Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Serio?? Myslicie ze by z nim flirotwały?? Choc w sumie macie racje "dzisiejsze" 13-nastki wygladaja jak 18-nastki zwłaszcza w tym wieku dziewczynom podobają sie dojrzalsi ja wiem jak moja siora w 2 klasie liceum podkochiwala sie w nauczycielu z angola choc z drugiej strony sie nie dziwie bo brzydki nie byl :p

Gość gość
2 klasie gimnazjum *

Gość gość
A ja uwazam wrecz przeciwnie taka 13-stka jest dosc sporym zagrozeniem z mojej perspektywy gdy tak obserwuje zachowanie młodziezy w tym wieku naprawde wiem co mowie mam siostre w tym przedziale wiekowym i czasami jak widze czasami zachowanie jej kolezanek to az przecieram oczy ze zdumienia :)

Gość gość
Po prostu są nazbyt dojrzałe emocjonalnie jak na te niewinne 13 czy 14 lat oczywiscie ja nie mowie wszystkie dziewczyny ale sa takie Badź co bądź Maciej jest sławną osobą i uwielbianą przez młodziez (oczywiscie nic nie sugeruje)

Gość gość
myślę, że głupie by było, gdyby zrobił zajęcia dla starszych dziewczyn. wyobrażacie to sobie? przecież one by się nie uczyły, tylko śliniły do niego... młodsze to będą chciały zaimponować, ale w inny sposób - właśnie przez to, że tak szybko łapią, co mówi. prosty mechanizm - starsze próbują zawojować chłopa dupą, a młodsze tym jakie są fajne, kumate i w ogóle spoko :)

Gość gość
Ja w sumie tez tak jak one za wszelka cene chcialabym mu zaimponowac wiedzą :p

Gość gość
Zastanawiam sie tylko skąd taka zmiana u Maćka wiecie częstsze filmiki na yt częstsze udzielanie sie na fb do tego dodal nowe serie filmikow premiery filmowe i te najświeższe szybki strzał czy cos takiego do tego korepetycje no no no jestem zdumiona i zaszokowana oczywiscie na plus :p

Gość gość
myślę, że może ma trochę więcej weny, nowe pomysły... nie zawsze jest wena - szczególnie gdy w życiu pojawiają się jakieś problemy...

Gość gość
Oglądałyście ostatni odcinek Kuby Wojewódzkiego? Ostro pojechał po Krytyku i Abstrac*****h... Dziadkowi spada fejm, to atakuje youtuberów, przykre...

Gość gość
Ojejku nie ma tematów do skandalu wiec czepia sie byle kogo zeby ogladalnosc sobie pobić!

Gość gość
Wojewódzki to desperat, któremu słowo "kultura" nie jest znane . Według mnie pokazywanie półnagiej kobiety w programie tylko po to aby podnieść oglądalność jest żenujące . To jest przekroczenie granicy dobrego smaku . Wiecie co ? Właśnie za to szanuję "naszego" Krytyka - za to, że nie przekracza pewnych granic . Jego niektóre żarty są "mocne" ogólnie mówiąc, ale jestem pewna, że Maciek NIGDY nie złamałby swoich zasad tylko dlatego, żeby miał np. więcej wyświetleń . Na YouTube dużo się dzieje, pojawiają się co raz to nowsi twórcy a on ciągle jest sobą i właśnie za to tak go lubię ! ;)

Gość gość
też go za to lubię. I za to, że nie crossuje z tymi idiotami. Ostatnio wpadłam na kanał "Z d**y" i aż mi się obiad cofnął. Gość jest takim idiotą, ohydny do granic możliwości, a i jeszcze wszystkich możliwych celebrytów sprasza. Nie wiem, czy oni też nic w głowach nie mają, że się godzą na takie rzeczy...

