Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia08

Dieta DUKAN start 20 marzec 2014 !!

Polecane posty

Gość agatkaa190
hejka jestescie ? co tam u was? ja kolejny dzien protein, nawet mnie to zbytnio nie męczy. Standardowo na sniadanie bułeczka z wedliną. Na wadze - 0,2 od wczoraj.

ja dzisiaj sniadanie grani , jajko teraz jajko i makrela potem kurczak piers pieczona kolacja mozarella light tezniestey ma tluszcz 10%

Gość agatkaa190
efka rybki wazna sprawa! ja jak zjem makrele to jestem najedzona bo jest tlusta i daje wrażenie ze jestem pełna. Robiłam dobrą paste z makreli na kanapki. jem tez lososia z puszki. To nic ze przez tydzien waga stoi, tlusszczyk tak szybko nie zleci jak woda, trzeba byc cierpliwym;) lepiej dluzej i na stale, przyzwyczajac sie do zdrowego jedzenia. Chociaz u ciebie i tak szybciej leci bo u mnie to juz tak dlugo lata miedzy 63 a 64 ze mnie zaczyna denerwowac:P

Gość kiara3001
Hej :) ja 3 dzień na proteinach i - 1,2 kg :) jeszcze 3 dni i zaczynam warzywka, już nie mogę się doczekać :) Co jakiś czas coś tutaj napiszę jak u mnie :) Pozdrawiam, P.S. tez mam wesele u siostry we wrześniu :D

Gość efka0
Hej ;) Kiara ładnie Ci idzie - 1,2 :) super Agatka po tych parówkach moich wczorajszych jest -0,4kg ... no w koncu ruszylo sie. Jeszcze tak 13 kg ( hahha o masakra az 13) a pózniej juz na spokojnie.

Gość efka0
Tak mysle, ze to prawda co pisal Dukan - organizm ma swoja pamiec wagi ciala. No i waga podczas odchudzania zatrzymuje sie na dlugo w momencie kiedy dochodzimy do jakiejs granicy.

Gość agatkaa190
Racja Ewka ja juz tyle czasu i nie mogę zejść poniżej 63 Dzisiaj 63, 2 mam nadzieję ze już nie podskoczy jak wcześniej 13 kg to już nie tak dużo w porównaniu co zgubilas Szybciej ci zleci niż mi poniżej 60 :) W tym tempie hehe

Gość efka0
Wow, no musze sie pochwalic ;) Tak jak mowilam po @ spektakularne spadki. Dzisiaj -0,7 ;) Czyli juz 17,2 kg mniej. Pozdrawiam dziewczyny

Gość agatkaa190
O gratulacje efka! :) U mnie 63, 1 matko to już katorga; ) ale może też dlatego ze ćwiczę i mięśni przybywa?; )

Gość efka0
Agatko tylko 0,2 i zobaczysz dwojeczke ;) malutko zostalo, a skoro cwiczysz to rzeczywiscie wazą miesnie a nie tluszczyk. Super !!!! Ja do wesela tak chce czas pokonac, a pozniej na spokojnie, z dbałościa o miesnie ;)

Gość agatkaa190
No właśnie ale u mnie ciężko z każdym gramem także dogonisz mnie:)

Gość efka0
ojoj Agatko haha chyba bym nawet nie chciala, Dukan wyliczyl mi wage 85kg i tak mam zostac. :))) Widzisz jaki laskawy dla mnie? Taka chyba juz jestem, pamietam jak wazylam 90 to dawali mi 75 na oko ;) Kiedy wazylam ponad 100 to na silowni gosc kazal mi stawac na dwie rozne wagi bo nie wierzyl hahah A dzisiaj odnotowalam kolejne 0,3 na minusie ;)

Gość efka0
Ups nie ma nikogo ;) Pocieszcie mnie, ze nie tylko ja sie odchudzam :P. Dzisiaj robie gimnastyke przy oknach.

Gość agatkaa190
No przecież nie tylko ty sie odchudzasz Jeszcze ja pisze :P gdzieś nam mmmm74 zginęła U mnie po weekendzie na warzywach 63, 5 omg :)

Gość efka0
Fakt, ciekawe co u innych dziewczyn slychac. Agatko wode ci warzywa zatrzymaly? Ja od jutro PW i jakos tak bardzo mi sie chce juz tych warzyw.

hej dziewczynki ja dzisiaj 68,8 waga spada ale ja tez zauważylam ze na WP waga stoi ale ciągle powoli zółwim tempem waga spada

Gość agatkaa190
Tak efka pewnie warzywa mi zatrzymały wodę bo w weekend nie zamówiłam sobie:) Ale wytrzymam to choćbym miesiąc miała czekać na spadek:) dodob dobrze ci idzie oby tak dalej:)

Gość agatkaa190
Nie zalowalam sobie w weekend; )

Gość efka0
Dziewczyny !! Co slychac? :) Piszcie cos, nie wierze, ze odpuscilyscie ;) Ja sie pochwalę, dzisiaj 3-mce i jest mnie mniej o 18,4kg. :P

suuuuuuuuper efka brawo ja ostatnio jakos nie chudne ;( kilka gramow ale dopiero w weekend sie waze bo ostatnio za czesto to robilam

Gość efka0
Ja waze sie codziennie, to mi pomaga utrzymac zachcianki, jakas mobilizacja jest. No i jesli zjem max do 18.00 to tez dziala na mnie.

