Gość mmmm74 Napisano Sierpień 19, 2016 O Efka grzeszyłam i to bardzo ale nie żałuje. A Ty się nie przejmuj -to na pewno wina zblizającej sie @-organizm zatrzymuje wode i stąd zwyżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmm74 Napisano Sierpień 19, 2016 dodob super wynik napisz coś więcej o sobie- my tu lubimy ploteczki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Sierpień 19, 2016 no to kilka slow mam 43 lata o matko jaka ja stara mam 2 dzieci 11 i 7 , do 15 roku zycia bylam typem tyczki chuda trenowalam lekka ale niestety w golniaku przestalam trenowac i zaczelam tyc , i oczywiscie dietki moja maksymalna waga to chyba 74 czy 75 wtedy odchudzalam sie z dietetykiem w ciazy bardzo malo tylam po ciazach wazylam 52 raz 49 kg ale dobrobyt rzucanie palenie i ostatnio zmiana trybu zycia spowodowaly ze wygladam jak wygladam i waze ile waze czyli dzisiaj 69,6 . niestety mam sklonnosc do ekstemalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmm74 Napisano Sierpień 19, 2016 OOOOOOO ja Ci dam stara -ja mam 42 lata i czuje sie na 20 tylko że 20 to ma mój syn. Ważymy podobnie - ja 69,8 tylko ja całe zycie dorosłe tak sie bujam miedzy 65 a 70 i jest mi z tym dobrze , mam 170cm więc jakos w normie sie mieszcze hahha . Teraz też 5 kg mi wystarczy no może 7 zobaczymy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Sierpień 19, 2016 diet albo nic nie jem albo jem kompulsywnie , kilka lat temu bylam na Dukanie i calkiemm dlugo utrzymywalam wage kolo 60 kg ale w tym roku wiele zmian pracy podyplomowka rzucanie palenia i waga skoczyla do 72 kg to w skrocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Sierpień 19, 2016 mmmm74 no zartuje z tym stara ;) ja tez czuje sie mloda ;) i chce byc mloda i piekna ja mam wzrostu 167 cm ale kawal baby ze mnie ;) troche brak mi pomyslow na jedzenie ciagle tylko biore do pracy albo tunczyka albo serki wiejskie albo mmmmm74 a jak dlugo jestes na diecie ?? Jaki masz plan ile dni proteinowych ile mieszanych ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaa190 Napisano Sierpień 19, 2016 Hej dziewczyny! Witam nową dukanke! Super ze do nas dołączył aż Efka nie martw się jak też przed okresem i pół kilo w górę A jeszcze dziś mam grila u znajomych więc zobaczymy jutro hehe Mmmm74 dobrze jest jutro wesele to się pobaw potem wrócisz na dobre tory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZdrowieNatural 0 Napisano Sierpień 19, 2016 Witam Serdecznie :) Jak by ktoś był zainteresowany prostym i skutecznym programem na odchudzanie to serdecznie zapraszam :) Znam firmę która się zajmuje czym takim i ma cały program Zdrowotny w którym schudnie kazdy zdrowo ,bezpiecznie ,bez efektu jo jo . Ja Osobiście schudłem z wagi 106 kg na 73 kg w 4 miesiące. A moja znajoma prawie 51 kg w 7 miesiecy. Program ten usuwa przyczyne nadwagi i regeneruje cały organizm od podstaw. Dzieki temu chudniemy łatwo i szybko. Zainteresowanych zapraszam na e-maila slawomir01slawinski@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZdrowieNatural 0 Napisano Sierpień 19, 2016 Witam Serdecznie :) Jak by ktoś był zainteresowany prostym i skutecznym programem na odchudzanie to serdecznie zapraszam :) Znam firmę która się zajmuje czym takim i ma cały program Zdrowotny w którym schudnie kazdy zdrowo ,bezpiecznie ,bez efektu jo jo . Ja Osobiście schudłem z wagi 106 kg na 73 kg w 4 miesiące. A moja znajoma prawie 51 kg w 7 miesiecy. Program ten usuwa przyczyne nadwagi i regeneruje cały organizm od podstaw. Dzieki temu chudniemy łatwo i szybko. Zainteresowanych zapraszam na e-maila slawomir01slawinski@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaa190 Napisano Sierpień 20, 2016 Hejka no i po grillu i waga jak wczoraj czyli 63, 9 przez zblizajacy sie @ bylam kierowca na szczęście w miarę dukanowo jadłam mięsko i warzywka Jak tam mmmm74 proteinki idą? Efka jakiś spadek? Dodob coś nowego? