Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

oczytany facet to nieciekawy facet

Polecane posty

"M贸j T呕 jest oczytany w klasycznym rozumieniu tego s艂owa (w dodatku to m臋偶czyzna obiektywnie bardzo przystojny). Na przestrzeni lat zbudowa艂 swoj膮 bibliotek臋 (z kt贸rej i tak nie jest dumny, bo wci膮偶 jest mn贸stwo pozycji do zdobycia) i przedk艂ada艂 cz臋sto lektur臋 nad 偶ycie towarzyskie, co uczyni艂o go zdolnym do rozumienia prawie ka偶dej postawy (z wyj膮tkiem tej, kt贸r膮 kieruje g艂upota)". Odnios艂am si臋 do tego fragmentu Zbanowanna. Nies艂usznie uzna艂am, 偶e Tw贸j wspania艂y T呕 szanuje kobiety? No to PRZEPRASZAM :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Przy okazji znalaz艂am takiego jeszcze kwiatka: "I tak, kobiety albo czytaj膮 literatur臋, kt贸ra nie wymaga od nich z b y t wiele (romanse, opowie艣ci wsp贸艂czesnych podr贸偶nik贸w, poradniki, Grochole, etc.) albo nie czytaj膮 wcale" Dotar艂a do mnie straszliwa prawda. Zbanowana to 偶ona mizogina Sage:D A raczej jego anime. Ta przera偶aj膮ca konkluzja uruchomi艂a lawin臋 my艣li. Tak oto wspinam si臋 do Bram Wiedzy Zupe艂nej :D Albo osuwam si臋 w paranoj臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbannowanna
@wredna Magda Gratuluj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Nie wysilaj si臋, Zbannowanna:D Szkoda, 偶e widzisz w sobie tylko Galate臋. Ale chyba nie mo偶e by膰 inaczej, skoro T呕 stworzy艂 Ci臋 od podstaw. W uj臋ciu tego tematu-Ty i Sage stanowicie dobran膮 par臋. Mistrz i jego wierna psica.:D Nie chc臋 napisa膰 suka, by Ci臋 nie urazi膰:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbannowanna
Wspomina艂am, 偶e nie masz bladego poj臋cia, do czego usi艂ujesz si臋 odnie艣膰? Przekona艂a艣 mnie r贸wnie偶, 偶e b臋d膮c ju偶 w miar臋 ukszta艂towan膮 o s o b 膮 nie do艣wiadczy艂a艣 spotkania z m臋偶czyzn膮, z kt贸rym 艂膮cz膮 Ci臋 nawet r贸偶nice. Ale nie b膮d藕 zazdrosna ;) Nawiasem m贸wi膮c, niegrzecznym jest tak bardzo odbiega膰 od tematu. Mo偶e za艂贸偶 osobny w膮tek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taaa jeszcze si臋 wytargajcie za w艂osy, laseczki ;-). Erudycja fajn膮 cech膮 faceta jest, ale laski piszcz膮 za "facetami z jajami". Je艣li erudyta jest facetem z jajami, to mo偶e liczy膰 na seks. Ale je艣li jest erudyt膮 milczkiem nie艣mia艂ym, to b臋dzie jecha艂 na r臋cznym ca艂e swoje 偶ycie. Takie to 偶ycie jest c*****e.

