Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

My nieatrakcyjne kobiety...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
C/h/贸/j nas to obchodzi.Chod藕cie idziemy gdzie indziej.Ale to nic nie da bo ta psycholka lata po ca艂ym forum,jako india艅skie lato te偶,pisz膮c ze sob膮 .No ch/贸.j.n.i.a:-o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A nie mo偶esz schudnac,bo dok艂adnie co?Nie proporcjonalna budowa?Tzn co masz prawa nog臋 kr贸tsza o pol metra od lewej?Czy r臋ce d艂u偶sze od n贸g? Bo nie kapuje? Ile jeszcze wymowek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piertttolisz ,ja jestem grubsza wcale nie atrakcyjna,ale normalna! Dlatego mam 53 lata i wci膮偶 tego samego m臋偶a.Kochamy si臋,mimo 偶e on ma brzuszek a ja sk贸r臋 pomarszczon膮.Wi臋c spierttalaj z tymi teoriami nudziaro .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂absza genetycznie
Chodzi o to, 偶e nawet jak schudn臋, to b臋d膮 si臋 czepia膰, 偶e cycki za ma艂e, ty艂ek za du偶y, bo tak b臋dzie, takie mam proporcje i nie mam na to 呕ADNEGO WP艁YWU.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 your troll
Jak schudniesz to zmieni Ci sie osobowosc? I po raz wtory pytam - czemu udajesz faceta i sama ze soba piszesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czekaj czekaj,zaraz si臋 dowiesz ze maz cie rzuci jak znajdzie m艂odsz膮 i ladniejsz膮 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Debilka do kwadratu:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂absza genetycznie
Nie wiem kto tu pisze sam ze sob膮, na pewno nie ja. Dobra, s*******am st膮d, id臋 pobiega膰, a wy dalej snujcie swoje chore teorie spiskowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ze co?Jak schudniesz to ty艂ek za du偶y?Chcesz schudnac s艂absza czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pobieg膰?O polnocy?40 cha 藕le z tob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To niech rzuca;)do tej pory tego nie zrobi艂:)Jeszcze jedno,jestem po mastektomii i wspiera艂 nie i trwa艂.Czyli czterdziecha,tak,mam jeden cycek i co?i najwspanialszego cz艂owieka u boku .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 your troll
Czterdziecha pisze pod roznymi nickami. Ale owszem, pewnie i pod tym tez. Hipokryzja: 22.04.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Czterdziecha co ma pecha Je艣li mieliby艣my eliminowa膰 pasztetow膮 urod臋, to 50% facet贸w w Polsce by艂oby starymi kawalerami.Bo nie daj Bo偶e dziecko odziedziczy艂oby urod臋 po tatusiu. Wystarczy wyj艣膰 na ulic臋 i popatrze膰 na 34-50 latka.Kto si臋 co niekt贸rym pozwala艂 rozmna偶a膰.Fleje, grubasy, kurduple, 艂ysonie pospolite .呕le ubrani, zaniedbani, 艣mierdz膮cy.Zawieszeni pomi臋dzy wiecznym 50 a 70 wygl膮dowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona by chcia艂a modela,kt贸ry ca艂e 偶ycie by艂by pi臋kny i m艂ody i j膮 kocha艂 za to jaka jest.Ona mo偶e by膰 beczk膮,kt贸rej schudn膮膰 si臋 nie chce ale on ma by膰 pi臋knym Bogiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale co facet mo偶e za to 偶e wy艂ysia艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 your troll
Mam pretensje o kradzie偶 偶ycia, kt贸re bym chcia艂a mie膰, a przez m臋skie wybory NIE MAM. ------------ Czterdziecha... przez WLASNE wybory charakter nie masz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czterdziestka chyba wyolbrzymiasz 偶e m臋偶czy藕ni tak bardzo zwracaj膮 uwag臋 na urod臋, mo偶e na pocz膮tku znajomo艣ci ale p贸藕niej liczy si臋 bardzo charakter zreszt膮 kobiety te偶 zwracaj膮 uwag臋 na charakter m臋偶czyzny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂absza posz艂a i czterdziecha znik艂a.Jak bli藕ni臋ta syjamskie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 ta Czterdziecha,to odpad genetyczny:-o na dodatek na bank chora psychicznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 your troll
