Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oczytany facet to nieciekawy facet

Polecane posty

"Mój TŻ jest oczytany w klasycznym rozumieniu tego słowa (w dodatku to mężczyzna obiektywnie bardzo przystojny). Na przestrzeni lat zbudował swoją bibliotekę (z której i tak nie jest dumny, bo wciąż jest mnóstwo pozycji do zdobycia) i przedkładał często lekturę nad życie towarzyskie, co uczyniło go zdolnym do rozumienia prawie każdej postawy (z wyjątkiem tej, którą kieruje głupota)". Odniosłam się do tego fragmentu Zbanowanna. Niesłusznie uznałam, że Twój wspaniały TŻ szanuje kobiety? No to PRZEPRASZAM :D

Przy okazji znalazłam takiego jeszcze kwiatka: "I tak, kobiety albo czytają literaturę, która nie wymaga od nich z b y t wiele (romanse, opowieści współczesnych podróżników, poradniki, Grochole, etc.) albo nie czytają wcale" Dotarła do mnie straszliwa prawda. Zbanowana to żona mizogina Sage:D A raczej jego anime. Ta przerażająca konkluzja uruchomiła lawinę myśli. Tak oto wspinam się do Bram Wiedzy Zupełnej :D Albo osuwam się w paranoję;)

Gość zbannowanna
@wredna Magda Gratuluję :)

Nie wysilaj się, Zbannowanna:D Szkoda, że widzisz w sobie tylko Galateę. Ale chyba nie może być inaczej, skoro TŻ stworzył Cię od podstaw. W ujęciu tego tematu-Ty i Sage stanowicie dobraną parę. Mistrz i jego wierna psica.:D Nie chcę napisać suka, by Cię nie urazić:D

Gość zbannowanna
Wspominałam, że nie masz bladego pojęcia, do czego usiłujesz się odnieść? Przekonałaś mnie również, że będąc już w miarę ukształtowaną o s o b ą nie doświadczyłaś spotkania z mężczyzną, z którym łączą Cię nawet różnice. Ale nie bądź zazdrosna ;) Nawiasem mówiąc, niegrzecznym jest tak bardzo odbiegać od tematu. Może załóż osobny wątek?

Gość gość
Taaa jeszcze się wytargajcie za włosy, laseczki ;-). Erudycja fajną cechą faceta jest, ale laski piszczą za "facetami z jajami". Jeśli erudyta jest facetem z jajami, to może liczyć na seks. Ale jeśli jest erudytą milczkiem nieśmiałym, to będzie jechał na ręcznym całe swoje życie. Takie to życie jest c*****e.

Tu mnie masz, zbannowanno:D Umieram z zazdrości. W końcu kobieta to byt niesamodzielny! W czyich oczach ma się przeglądać kobieta, jeśli nie w męskich? A jeśli, żaden nie chce na nią patrzeć? To taka jest nikim, nie istnieje:D Już mi się nie chce, wiesz. Nawet nowego wątku zakładać:) Zresztą, bądźmy szczerzy, pisałabym tam sama do siebie:D Chyba, że Ty podążyłabyś za mną jak mściwa harpia. Ale w to nie wierzę. Wystarczy Ci, że jesteś przekonanie o swej racji. Serdecznie pozdrawiam:)

Gość Le Sage
@zbannowanna Hehe, dziękuję Moja Pani i zrozumiawszy wreszcie, że z racji swoich przekonań narażam Cię na wysłuchiwanie różnych obrzydliwych określeń od jutra przyjmuję rolę psa. Proponuję udokumentować to jakimś filmikiem z gatunku Femdom. Np. mizogin chłostany przez Panią, a w tle audiobook, gdzie fragmenty z Kundery i Cortazara przeplatają się z przemówieniami Fuehrera. Oczywiście kopię filmu prześlemy wrednej Magdzie. Niech ,,Bramy Wiedzy Zupełnej'' się przed nią otworzą. ;)

Gość Le Sage
@Radek90 Na ch** się włączasz do prywatnej korespondencji z moją żoną. :)

Gość Le Sage
@Radek90 Zasiadłbyś do partii pokera nie znając zasad? LOL

Gość Kari Mata
Cóż za rodzinna atmosfera. Jak będę miała męża to też mu założę taki topik żeby mógł się publicznie masturbować pod swoje mądrości. Mężczyźni to uwielbiają.

Od prywatnej korespondencji są maile a tutaj to ja widzę pieprzenie jakiś farmazonów na forum publicznym.

Gość Kari Mata
Jesteś nocnym stróżem?

Gość Kari Mata
Wiedziałam, że jesteś. Jak ktoś się tak wypiera, to znaczy, że kłamie.

Gość Le Sage
@Kari Mata LOL. Żadne z nas nie jest autorem tego tematu, ale być może nie zdajesz sobie sprawy z tego, że istnieją jeszcze takie rzeczy jak: 1) wspólny, nieohasłowany komputer ; 2) ironia ; 3) gra ; 4-...) nie wyobrażam sobie nawet w jaki sposób można by,coś równie oczywistego,jeszcze tłumaczyć. ;)

Gość Kari Mata
Ten wykład był zupełnie zbędny. Nie wiem skąd pomysł, że jestem nierozgarnięta.

Gość gość
Zastanawiam się kto wygrywa w konkursie na najbardziej pretensjonalne wpisy na tym forum, na razie wredna Magda o włos przed Sage.

Gość Kari Mata
Nie wyrażałam zgody na udział w konkursie. Proszę usunąć moje wpisy.

Gość Le Sage
@gość Mylisz się: to ja wygrywam, bo tak właśnie, tzn. p r e t e n s j o n a l n i e miało być. ;) A teraz ,,Le Sage'' wraca potulnie do żony, która go nauczyła p o n o w n i e czerpania przyjemności z lektury i może, za jakiś czas, zjawi się pod innym nickiem, nie rozpoznany przez nikogo, z wyjątkiem Jej - wystarczy drobna korekta stylu. ;)

Gość Le Sage
Panie i panowie, ile jeszcze można powtarzać: ,,IRONIA !!!''

Gość szaman mehehehe
IRENA,daj spokój....

Gość żona z tego topiku
Przestań się tłumaczyć do cholery! Nie da się być zrozumianym przez wszystkich. i w ogóle skąd w tobie taka dziwaczna potrzeba?

Gość Le Sage
,,Przestań się tłumaczyć do cholery! Nie da się być zrozumianym przez wszystkich. i w ogóle skąd w tobie taka dziwaczna potrzeba?'' No dobra, przyznam się. Po prostu mam nieustającą sraczkę. Popuszczam w gacie w trakcie ********.

Gość Le Sage
Żadna mnie nie chce, bo mam blizny po pryszczach na twarzy, 175 cm wzrostu przy 60 kg wagi i małego fiuta. Poza tym nikt nie kupuje mojego ,,Atlasu''. A jeszcze,,kafe'' każe mi najpierw wyłączyć swojego starego kompa, który ur******* się znów dopiero po 10 minutach żebym mógł odpowiadać na swoje posty jako ,,zbannowanna''.