Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My nieatrakcyjne kobiety...

Polecane posty

Gość gość
Kwiatki się w ilościach nieparzystych daje

Gość gość
Łamać konwenanse lubię najbardziej. Ale w innych ilościach nie chcieli mi przepuścić. Jaka spostrzegawcza? Bierzesz czy kozie dać? Królowo? ;-)

Gość gość
Jeszcze wzdęć dostanie biedne stworzenie - bo diabli wiedzą co to za kwiaty.

Gość gość
niby taka wykształcona kobieta z szerokimi zainteresowaniami a w sobotę siedzi na cafeterii i gada sama ze sobą. Żenujące.

Gość gość
Toa ty gadasz sam z sobą tollico.Już upnełaś?

Gość gość
Po mojemu Chabry, ale ja się nie znam. Takie same widziałem na poligonie ;) Kozy je żarły w zastraszających ilościach. A jakie skoczne były. Wyluzuj, jak na Królową przystało.;)🖐️

Gość gość
"Chabry z poligonu dla dziewczyny" ;-)))))

Gość gość
Z kozą nie mam nic wspólnego.

Gość gość
SZmata - mówisz o sobie Skarbie?

Gość gość
Wiesz, koles od kozy i kwiatow w innym temacie zarywa Czarna79. Wiec nie masz szans, 40, bo jak widac z nicka tamta mlodsza o 10 lat i pewnie szczuplejsza ;)

Gość gość
Każdy z nas przebywając na Kafeterii dłużej niż podpowiada rozsądek, jest pewnego rodzaju desperatem. A takich jak ty, widać, że los jeszcze bardziej skrzywdził. Baw się dobrze. Miłego śledzenia, bystrzacho. Pamiętaj, że zawsze możesz wrócić do rodziców lub chociaż mamy. Ona, zawsze obdarzy cię miłością bezwarunkową. 🖐️

Gość gość
Dziękuję za ostrzeżenia, ale zupełnie niepotrzebne.Jestem dużą dziewczynką i swój rozumek mam.Znam też realia internetu - nie liczę na cuda.Widzę za to zazdrość i jakieś zaszłe anse.

Gość gość
Czterdziecha? Urzekłaś mnie Królowo! Masz 👄👄👄 wiem, że od obcego nie przyjmujesz to chociaż w 🖐️🖐️;)

Gość gość
Przecież latam, to tu, to tam...

Gość gość
Brak polotu?Bynajmniej.Nie widziałas Waćpanna braku polotu.jestem jaki jestem.zostańmy przyjaciółmi.zdzwonimy się .więcej?

Gość gość
Jesteś po prostu wkurzającą hipokrytką, czterdziecha. Idź, zajmij się tym panem, skacz wokół niego jak kangur, ale na Kafe już więcej nie właź :)

Gość gość
A faktycznie zapomniałaś się wylogować :) No tak, tak, tak. Czemu ja się dziwię brakowi polotu? Wszak to mało inteligentna Czterdziestka... :)

Gość gość
Tutaj zawsze znajdę natchnienie do dalszego wesołego życia. Dzięki wam, wiem, że jeszcze nie jest ze mną, tak źle.:D Uff. :) I proszę Cię Panie, aby ta zaraza, nigdy nie przelazła na mnie. Wszyscy jesteście dziećmi Pana, więc życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia i i wszystkiego naj, naj i Najlepszego. Królowo? Królowo Ty moja, nie mówi się tylko o zdechłym psie. Bo już nie ma o czym... 👄Cię w 🖐️

Gość gość
Lesba to ulubione hasło facetów, którym brakuje argumentów....To czy będę skakać wokół pana to moja własna decyzja.I widzisz tym się różnimy, ze ja czyichś gaci prać nie zamierzam.W podzięce.Nie widzę się również ustrojonej w biała kieckę, mam się Skarbeńku ochotę bawić.Dobrze bawić.I robić to na kaffe.Na złość takim kretynkom i zazdrośnicom.