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efka0 Napisano Sierpień 20, 2016 Agatko u mnie nic sie nie rusza, ale licze tak jak m-c temu ze po @ wroci na tory ujemne waga. No ale u mnie @ to 7 dni, poki sie rozbuja. Nic to. Za 3 tyg jade zamawiac sukienke, mam nadzieje, ze do tej pory 5 kg zleci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdrowieprzedewszystkim Napisano Sierpień 21, 2016 Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Sierpień 21, 2016 hej Chudzinki my na rocznice poszlismy do greckiej i zjadla, szaszlyki z drobiu i salatke grecka i oczywiscie wino ale nie byl zle ;) Mam @ wiec na wage nie wchodze\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efka0 Napisano Sierpień 22, 2016 Hej dziewczyny :) U mnie bez zmian bo @ (zalamka), ale za kilka dni bedzie pewnie juz do przodu, hm wlasciwie do tylu hahah bo na minusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiara3001 Napisano Sierpień 22, 2016 Hej dziewczyny :) Od dzisiaj ja też zaczynam z wagą 84 kg :( MASAKRA Chcę zjechać do mojej wagi sprzed ciąży tj. 65 kg. Kiedyś byłam na Dukanie i wytrwałam tylko miesiąc, później z różnych przyczyn odpuściłam... Liczę na Wasze wsparcie i swoje samozaparcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efka0 Napisano Sierpień 22, 2016 Hej kiara. Super ze dolaczylas do nas. Chcesz schudnac, do sylwestra max na pewno Ci sie uda ;) Ja pozbylam sie 16 od 1czerwca, a droga jeszcze daleka ;) Wlasciwie przyzwyczailam sie juz ze tak jem i niedozwolone produkty dzialaja na mnie tak, ze zle pachna. Wczoraj pieklam pizze dziecku i czulam ze caly dom zle pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiara3001 Napisano Sierpień 22, 2016 Dobry sposób :) Ja się nie spinam i nie określiłam sobie żadnego czasu na schudnięcie, bo to zawsze był mój błąd. Po prostu chcę schudnąć! :D i czuć się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Sierpień 22, 2016 hej ja dzisiaj WP jutro postaram sie juz same P marze zeby nie wróciło 7 z przodu ;) ale sprawdze dopiero w piatek wage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaa190 Napisano Sierpień 22, 2016 Witamy kiare :) masz rację po prostu przejdź na dietę i tego się trzymaj bo waga różnie spada U mnie bez zmian Ale dziś przechodzę na 5 dni protein więc może jutro się coś zmieni Efka mnie nadal kusi zapach pizzy:) Ale robię wtedy dukanowa i jakoś wytrzymuje Ciekawe jak tam mmmm74 po weselu? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmm74 Napisano Sierpień 22, 2016 Właśnie się obudziłam i wracam do żywych hahhha . Było fantastycznie- dużo jedzenia, picia i zabawy- niczego nie żałuje. Wczoraj jeszcze spontaniczne poprawiny . Zaraz zbieram sie na zakupy ,bo w lodówce hula wiatr......... Najgorsze,że mam ochote na lody, piwo, czipsy i same niezdrowe zarcie a jutro jak stane na wage to sie chyba załamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaa190 Napisano Sierpień 22, 2016 Mm mm Ale dzisiaj już proteinki prawda? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmm74 Napisano Sierpień 22, 2016 Agatka tak proteinki , nic innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efka0 Napisano Sierpień 22, 2016 mmmm74 ale w X tez masz weselicho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaa190 Napisano Sierpień 22, 2016 Mi się trafiło za trzy tygodnie wesele Ciekawe czy waga ruszy czy już zostanie na tych 63, 7 Dzizas teraz tak wolno będzie szło już się przyzwyczaiłam w sumie; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmm74 Napisano Sierpień 22, 2016 Tak mam wesele 8 pażdziernika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Sierpień 23, 2016 hej co tu tak weselnie ;) ja niestety nie chudne ale pocieszajace ze nie tyje ;) dzisiaj same proteinki wiec sie moze cos ruszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efka0 Napisano Sierpień 23, 2016 Hej dziewczyny :) Ja tez mam wesele w X. Myslalam, ze do tego czasu ladnie schudne, a tu waga stoi od 5 dni. Hormony szaleja chyba. ech a przeciez nie grzesze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaa190 Napisano Sierpień 23, 2016 Efka jeszcze dużo czasu schidnirsz na pewno nie martw się U mnie też waga stoi dalej Ale tłumacze to okresem Może w końcu coś ruszy No weselnie się U nas zrobiło Ale jest motywacja przynajmniej; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatkaa190 Napisano Sierpień 23, 2016 Dzień na proteinach nawet miły Robię 5 na 5 No czasem zdarzy się ze skubne jakieś warzywko; ) Zjadłam dziś kanapki z wędlina serek wiejski klops z mięsa mielonego i makrele Może już nic nie zjem ale zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efka0 Napisano Sierpień 24, 2016 Hej dziewczyny ;) U mnie chyba w koncu cos ruszy, wydaje mi sie ( haha wydaje bo ta waga jest dziwna) ze drgnelo o -0,1. Masakra, co m-c przez tydzien waga stoi. Dzisiaj PW, wlasnie zakupilam parowki drobiowe tarczynskiego - duzo bialka, tluszczu tez ech, ale wegli minimalnie. Tak dawno nie jadlam wedlin i takich rzeczy. Poczytalam Agatke i tak myślę, ze o rybach zapomnialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach