Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzone żony Dlaczego wybaczacie zdardę zamiast wykopać łąjdaka

Polecane posty

Gość gość
Częściej d**y dawac? No wreszcie ktoras sie przyznala, do czego śluzy facetowi, w zastępstwie zony:D

Gość gość
tak jasne panienka była w firmie tylko miesiąc i wyjechała, mąż ją bzyknął w ukryciu i ty się od razu o tym dowiedziałaś hahahahahaha

Gość gość
Ja nie wybaczyłam zdrady i puściłam wolno wprost ramiona kochanicy....głupia kochanka była przekonana ,że to on odszedł od rodziny...zresztą takie farmazony jej wciskał....a co jakiś czas pod pretekstem odwiedzin dzieci błagał o wybaczenie i zaklinał się ,że tylko nas kocha....d**ek jeden.Dzisiaj nie jest już z kochanką - naiwniaczka w biła się w lata, nie ma dzieci ani ślubu , o którym tak marzyła a on? cóż lata dalej i posuwa następne naiwniaczki:)...o rodzinie pamięta, dzieci nie zaniedbuję ....nasze relacje są jak najbardziej pozytywne :)

Gość gość
Nawet nie wiesz, jak ludzie donoszą w firmach. Mój mąż sie zapomnial z taka jedna mlodziutka dupa, której wpadl w oko facet na stanowisku. Szybko mi o tym donieśli. Panienka juz tam nie pracuje, a ja sie postaram, żeby szybko pracy nie znalazla.

Gość gość
gość dziś Trzeba było pilnować częściej d**y dawać to wtedy by nie zdradził pomyśl o tym żona kocha się z mężem ,to ty dajesz d**y-w końcu to ty się k***isz tylko w jednym celu spotykasz się z kochankiem-by cie wyrooochał szmata do kwadratu

Gość gość
sama zdrade jednorazowa z jakas siksa tylko do przelecenia moze bym wybaczyła, ale juz zwiazek trwajacy długi czas gdzie jest uczucie to juz niestety nie

"ROR dziś Jak widzisz można, wiele tu kobiet broni zdradzajacych mężów. Przyjmują nie tylko do wspolnego mieszkania ale i też do łóżka a później na kafe ujadaja na wszystkie kochanki i żony co kopnęły w duuuupe łajdaka. Bo one robią to dla wyzszych celów : dzieci,wygodne zycie ,zmemsta na mężu i kochance" xxx ja nie zyje w trojkatachbo mnie to nigdy nie krecilo - wlasnie z powodow higieny;/ Ja nie wnikam w ich motywy jak np. prostytucja emocjalnala - czyli "nienawidze drania ale mi wygodnie" kazdt jest kowalem swojego losu - ale wpuszczanie kogos po lajdactwie do domu jesli niebezpieczne wlasnie ze wzgledu na zarazki i choroby;/ xx "ROR zawodowa kochanica znów się ujawniła na kefe smiech.gif" xx jezeli kochanka to dla ciebie osoba ktora sie kocha (taka jest moja definicja) - to tylko ci wpsolczuc ze kochanka nie bywasz;-)

"stara qrwo jak prostytutka to ty sie zachowywałaś łajdacząc się z cudzym mężem do tego stopnia że o mało nie zaciążyłaś" xxx matko co to za agresja;-)) xx "kochanice nie potrafią dyskutować kulturalnie" xx no to juz wiemy kim ty jestes ;-)

Gość gość
Kochanico ROR a kto ciebie kocha? Przeciż ty służysz tylko do roochania :D:D

"Naprawdę? Zazdrości jej zmarszczek,opinię k***y? Posłuchaj uważnie sąsiadów, swoich znajomych.Plują na ciebie.Poleciał na starą rurę. Nie żartuj" xx ja sie nie dziwie ze was faceci zdradzaja - naprawde - pomimo ze nie bywam strona w trojkatach - poziom agresji jest straszny - jak mozna mowic ze ktos na kogos pluje, jak mozna taka kategoria ludzi mierzyc?? nie dziwie sie ze nikt z takimi jak ty nie moze wytrzymac nawet maz.

Gość gość
kobiety polskie czesto nie maja osobowosci a wiec i kariery wychowane przez komunistow na niewolnice siedza wiec w tych zwiazkach bo wtedy tylko stac je na zarcie do geby 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
ta wariatka (inaczej tego nie da się nazwać) od wrzasków o żałosnych kochanicach, workach kartofli i tak dalej ma poważny problem ze sobą. nie podjudzajcie jej, bo szkodzicie jej chorobie. zauważyłyście, że ona myśli, że wszystkie jej oponentki to jedna osoba? to już urojenia.

