Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie takie osoby co raz wyglądają super ,a czasem okropnie?

Polecane posty

Gość gość

bo ja mam wrazenie ,że tak mam... potrafie wyglądać tak ,że każdy się ogląda i tak ,że nikt nie spojrzy

haha ja tak mam jak sie nie ubiore umaluje i uczesze:P

Gość gość
a u mnie to nawet nie od tego zależy tzn może trochę zależy jak się umaluj e itd ,ale czasem poprostu choćbym nie wiem co ze sobą robiła to będę wygladać nie za bardzo ,a czasem mało sie postaram ,a nawet mnie zaczepiaja na ulicy . dziwne to jest dla mnie... i nie zalezy to od cyklu z tego co zaobserwowałam. czasem nawet w okres potrafie wyglądać dobrze

Gość gość
Ja tak mam :) - mam problem z zatrzymywaniem się wody w organizmie więc jak nie wezmę tabletki to mam buzię jak pełnia księżyca -mam włosy do połowy pleców, które są moją ozdobą ale też są trudne w pielęgnacji. Jak wieczorem nie mam siły nakładac maski/odżywki/jedwabiu to następnego dnia związuje je w niedbały koczek i cały mój urok znika - nie zawsze mam rano siłę się pomalować

Gość gość
ja tez tak mam:/ jak sie nie umaluje wygladam jak 12-13 latka, doslownie, a mam lat 26, jak sie umaluje wygladam na po 20tce, ale w miare ladnie. bywa ze mnie ludzie bez makijazu nie poznaja