żałosna qrwiszonie z godz. 15:15

Gość gość
gość dziś Uderz w stol a nozyce odezwa sie ;)

Gość gość
nie sądzę,że pisze jedna osoba,pudło!

Gość gość
Sztuczny tlum ;)

Gość gość
gościu z 15:18-jak widzisz,k*******n potrafi wmówić drugiej osobie,ze jestes sama na tym forum

Gość gość
Monolog sprawia Ci przyjemnosc ? ;)

Gość gość
gościu z 15:18-jak widzisz,k*******n potrafi wmówić drugiej osobie,ze jestes sama na tym forum x Choć napiszemy posty i je wyślemy w tym samym czasie to może ścierwo wreszcie załapie ile znaczy dla normalnych ludzi

Gość gość
bogna ty koorfo twój mąż może jest chory skoro nie ma na nic siły a ty zamiast mu pomóc to się łajdaczysz z cudzymi mężami. ty dzivko j****a

Gość gość
Hahaha ,ze matka ziemia musi znosic takie osoby , nawet na nawoz nie nadajecie sie ,skazicie jeszcze roslinnosc swoja glupota.

Gość gość
15:28 nie zrozumie tuman i nic na to nie poradzisz ale jak zobaczy rozporek męża cudzej zony,to zrozumie w tri miga zna swój warsztat pracy

Gość gość
takie "s****wo" ze twoj mezus woli ja od ciebie pomomo, ze masz na to papier hahahaah koles sra na obietnice ci zlozone, bo sama jestes s****wem, ktore probuje sobie ulzyc obrazajac inne kobiety, z tej zazdrosci juz sie w p*****e poprzewracalo co furiatko? hahah madry chlop, ze cie zdradza

Gość gość
glupie klacze od dziwek wyzywaja a ktos wyzej napisal 100% prawdy, same jestescie dziwy bo nie przeszkadza wam smrodek z pipska innej przynoszony wam pod nochal do lozka, godzicie sie na ponizenia byle tylko k***sek zostal z toba i dalej utrzymywal, powyzywa sobie na forum to choc troche jej ulzy, tylko tyle moze zrobic:D:D:D

Gość gość
takie "s****wo" ze twoj mezus woli ja od ciebie pomomo, ze masz na to papier hahahaah koles sra na obietnice ci zlozone, bo sama jestes s****wem, ktore probuje sobie ulzyc obrazajac inne kobiety, z tej zazdrosci juz sie w p*****e poprzewracalo co furiatko? hahah madry chlop, ze cie zdradza x kogo woli tępa qrwo z wybujałą wyobraźnią? mój mąż pracuje razem ze mną i jesteśmy non stop przez 24 na dobę. teraz siedzi koło mnie, czyta twoje zidiociałe posty i śmieje się z ciebie psycholko.

Gość gość
gość dziś wreszcie dotarło do tej pustej mózgownicy rozporek to proste "urządzenie"prawda? obciągasz na klęczkach?

Gość gość
gość dziś Boze takie cos jak ty ma meza ???? Pewnie tak samo kulturalny i z tego samego rynsztoka ;)

Ja nie mówię że jestem dumna z bycia czyjąś kochanką albo z tego że weszłam w układ mając męża ale wku**ia mnie jak zdradzane żony nie widzą swojej winy w tym że ich chłop idzie do innej i ją popycha! Łatwiej wyzywać od dzi*ek i innych niż zastanowić się nad sobą dlaczego on tak robi!

Gość gość
>>>>>glupie klacze od dziwek wyzywaja a ktos wyzej napisal 100% prawdy, same jestescie dziwy bo nie przeszkadza wam smrodek z pipska innej przynoszony wam pod nochal do lozka, godzicie sie na ponizenia byle tylko k***sek zostal z toba i dalej utrzymywal, powyzywa sobie na forum to choc troche jej ulzy, tylko tyle moze zrobic<<<< Idź do psychiatry tumanie nawiedzony ze śmierdzącą pipą. Mój mąż pracuje z samymi mężczyznami. Z pracy wychodzi punktualnie i zaraz odbiera z uczelni studiujące dziecko. Robią razem zakupy i wracają do domu. Weekendy, święta i urlopy spędza tylko z rodziną, a seks mamy regularnie prawie co noc. Co jeszcze wymyślisz tępy qrwiszonie?