"gość dziś Kochanico ROR a kto ciebie kocha?" xxx juz ulzylas sobie?;-) jesli nie to napisz albo chociasz pomysl sobie ze jestem zawodowa prostytuka z krosta na nosie, mi tam rybka a ty sobie zmyslonymi wyzwiskami pod mim adresem ulzysz bo inaczej para ci buchnie uszami i spali pustke ktora masz pomiedzy;-) a moje ralcje miedzyludzkie nie sa temat do komprehencji dla takich jak ty;-) nie odczuwma potrzeby rozmawiania i zapewniania o nichbyle kogo;-) xx " Przeciż ty służysz tylko do roochania smiech.gifsmiech.gif" xx przestan fantazjowac i mnie podrywac;-) ;-) ;-)

"gość dziś ta wariatka (inaczej tego nie da się nazwać) od wrzasków o żałosnych kochanicach, workach kartofli i tak dalej ma poważny problem ze sobą. nie podjudzajcie jej, bo szkodzicie jej chorobie. zauważyłyście, że ona myśli, że wszystkie jej oponentki to jedna osoba? to już urojenia." xxx mnie najbardziej bawi ta "definicja' kochanki - ze to nie kobieta bedaca aktywna seksualnie ale kochanka zonatego mezczyzny, zapewne jej slubnego;-)

"gość dziś mój sąsiad k**wił się z taką wyruchana stara szmatą,daleko jej do zony-ani urody,ani aparycji,a tym bardziej poważania" xxx to ze obie panie dzilila daleka droga to widac - dla jednej z nich postanowil zlamac wczesniejsze postanowienia, czyz nie?;) xx "i faktycznie wszyscy śmiali się w głos" xx widocznie mial wywalone na to co inni mowia - w przeciwisnistwie do niektorych ktore to zadnej decyzji nie potrafia podjavc bez ogladania sie na innych;-) xx "i wiecie kogo krytykowali?jego bo zadał się z takim starym ścierwem,popsuł sobie tylko opinię i stracił szacunek" xx a co to za roznica kogo krytykowali - skoro mowa ludziach ktorzy zyja zyciem innych, normalny czlowiek nie zawraca sobie glowy meandrami upodoban seksualnych innych ludzi o ile go nie dotycza, proste

"gość dziś Sądzę, że wiele wychodzi z założenia, że poszedł sie wyszalał na jakiejś tam goni i wrócił, zaliczył darmowy seks i wraca. Niestety zbyt dużo jest chętnych panien" xx co to znaczy darmowy seks? czy to implikuje ze zonami tych panow sa prostytutki oczekujace zaplaty za seks w jakiejkolwiek postaci, hm?;-)

Gość gość
ROR i znów piszesz sama ze sobą raz zalogowana a za chwilę wylogowana? :D

"Dzisiaj nie jest już z kochanką - naiwniaczka w biła się w lata, nie ma dzieci ani ślubu , o którym tak marzyła a on?" xxx kobiety sie starzeja bez wzgledu na udzial faceta - gdyby twoj eks sie z nia ozenil nawet to i tak by sie postarzala - to naturalny proces;-) ja z kolei nie rozumiem ze kobiety moga ze soba walczyc o takich gosci - mysle ze madrzejsza jest ktora puszcza wolno takie "cos" W tym przypadku Ty.

Gość gość
prostytutka ror myśli że piszesz tu tylko z żoną twojego byłego kochasia? hahahahaha to ona wyzywa żony od prostytutek jak się wyloguje i pisze jako gość a ostatnio to nawet zapomniała się wylogować i walnęła tekst o żonach prostytutkach hahahahaha

"gość dziś ROR i znów piszesz sama ze sobą raz zalogowana a za chwilę wylogowana? smiech.gif" xx matko - a ta jaka psycho - sledzi moja aktywnosc;-) nie kazdy jest w necie 24h na dobe, i z nudow sledzi logowania innych ;-) ah a ie pisze ze soba - wypowiedam sie na publicznym forum - w ilosciach jakie uznam za stosowne. amen;-)

Gość gość
boże dziewczyno, udaj się do specjalisty zanim będzie za późno.

