Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia08

Dieta DUKAN start 20 marzec 2014 !!

Polecane posty

Gość mmmm74
Efka wow sliczna

Gość efka0
Cisza, jak makiem zasiał :P Gdzie moje kolezanki ? No ok! pociesze Was - u mnie nie ma spadku 4-ty dzien. Własciwie to mam dobry humor bo pomimo braku spadku wagi zauwazylam podczas ubierania ze bluza ktora nosilam m-c temu jest super luzna. Napiszcie co u Was :)

efka i tak jak piszeszidziesz jak burza , ja weekend mialam do d...y nic dietetycznego ale dzisiaj wracam na wlasciwe tory , sniadanie salatka paluszki krabowe jajko ogórek (kiszony) nie mialam korniszona i pstag wedzony 2 sniadanie serek grani obiad pstrag kolacja moze jogurt moze kurczak wedzony

Gość anutkanutka
witam dziewczyny waga totalnie w gore z 63.100 na 67.500 dzis zaczynam proteiny i mam nadzieje,ze wytrzymam bo juz mnie ssie .buziaki dla was

Gość anutkanutka
wiem ;) jedzeniem czego chce i piciem alkocholu

Gość efka0
Hej anutkanutka :) przepadlas nam na dlugo. Ile czasu szalalas? ;)

Gość anutkanutka
efka0 przepadlam jak facet mnie zdradzal .musialam dojsc do siebie.bylam we francji w cannes na wakacjach i juz jestem. facetowi wybaczylam ,coz dobrze mi z nim w lozku .a on zdradzal mnie przez kamere internetowa ,ale blagal jak pies bym mu wybaczyla,ze jest glupim idiota ...itd,itp . no i poszlo .wybaczylam bo dobrze mi z nim . to irlandczyk jest swoja droga sliczny totalnie w moim typie .

Gość efka0
Anutka :) pamietam tą akcję, ale kiedy to bylo ? W lipcu? Swoja droga super urlop zrobilas, dlugi ;) no i ciesze sie, ze wszystko ok i czujesz sie szczesliwa. Anutka ja moge sie tylko pochwalic tym, ze schudlam 18,4kg.. aaa i nowa fryzura, wlasnie dzisiaj fryzjerka wybila mi z glowy dlugie wlosy, przejela inicjatywe i mam szał na glowie haha ;)

Gość anutkanutka
efka0 tak sie ciesze ,ze tyle schudlas i nowa fryzurka poprawila twoj nastroj .ja dzis pierwszy dzien diety i ssie mnie w zoladku bo w pracy jestem,przyjde na chate to zjem makrele wedzona . szkoda,ze nie mozemy sie zobaczyc i nie moge zobaczyc nowej przeslicznej z pewnoscia fryzurki .

no niestety ja wczoraj tez pilam wino w takim tempie to ja nigdy nie schudne ;( dzisiaj twarozek 0% jogurt piers kurczaka i jajko

Gość anutkanutka
tez lubie winko szczegolnie francuskie ;) dzis waga 66.400 udalo mi sie nic nie zgrzeszyc wczoraj .dzis siedze w robocie 12 godzin i nie mam nic do zarelka wiec sie opanuje do wieczora . musze stracic jeszcze kilo do piatku bo mam randke dziewczynki . milego dzionka

Gość efka0
Hej dziewczyny :0 Ja dzisiaj zrewidowalam swoje jedzenie, od 5 dni waga stoi jak zakleta. Jem za malo, za pozno sniadanie .. w sumie 2 posilki na dzien. Wrrrr . Od dzisiaj zmiana na 3 posilki. Mialam schudnac jeszcze 12 kg do pazdziernika, no ale ok 5 mi wystarczy.