Gość gość
gość dziś gość dziś Boze takie cos jak ty ma meza ???? Pewnie tak samo kulturalny i z tego samego rynsztoka x z rynsztoka to tylko takie qrwiszcze jak ty, ściero

Gość gość
bogna ,ty już jadłaś chleb z nie jednego pieca i wiesz doskonale jakiego faceta zahaczyć,w kurewstwie jesteś dobra ale i tak dla nas będziesz wycieruchem,a dla swojego męża ostatnią kurwą

Gość gość
Im bardziej wsciekasz sie kobieto tym wiekszy ubaw maja czytelnicy ;) wow ,wow dalej ,mocniej niech para uszami ci pojdzie ;) Sztuczny tlum ,wszystkie tu odpisujace to dziwqi i koofrwy, tabuny kochanek ale tylko w twojej chorej wyobrazni ;)

Gość gość
Im bardziej wsciekasz sie kobieto tym wiekszy ubaw maja czytelnicy ;) wow ,wow dalej ,mocniej niech para uszami ci pojdzie ;) Sztuczny tlum ,wszystkie tu odpisujace to dziwqi i koofrwy, tabuny kochanek ale tylko w twojej chorej wyobrazni ;)

Gość gość
Rynsztok i patologia ,zalosne.

Gość gość
widzę głupia qrewko, ze ci coś kafe zaczyna szwankować, bo wysyłasz te same posty jeden za drugim. pewnie cię blokują ściero niemyta za te kłamstwa co tu smarujesz :D

Gość gość
hahah maciora nie jest zdradzana ale od godziny siedzi na 1 temacie i wyzywa te ktore maja kochankow, masz cos z glowa? I po co tlumaczysz mezusia z tego co i kiedy robi, pytal cie ktos? wlasnie teraz potwierdzialas ze cie zdradza hahaha w dodatku zazdroscisz, ze ciebie oblechu nawet zul spod warzywniaka nie chce. Czyta kafe z mezem wooow! Ale macie rozrywki matoly hahaha nie dziwie sie, ze zdradza taka zalosna kwoke co jedyne czym sie zajmuje to sterczenie i trolowanie na kafe

Bahahahah widzę że ktoś tu mnie dobrze zna..... i zapewne ze mna spał skoro wie z iloma spałam i komu dawałam :) zanim poznałam tego mężczyznę męża nie zdradzałam bo próbowałam naprawiać nasze relacje

kobietki czy wam nie jest wstyd? ,matki a tak rynsztokowe odzywki!?nie dziwota ze malzonkowie szukaja odmiany;)));)));)))

Gość gość
zalosny prymityw nołlajf, ma doroslego dzieciaka czyli stare pr***no jakies. Jakim dnem trzeba byc zeby w tym wieku takie swinstwa wypisywac na publicznym forum. Qrewka masz na drugie czy poprstu tak na ciebie wolaja, bo jakos czesto uzywaz tego slowa?

Gość gość
To przykre ale nie macie klasy. Kobieta zdradzona powinna mieć swój honor, a wy co ? Jak świnie w twarz wam plują a wy ze deszcz pada!

Gość gość
sama jesteś maciorą z qrewską pesdą i siedzisz na tym temacie od kilku dni i nocy, a ja to jestem w pracy teraz razem z mężem. kończymy o godz. 18 więc jeszcze trochę cie pownerwiamy wywłoko zidiociała

Gość gość
pipsko jej spr******lo, maz jej nie tyka ale sobie wymysla, ze co noc, a pipsko swedzi to z tej zazdrosci, ze ktoras ma 2 siedzi i wyzywa, typowe