Gość gość
Z d**y nie jest taki zły to jest rodzaj jego humoru i nikt nie ma prawa sie obrażać to ze sobie zartuje np z ksiezy z papieża albo z Niekrytego to nie oznacza ze go nie lubi lub nie szanuje to naprawde super człowiek :)

Gość gość
coś pewnie w tym jest. A widzieliście, że Krytyk kolejną książkę zaczął pisać? :)

Gość gość
ja nie mogę tego przeboleć... tyle robi, w tylu miejscach się udziela, książki pisze, na youtubie występuje, w radio nagrywa, a nigdy nie było nawet jednej okazji, aby się gdzieś z nim spotkać - jakiś zlot fanów czy coś :(

Gość gość
no niestety taka natura człowieka tego nie zmienisz nie raz juz pisałam próbowałam cos zasugerowac w meilach do niego to za kazdym razem odmawiał i dziękował za sugestie i za to ze sie tak angażuje

Gość gość
no taki skromniś po prostu :p

Gość gość
Wątpie zeby kiedykolwiek wszedł w to skoro sam strzeze swej prywatnosci mieszka w jakiejs dziurze pod Łodzią cholera wie gdzie moja kolezanka ktora mieszka w Łodzi od 3 lat juz probowala dojsc do tego i do dzis nie wie gdzie mieszka poza tym slyszalam ze ma bardzo małego grono przyjaciol i bardzo ciezko jest sie dostac do tego kręgu praktycznie wcale a co dopiero jakis zlot z obcymi dla siebie ludzmi

Gość gość
ja znam jego obecną dziewczynę, ale też nie chce za wiele mówić na jego temat. Kuźwa, sekta prawie :D ale skoro ktoś jest medialny, to chyba jakoś powinnien się aktywizować i jakoś zjednywać sobie fanów...

Gość gość
a może nie chce? zauważ, że nigdy nie brał udziału w tych całych orange festach. nie crossuje z innymi, bo i po co ma to robić, skoro youtube nie jest jego głównym źródłem zarobku? :)

Gość gość
Widzialyscie nowy filmik?? O reklamach całkiem niezły c'nie??? A tak swoja drogą wiem ze ten watek juz byl poruszany tutaj ale nie dało sie nie zauwazyc obraczki na jego palcu łudząco podobnej do ślubnej to zupełnie inna niz ta ktora nosil na ostatnim palcu w filmiku o premierach filmowych

Gość gość
ale to nie obrączka. jest czarna i poza tym nosi ją na środkowym palcu. w niektórych kręgach to znak osób aseksualnych. jakoś nie sądzę, że to obrączka ślubna :P

Gość gość
no i jeszcze na lewej ręce, więc to na pewno nie obrączka :P może po prostu chce pokazać, że jest zajęty? :)

Gość gość
Ale żonaty jeszcze nie jest :P Ile ja bym dała za takiego faceta...

Gość gość
Każda by chciała takiego faceta :D

Gość gość
Hej, dziewczyny, ale ostatnio to w ogóle strasznie moim zdaniem wyprzystojniał. Jednak po 30-tce faceci są najbardziej hot :)

Gość gość
utył, a nie wyprzystojniał :D wcześniej to był taki patyczek, a teraz wykarmiony :D co nie zmienia faktu, że uśmiech ma cudowny i takie inteligentne spojrzenie <3

Jeśli niekryty krytyk to uosobienie inteligencji, to dla mnie jest to kryzys. Żaden z tych filmów nie ma ani fajnej puenty, ani żartu. One są takie jakby ktoś jęczał na kiblu i za wszelką cenę musiał wydać film. Do mnie jego twórczość w ogóle nie przemawia. Słabizna, aczkolwiek po wyświetleniach widać że komuś to się musi podobać dlatego spróbowałem kilka filmów, no i na prawdę nic...

Gość gość
różni są ludzie i różne są gusta. Do mnie jego styl przemawia, a mam już kilka latek na karku. Poza tym naprawdę świetnie pisze - jego stand upy są rewelacyjne: lekkie, z polotem i naprawdę inteligentne. Jeżeli kiedyś będziesz miał okazję, sięgnij po jego felietony w ckmie albo książki, to może zmienisz zdanie :)

Gość gość
te w ckmie są bardzo dobre. w ogóle leży mi jego styl, mimo że jest podszyty czarnym humorem. fajne to jest.