Gość efka0
Anutka pieknie! Jeden dzien i 1,1 na minusie woww

Gość anutkanutka
efka0 ile ty masz wzrostu i jaka waga teraz

Gość anutkanutka
jestem glodna ;) zapalilam fajke i odrazu mnielo hihi

Gość agatkaa190
Część dziewczyny! Byłam na wyjeździe i dlatego nie pisałam Dietke w miarę możliwości trzymałam Waga 62, 7 także jest dobrze:) Jak tam u was? :)

Gość efka0
Hej laski ;) Agatka solidna firma z Ciebie ;) super. Anutka ja mam 174cm wzrostu :P i brakuje mi jeszcze 12 kg zebym nie straszyla ludzi haha. Wrzesien dziwny bo dopiero od 2 dni spadek, no ale jest o 1,20 mniej. Czyli ogolnie 19,4kg schudlam od 1 czerwca. Mysle, ze w pewnym wieku hormony daja znac o sobie, stad takie zastoje tygodniowe i raptowne spadki. Kolejny zastoj pewnie pod koniec wrzesnia bo@ bedzie ech. Ale przyznam, ze coraz przyjemniej patrzec w lustro, akurat u mnie sadelko spala sie z brzucha-tu widze najbardziej.

Gość zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość agatkaa190
Efka co tam ja, ty to jesteś solidna firma:) w weekend miałam wesele Tak jak pisałam kiedyś na imprezy odpuszczam i jem normalnie ale oczywiście bez przesady; ) nawet mi sie nie chce rzucać na jedzenie Waga dziś rano 62, 8

Gość efka0
No i Agatko masz racje, zauwazylam, ze jak po dluzszym czasie sie zgrzeszy to waga trzyma sie ladnie a pozniej ladniej spada. Ja na wesele to totalnie odpuszcze. Dam sobie kilka dni, bo wesele w piatek, takze od czwartku do niedzieli luz zrobie, a pozniej wracam na swoje "smieciowe" :) jedzenie. Moi znajomi reaguja super jak mnie widza ;), a ostatnio uslyszalam - kurde dziwnie jakos mi sie patrzy na ciebie. haha

Gość efka0
Nasza mmmm74 nie pokazuje sie, pewnie ma duzo pracy z przygotowaniami. mmmm74 napisz jak ida przegotowania ;) Ja to troche przerazona jestem a to przeciez jeszcze m-c.

Gość mmmm74
Efka dzieki ,że pytasz na razie wszystko pod kontrolą. Jednak nie wyobrazam sobie co bedzie tydzień przed- na razie o tym nie myśle. Dieta poszła w odstawkę ale mam tyle ruchu i na dodatek nie mam czasu na jedzenie ,że waga sama spada. Co tu wiele pisac -cały stres jeszcze przede mną

Gość efka0
mmmm74 ech no widzisz, przed własnym slubem nie bylo tyle stresu co teraz. Ja wciaz sie boje ze o czyms zapomne, ze z czyms nie zdaze.

Gość agatkaa190
Jak tam na diecie,? :) U mnie super waga dziś 62 leci bardzo powoli ale sprawdzałam i przybylo masy mięśniowej A spadł tłuszcz więc super:) w weekend miałam wesele wybawilam się za wszystkie czasy tydzień grzeczny A jutro spotkanie ze znajomymi wieczorem więc trochę grzechow bedzie; ) Jak u was?

Gość efka0
Hej dziewczyny :) Agatka czyli wszystko idzie po Twojej mysli ;) to dobrze. U mnie we wrzesniu mniejszy spadek niz zwykle, 19 dni i -2kg. Szczerze to moglabym lepiej ale mam juz sukienke na wesele, lezy idealnie, jest odcinana w pasie - jakbym tak duzo schudla to cała bylaby do przerobki. Z drugiej strony zdrowiej dla skory jesli przeciagne to odchudzanie (ogólnie na minusie jest 20,4kg).Tak wiec delikatnie do polowy pażdziernika jeszcze schudne, by bylo ok, a pózniej wracam pelna para i brne dalej ;) haha

Gość efka0
Dziewczyny zyjecie ?? !!! ;)

Gość anutkanutka
64.800

Gość anutkanutka
64.900

Gość efka0
Hej anutkanutka. Chudniesz widze. Dziewczyny nam uciekly pewnie do waznych spraw. Ja diete ciagne dalej. Wrzesien maly spadek, teraz 3 tygodnie na ostro bede sie trzymac. Za 3 tyg wesele i nerwowosc ogromna ;)ale bede tu zagladac