Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydki facet nigdy nie będzie miał kobiety z jaką by chciał być

Polecane posty

Gość gość
żyjac wg filozofii autora który jako brzydal czai się na modeleczki, świat by wyginął

Gość gość
Jak już mówiłem nie jestem żadnym desperatem i nie będę się do niczego zmuszał jeśli nie ma pociągu.

Ale jak ktoś nawiązuje znajomości przez internet to robi to w miejscach, gdzie większość osób też deklaruje taką chęć. Fakt, że to rozwiązanie trochę dla nieudaczników, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...

[zgłoś do usunięcia] Æðelgast 06.04.14 [zgłoś do usunięcia] xen - Mylisz się, bo poznałem w pracy fajną koleżankę i nie wiem jak ją podejść. Gdybym ją poznał przez neta, pewnie, nie miałbym takich problemów... W necie masz do czynienia z osobami, które z góry deklarują chęć nawiązania znajomości. W realu takich ludzi jest z 10% x To wynika z faktu,że dla nieśmiałych,zarazem wrażliwych ludzi net jest ostatnią deską ratunku.Czysta deklaracja,przedstawienie oczekiwań.

Gość gość
Jakie modeleczki? Normalna ładna dziewczyna, taka jakich na co dzień widuje się pełno. Czy one wszystkie pracują w modelingu??

06.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Autor nie czai się na modeleczki tylko wychodzi z założenia, że lepiej być samemu niż z kimś, kto nam się nie podoba. A to filozofia jest poprawna i pozbawiona hipokryzji...

Gość gość
pokaz foty z fotki peel zwyklych lasek ktore sa w twoim typie, a nie zdjec poprzerabianych

Gość gość
Też próbowałem przez neta i nic, dałem sobie tam spokój. Otóż to, ciekawe która kobieta chciałaby na siłe wiązać z nieatrakcyjnym mężczyzną? Pewnie żadna chyba że brzydka ale to od niej zależy, ja już postanowiłem, jeśli żadna ładna mnie nie pokocha to trudno się mówi. :) BTW jest pełno brzydkich kobiet które również wybrzydzają i mają do tego prawo

Gość gość
i nie z mega tapeta

Gość gość
Właśnie pokaż swoje typy, może kogoś Ci znajdę. fajny jesteś bo w bawełnę nie owijasz

xen [zgłoś do usunięcia] Æðelgast 06.04.14 [zgłoś do usunięcia] xen - Mylisz się, bo poznałem w pracy fajną koleżankę i nie wiem jak ją podejść. Gdybym ją poznał przez neta, pewnie, nie miałbym takich problemów... x Nie miałbyś problemów,bo nie wiedziałbyś jak wygląda.Uroda często jest przeszkodą w ·życiu,ale urodziwa osoba w pewnym czasie dochodzi do wniosku,że to jest twój,nie jej problem.Ty musisz się z tym zmierzyć:).

xen - Znowu się mylisz, bo z dużym prawdopodobieństwem wiedziałbym jak wygląda. A ona jest fajna nie tylko ze względu na wygląd, ale wydaje mi się, że mi pokazuje, że mnie lubi. Z resztą zalicza się do osób "szlachetnej natury"

W takim razie dlaczego real jest dla ciebie problemem?

Zwykłe życiowe komplikacje i nie jestem zbyt śmiały. Do tego zacinam się, kiedy jestem zestresowany, zaczynam się jąkać i seplenić...

Gość gość
i wszystko jasne

Ta z fotki.pl to istny koszmar:( Idę spać. Żeby tylko mi się po tym nie przyśniły jakieś upiory...

Gość gość
na starszych fotach widac jak brzydka i tapeta

Æðelgast Zwykłe życiowe komplikacje i nie jestem zbyt śmiały. Do tego zacinam się, kiedy jestem zestresowany, zaczynam się jąkać i seplenić... x Pewność siebie to podstawa,kiedyś nie było internetu.Nie każdy musi być twardy jak bruk,wręcz to nie wskazane.Jednak zdecydowanie w postawie jest pożądane,czegoś chcesz to walcz,przegrasz,nie poddawaj się.To była walka,należy wygrać wojnę.

Nie komentuję wyuzdanych zdjęć kobiet.

Gość gość
mowilam wam ze. on z takich.. haha, potrafie wyczuc czlowieka. megasztuczna dziewczyna z silikonami ale wazne ze popularna :) cos jak Evelka5 tez z fotki. jedynie nogi maja fajne

Gość gość
....omg zeby ludzie tylk takie problemy mieli...zycie nie dalo ci jeszcze w kosc..

*przegrana bitwa,nie przesądza o wyniku wojny.

Gość gość
dla jednego dana kobieta jest ladna ,a drugi moze stwierdzic ,ze brzydka... zycie..jeden lubi kolor niebieski ,drugi woli zielony..

Gość do autoraa
alez ty prozny jestes....tak oceniac po okladce...zycie Cie jeszcze za to ukaze ...a jestes tylko Istota marna...

Nie,brzydki jest Gollum,choć ma ciekawe oczy.

Gość gość
Wiem, pisałem że jestem próżny, ale nic na to nie poradzę. Ogólnie nie narzekam na swoje życie a o to chyba chodzi :)

Gość gość
po co gadacie z nim, nie był z nikim w związku, zobaczyłby po 2 miesiącach życia z piękną i równocześnie niefajną z charakteru to zaraz by załapał

Gość gość
Jakby była niefajna z charakteru to szukałbym pieknej i fajnej z charakteru :)