A ja sie zastanawiam jak 40 ktora w poprzednim temacie miala sie za osobe onteligentna :D moze uwazac, ze flejostwo, zly ubior, zaniedbanie sie i niemycie mozna ODZIEDZICZYC?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 your troll
poprawka: INTELIGENTNA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzeba jej bana dac.i po krzyku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fora bez admina.Taki ich urok, 偶e pisz膮 takie ch, e co to chc膮 tylko komu艣 dokopa膰.I tylko po to pisz膮.S艂absza - nie chcesz zosta膰 bulimiczk膮 lub anorektyczk膮.Taka s艂aba jeste艣, 偶e nie wy偶yjesz na listku sa艂aty.膯wiczenia to przecie偶 sama przyjemno艣膰 - bez problemu znajdziesz 2 godziny dziennie by zasuwa膰 na si艂owni.A przecie偶 puchar za to jest wielki -mo偶e zainteresuje si臋 Toba jaki oszczaniec bez pracy, kt贸ry wie, 偶e na piekn膮 go nie sta膰.ale sta膰 go chocia偶 na tak膮 kt贸ra nie jest gruba i oble艣na.B臋dziesz go mog艂膮 po stopach ca艂owa膰 i ci臋 nie odt膮ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 your troll
poprawka: INTELIGENTNA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ovechkin
Prawda jest taka 偶e mie膰 kogo艣 mo偶e ka偶dy 艂adny brzydki ma艂y wysoki tylko nie zawsze to b臋dzie osoba jak膮 sobie wymarzyli艣my. Teraz wiele os贸b woli 偶y膰 marzeniami 偶e w ko艅cu spotka t膮 jedyn膮 osob臋 i b臋d膮 偶yli jak w filmie i tak cz臋sto mija 30 czy nawet 40 lat w samotno艣ci. Tak ju偶 w 偶yciu jest 偶e facet czy kobieta chc膮 kogo艣 kto b臋dzie im si臋 podoba艂 bo taka osoba ju偶 na starcie nawet jej nie znaj膮c przybli偶a do idea艂u. A co do kobiet to nie wa偶ne czy jeste艣 gruba czy chuda wa偶ne 偶e dobrze czujesz si臋 w swoim ciele. Nie zmieniajcie si臋 dla facet贸w zmieniajcie si臋 dla siebie bo najlepiej 偶eby partner kocha艂 was takie jakie jeste艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest jaka艣 schizofreniczka,maniakalna:-odlatego mo偶ecie tak z ni膮 gada膰 i 10 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czterdziecha masz szcz臋艣cie ze tu admina nie ma bo by cie znowu zbanowali.Pozdrow s艂absz膮,czyli siebie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 your troll
To co na prawd臋 warto艣ciowe nie jest 艣liczne, bezproblemowe i u艣miechni臋te od ucha do ucha. - walnelas jak lysy grzywka o kant kuli. Jak cos jest ladne, bezproblemowe, wesole - od razu bezwartosciowe? :o Czesc, 40. Pytam po raz kolejny - czemu gadasz sama ze soba jako facet?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:D Takie baby g艂upie istniej膮 naprawd臋?czy to projekt:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A na co ona jest chora???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fora bez admina.Taki ich urok, 偶e pisz膮 takie ch, e co to chc膮 tylko komu艣 dokopa膰.I tylko po to pisz膮.S艂absza - nie chcesz zosta膰 bulimiczk膮 lub anorektyczk膮.Taka s艂aba jeste艣, 偶e nie wy偶yjesz na listku sa艂aty.膯wiczenia to przecie偶 sama przyjemno艣膰 - bez problemu znajdziesz 2 godziny dziennie by zasuwa膰 na si艂owni.A przecie偶 puchar za to jest wielki -mo偶e zainteresuje si臋 Toba jaki oszczaniec bez pracy, kt贸ry wie, 偶e na piekn膮 go nie sta膰.ale sta膰 go chocia偶 na tak膮 kt贸ra nie jest gruba i oble艣na.B臋dziesz go mog艂膮 po stopach ca艂owa膰 i ci臋 nie odt膮ci.

Udost臋pnij ten post