Udost臋pnij ten post

Tu mnie masz, zbannowanno:D Umieram z zazdro艣ci. W ko艅cu kobieta to byt niesamodzielny! W czyich oczach ma si臋 przegl膮da膰 kobieta, je艣li nie w m臋skich? A je艣li, 偶aden nie chce na ni膮 patrze膰? To taka jest nikim, nie istnieje:D Ju偶 mi si臋 nie chce, wiesz. Nawet nowego w膮tku zak艂ada膰:) Zreszt膮, b膮d藕my szczerzy, pisa艂abym tam sama do siebie:D Chyba, 偶e Ty pod膮偶y艂aby艣 za mn膮 jak m艣ciwa harpia. Ale w to nie wierz臋. Wystarczy Ci, 偶e jeste艣 przekonanie o swej racji. Serdecznie pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le Sage
@zbannowanna Hehe, dzi臋kuj臋 Moja Pani i zrozumiawszy wreszcie, 偶e z racji swoich przekona艅 nara偶am Ci臋 na wys艂uchiwanie r贸偶nych obrzydliwych okre艣le艅 od jutra przyjmuj臋 rol臋 psa. Proponuj臋 udokumentowa膰 to jakim艣 filmikiem z gatunku Femdom. Np. mizogin ch艂ostany przez Pani膮, a w tle audiobook, gdzie fragmenty z Kundery i Cortazara przeplataj膮 si臋 z przem贸wieniami Fuehrera. Oczywi艣cie kopi臋 filmu prze艣lemy wrednej Magdzie. Niech ,,Bramy Wiedzy Zupe艂nej'' si臋 przed ni膮 otworz膮. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le Sage
@Radek90 Na ch** si臋 w艂膮czasz do prywatnej korespondencji z moj膮 偶on膮. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le Sage
@Radek90 Zasiad艂by艣 do partii pokera nie znaj膮c zasad? LOL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kari Mata
C贸偶 za rodzinna atmosfera. Jak b臋d臋 mia艂a m臋偶a to te偶 mu za艂o偶臋 taki topik 偶eby m贸g艂 si臋 publicznie masturbowa膰 pod swoje m膮dro艣ci. M臋偶czy藕ni to uwielbiaj膮.

Udost臋pnij ten post

Od prywatnej korespondencji s膮 maile a tutaj to ja widz臋 pieprzenie jaki艣 farmazon贸w na forum publicznym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kari Mata
Jeste艣 nocnym str贸偶em?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kari Mata
Wiedzia艂am, 偶e jeste艣. Jak kto艣 si臋 tak wypiera, to znaczy, 偶e k艂amie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le Sage
@Kari Mata LOL. 呕adne z nas nie jest autorem tego tematu, ale by膰 mo偶e nie zdajesz sobie sprawy z tego, 偶e istniej膮 jeszcze takie rzeczy jak: 1) wsp贸lny, nieohas艂owany komputer ; 2) ironia ; 3) gra ; 4-...) nie wyobra偶am sobie nawet w jaki spos贸b mo偶na by,co艣 r贸wnie oczywistego,jeszcze t艂umaczy膰. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kari Mata
Ten wyk艂ad by艂 zupe艂nie zb臋dny. Nie wiem sk膮d pomys艂, 偶e jestem nierozgarni臋ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zastanawiam si臋 kto wygrywa w konkursie na najbardziej pretensjonalne wpisy na tym forum, na razie wredna Magda o w艂os przed Sage.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kari Mata
Nie wyra偶a艂am zgody na udzia艂 w konkursie. Prosz臋 usun膮膰 moje wpisy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le Sage
@go艣膰 Mylisz si臋: to ja wygrywam, bo tak w艂a艣nie, tzn. p r e t e n s j o n a l n i e mia艂o by膰. ;) A teraz ,,Le Sage'' wraca potulnie do 偶ony, kt贸ra go nauczy艂a p o n o w n i e czerpania przyjemno艣ci z lektury i mo偶e, za jaki艣 czas, zjawi si臋 pod innym nickiem, nie rozpoznany przez nikogo, z wyj膮tkiem Jej - wystarczy drobna korekta stylu. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le Sage
Panie i panowie, ile jeszcze mo偶na powtarza膰: ,,IRONIA !!!''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaman mehehehe
IRENA,daj spok贸j....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona z tego topiku
Przesta艅 si臋 t艂umaczy膰 do cholery! Nie da si臋 by膰 zrozumianym przez wszystkich. i w og贸le sk膮d w tobie taka dziwaczna potrzeba?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le Sage
,,Przesta艅 si臋 t艂umaczy膰 do cholery! Nie da si臋 by膰 zrozumianym przez wszystkich. i w og贸le sk膮d w tobie taka dziwaczna potrzeba?'' No dobra, przyznam si臋. Po prostu mam nieustaj膮c膮 sraczk臋. Popuszczam w gacie w trakcie ********.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le Sage
呕adna mnie nie chce, bo mam blizny po pryszczach na twarzy, 175 cm wzrostu przy 60 kg wagi i ma艂ego fiuta. Poza tym nikt nie kupuje mojego ,,Atlasu''. A jeszcze,,kafe'' ka偶e mi najpierw wy艂膮czy膰 swojego starego kompa, kt贸ry ur******* si臋 zn贸w dopiero po 10 minutach 偶ebym m贸g艂 odpowiada膰 na swoje posty jako ,,zbannowanna''.

Udost臋pnij ten post