Gość gość
ROR puszczałam swojego męża wolno wielokrotnie i wyobraź sobie, że on ani razu nie chciał iść do ciebie :D

"gość dziś prostytutka ror myśli że piszesz tu tylko z żoną twojego byłego kochasia? hahahahaha" xxx jak ja lubie takie nieskomplikowane duszyczki - zobaczcie jak sobie musza "dodawac" no smialutko zabciu dodaj ze ni etylko ja jestem prostytutka ale rowniez zlodziejka - no pokaza na co cie stac;-) ;-) ;-) aha - a to co ROR mysli jest poza twoja mozliwosciami poznawczymi wiec poztsraje ci zgadywanie i projekcja wlasnych traum;-) nie kazdy zniza sie do twojego poziomu i puscza sie z jakims idiota w dodatku zonatym;-) ;-) ;-) ;-) ktore wlecze za soba bakterie - fuj;-) xx "to ona wyzywa żony od prostytutek jak się wyloguje i pisze jako gość" xxx jak swiat przeraza pozostaje ubzuranie sobie czegos i usilne wierzenie ze wlasne irijenia roto prwada;-) niegdy niekogo nie wyzywam - nie musze sobie poprawiac niskiej samooceny zabciu;-);-) w tak prymitywny sposob;-) xx "a ostatnio to nawet zapomniała się wylogować i walnęła tekst o żonach prostytutkach hahahahaha" xx to co piszesz to twoje fantazje - urojenia prowadza u ciebie do takich zaburzen ze sledzisz aktywnosc na forum przypadkowych osob - no coz kazdy ma hobby na swoim poziomie;-)

Gość gość
Wybaczyłam bo w zasadzie sama wepchnęłam go w jej brudne łapy. Nie miał wyjścia.

Gość gość
psst, żonko - na 99,9% RON nie jest kochanką twojego męża. w polsce żyje dużo ludzi. skoro tak tęsknisz za konfrontacją czemu nie udasz się do kobiety twoje męża i jej nie wygarniesz? (bo mężowi się boisz, a nuż przytka kurek z pieniędzmi).

"gość dziś ROR puszczałam swojego męża wolno wielokrotnie i wyobraź sobie, że on ani razu nie chciał iść do ciebie smiech.gif" xx do mnie?;-) a dlaczego mialby chciec i po co mi ktos taki?:-) ;-)

Gość gość
ROR bakterie to tobie mózg zeżarły już dawno :D

"gość dziś psst, żonko - na 99,9% RON nie jest kochanką twojego męża. w polsce żyje dużo ludzi" xxx a mnie zastanwia - jak "niskomplikowane' sa niektore... istoty, jak napisze ze alkohol szkodzi zdrowiu - to wydedukuja ze pisalm cos o alkoholu, o alkoholu czesto mowia alkoholicy - i "wniosek" gotowy;-) ot konsekwencje braku nauczania logiki w szkolach na rzecz zapewne bajek religijnych;-) ;-) ;-) xx "skoro tak tęsknisz za konfrontacją czemu nie udasz się do kobiety twoje męża i jej nie wygarniesz? (bo mężowi się boisz, a nuż przytka kurek z pieniędzmi)." xx ja nie zyje i nie zylam w trojkatach - bo wszystkie trzy zangazowane strony sa dla mnie na takim samym poziomie, ale nie rozumiem co taka konfrontacja mialby im dac?;-) ;-) ;-) Kiedys pracowalam w firmie gdzie byl taki typowy"zigolak" - zonaty - i rwal wszystko co bylo, jedna panne rzucil chlopak i na jednej imprezie przespala z tym firmowym zigolo - potem zigolo skomlal o wiecej a ze byl kiepski to lasce sie odwidzial po 1 numerku, i wtedy jego zona sie dowiedziala - przylazla do firmy i zrobila tak histerie ze staz ja wyprowadzila - laska co sie przespala na odczepnego z jej mezem do dzisiaj zrywa boku, ze on to on - byl kiepski, ale zonka to dopiero wariatka - generalnie dobrana z nich para - wariatka i dretwiak;-) P.S. koles potem odszedl z pracy

"gość dziś ROR bakterie to tobie mózg zeżarły już dawno smiech.gif" xxx wow! ;-) ale zes wymyslila i jaka jeszcze zadowolona z siebie, swistak siedzi i zawija a glupiemu radosc, jak mowia.

Gość gość
psst, żonko - na 99,9% RON nie jest kochanką twojego męża. w polsce żyje dużo ludzi. skoro tak tęsknisz za konfrontacją czemu nie udasz się do kobiety twoje męża i jej nie wygarniesz? (bo mężowi się boisz, a nuż przytka kurek z pieniędzmi). xxxxxxxxxxxxx bo to tak tchórzliwa sucz jak ty co ujada tylko w necie jako anonim. o moją kase się nie martw. sucz i tak jej nie dostanie :D:D