Gość agatkaa190
Hej! No w końcu spadek 62, 8!; ) niby nic ale cieszę się ze coś ruszyło Jak tam u was? Co dobrego jecie? Mmmm74 gdzieś uciekła może do nas zajrzy jeszcze

Gość mmmm74
Hejka miło że o mnie pamietacie . Gratuluje spadków. Ja zrezygnowałam z dukana- nie dałam rady- może po sezonie spróbuje. Mamy duzy sad a w nim śliwki węgierki, brzoskwinie, gruszki , jabłka teraz jeszcze zacznie się winogron i po prostu całe dnie spędzam w kuchni robiąc zimowe przetwory i jem owoce - moja dieta to praktycznie głównie owoce i warzywa a to nie ten wątek więc się nie odzywam ale Wam bardzo kibicuje. Waga cały czas w okolicach 70kg i chyba juz sie z nią pogodziłam....

Gość mmmm74
Za miesiąc żenie syna , sukienka już wisi w szafie kupiłam w rozm 38 i leży idealnie Efka a Ty masz juz kreacje na weselicho?

Gość agatkaa190
Hej mmmm tak myślałam ze zrezygnowalas; ) ale dobrze że owoce jesz Samo zdrowie:) mi brakuje owoców Ale już niedługo może hehe W następny weekend tez mam wesele:)

Gość mmmm74
Agatka ja jak ich nie mam pod ręka to daje rade ale robiąc powidła czy dżemy skapitulowałam- ale tak jak piszesz witaminki, samo zdrowie szkoda tylko że tyle cukru mają

Gość efka0
Hej dziewczyny ;) A'propos owocow, przyznam ze w czerwcu jadlam duzo truskawek. One ponoc maja najmniej cukru itd itd. Robilam to swiadomie mimo ze rozpoczelam diete. No i jak wiecie w czerwcu schudlam 7,7kg. W lipcu tez cos z owocow podskubywalam ( niepamietam co), w sierpniu jadlam sliwki, oj duzo tego bylo, ktos mnie nimi obdarowal. W sierpniu schudlam 5,7kg ;). No i tu wracam do zasad dukana, uwazam,ze jesli ktos naprawde zna ta diete to wie co zrobic by zminimalizowac skutki "grzeszkow" i kontrolowac wage. (tak siebie usprawiedliwiam ;) ) mmmm74 rozmiar 38, ojoj - uwazam, ze to bardzo dobry rozmiar ;) Ciekawa jestem jaka sukienke kupilas. Ja jeszcze nie kupilam, ale mam plan co i jak. Mysle, ze do konca miesiaca bedę juz ja miala. No i na pewno kolor czerwony, ołówkowa z baskinka. Jestem klepsydra(ponoc) wiec powinna mi pasowac. Pisze o tej pierwszej kreacji, druga juz jest i czeka w szafie. Długa impreza sie szykuje wiec bede sie przebierac. :)

Gość mmmm74
Efka moja jest elegancka i z klasą - traperowa w kolano, szafirowa do tego szpilki i zakiecik w kolorze nude . Rozmiar 38 pewnie dlatego,że jest prosta - normalnie 40 nosze. Twoja tez brzmi fajnie- a ta co w szafie wisi to jaka?

Gość mmmm74
Ja chciałam bardziej zaszaleć z sukienką ale synowa bedzie miała tak skromna suknie ,że nie pasuje . Swoją droga nie wiedziałam ,że prosta sukienka moze tak dobrze wyglądać a pózniej jeszcze nieraz ja wykorzystam a tak te typowo weselne wisza w szafie

Gość efka0
mmmm74 ja planowalam szykowna i dluga, pozniej mi przeszlo (hahah) Ta na przebranie wyglada prawie tak samo jak kreacja Jennifer Lopez ( wpisz na YT Jennifer Lopez - Ain't Your Mama i popatrz na jej stroj chabrowy - 3,32min) - ale u mnie nie ma klapek, guziczki ida na srodku i jest ich z 20 malutkich, baskinka troche ma inne zęby.. i moja jest szaro/srebrna z czarnym.. i dlugosc do polowy kolana.. ona ma rekawy podsuniete, u mnie naturalne marszczenie bo jest gumeczka. Moj material jest cienszy. A ta ktora mam kupic, jest czerwona, duzy dekolt w szpic, bardzo obcisla cala, a od talii podwojna baskinka ukosna - ale niezbyt dluga.