Gość gość
Osoby, które chciały mi pomóc wpędziły mnie jedynie w poczucie winy.ICzy wmawianie komus, e musi schudnąć, że jego jedyną wartością jest chuda dupa, ładne ciuch imakijaż to pomoc.Czy pomoca jest nakaz oddania matki do DPSu?albo zmiana pracy.ta ostatnia rada to byłby gwóżż do trumny - zostałabym bez pracy, bez pieniędzy, ale za to z ogromnymi nadziejami.A jeśli o resztę chodzi - to prawda , ŻADEŃ FACET MNIE W ŻYCIU TAK NIE PODRYWAŁ.Smutne prawda?Może dlatego tak reaguje?Ktoś kto od wielbicieli oganiał się jak krowa od końskich much w deszczowy dzień tego nie zrozumie.

Gość gość
To Ty wmawiasz osobom majacym powodzenie ze to z powodu chudej d...y. Nikt nic nie mowil o bialej kiecce. Przeciez Ty nie masz szans na slub. Dobrze ze sama to widzisz.

Gość gość
Królowo i wy poddani jaj kaprysom, wiedzcie, że mam żonę i to trzecią, ale już ostatnią. Od przybytku inwentarza robi się :P Jako, że trzy żony to i dzieci gromadka;) I z tego jestem najbardziej zadowolony. Wszystkie alimenty płacę z 3 miesięcznym wyprzedzeniem. Dla dobra mojego i ich spokoju ducha. Mam długu 4oo tyś. zł. 3oo niebawem zapłacę. Ale alimenty płacę na czas i to przed czasem! Samochodu nie mam bo komornik był sprytniejszy ode mnie :D Niech ma. Postarał się to zasłużył. Ale alimenty, zawsze tak jak należy się dzieciom! :) Do całkowitego spłacenia długu potrzebuję jeszcze tylko stówki, ale nie wiem jak wykręcić uczciwie bo kraść, oszukiwać i być na granicy prawa wobec innych osób, nie zamierzam. A z państwa wydoiłem wszystko co zagwarantowały mi przepisy. :) I właśnie, aby wprowadzić mój plan zdobycia następnych, uczciwie zarobionych pieniędzy z łatwiejszym ogarnięciem tematu OBCEGO mi, potrzebna była taka osoba jak Czarna... A teraz skończcie już i zostawcie Królową w spokoju. Nie widzieliście jej, a piszecie, że nieatrakcyjna. Próbujecie do***********lać, aby uciszyć swój krzyk rozgoryczenia, żalu o coś lub samotności. Każdy z nas jest tutaj w jakimś celu. Jedni, aby poznać kogoś, drudzy, aby zabić nudę w pracy lub samotność poza nią. No i trzeci gatunek, wszędzie rozprzestrzeniający się jak zaraza to wy :P Teraz jest mnie lżej, za co wam dziękuję. Każdemu taka kuracja oczyszczająca jest potrzebna. Możecie sobie poużywać:D ale na mnie. OD KRÓLOWEJ TRZY KROKI W BOK! Królowo, wyluzuj. :)

Gość gość
A może z powodu cudownej osobowości, która aż promieniuje?Gdybyś była najcudowniejszą, najlepszą osobą na świecie, a wyglądałabyś żle, facet by się o ciebie potknął, a nie zauważył.

Gość gość
Taaa, po zmianie pracy zostalabys bez pieniedzy. Bo musialabys w koncu pracowac zamiast klapac dziobem na kafe?

Gość gość
Ależ ja to z kompletnym luzikiem robię.Spływa po mnie to co panienki piszą.

Gość gość
A może z powodu cudownej osobowości, która aż promieniuje? Gdybyś była najcudowniejszą, najlepszą osobą na świecie, a wyglądałabyś żle, facet by się o ciebie potknął, a nie zauważył. - O na pewno. To Ty takich facetow wybierasz ;)

Gość gość
Rozumiem, że ty kłapesz bo nie pracujesz?

Gość gość
Nie skarbie tacy są.Przekonasz się za parę lat.

Gość gość
Tak, ja klapie, bo nie pracuje. Sama wybieram sobie godziny i dni pracy :)