Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vindictive

moze w tym cyklu sie uda zaraszam starające się

Polecane posty

Gość eda123
ja mam 26 :)

Haha no to pięknie, na chwilę obecną jestem najmłodsza :P

Gość vindictive
a ja najstarsza:) 37. A dziś zobaczyłam coś co przypomina paprotki:P

Czesc Dziewczyny, chcialabym do Was dolaczyc:) okres spoznia mi sie 3 dni, dzis 31 dc (zwykle mam 28 dniowe). Podbrzusze lekko pobolewa, jestem slaba, zmeczona, troche senna, piersi 2 razy takie, pelno zylek na nich, ogromne sutki, bialy sluz... Czasem czuje,ze cos "leci", ale okazuje sie ze to ten bialy sluz. Objawy te zaczely sie dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki. To mniej wiecej tyle :) Jak sadzicie??? ;) Tak sie boje zrobic test... 1 kreska mnie zdoluje na nastepny cykl...

mosiaczek1 - Hmmm, powiem Ci, że z tego co piszesz to ja miałam podobne objawy w pierwszej ciąży ;) Więc może zrób test? ;) Moim pierwszym objawem ciąży to właśnie był 'spóźniony okres' i mogłabym spać i spać ;P O bólu piersi i zmianach, które w nich nastąpiłam nawet nie wspomnę...nie mogłam ich dotknąć. Ja bym testowała ;) Jak nie będzie II...kolejny cykl do starań ;) A jak będą II...to tylko zostaje nam Tobie pogratulować ;) vindictive - nooo to jak są paprotko-podobne coś- to działaj Kochana ;)

Gość Paolaaa
Ja tez bym testowala :) wiele wskazuje na ciaze, jednak nie napisalas czy masz regularnt okres czy zdarza Ci sie spozniac, czy bol piersi jest dla Ciebie nowoscia i ten sluz... Jezeli nie mialas wczesniej takich objawow to jestem sklonna Ci juz pogratulowac :)

Miesiaczki mam regularne dlatego takie spoznienie jest dla mnie nowe i dziwne, dzi 32 dc i brak @. Bol piersi pojawial sie zawsze w czasie owu,a w tym cyklu w dniu spodziewanej @ sie pojawil. Boje sie,ze moze cos mi sie rozregulowalo a tak bardzo chce tych II kreseczek. Kurcze,chyba zatestuje jutro rano albo w niedziele :) Dziekuje za wsparcie jest bardzo pomocne bo nie mam do kogo sie z tym zwrocic :)

A wlasnie, mam jeszcze jeden problem.Otoz podbrzusze boli mnie zdecydowanie bardziej wieczorami niz rano, w sumie to bol w ciagu dnia sie jakby nasila. Rano boli troszeczke prawie w ogole, po poludniu troche bardziej, a wieczorem jakbym miala zaraz dostac miesiaczke.. Spotkalyscie sie z czyms takim?

Gość Hope91
misiaczek - no to ja bym testowała jak najbardziej ;) Powiem Ci, że z tymi bólami to różnie bywa...mnie w ciąży pobolewał brzuch raz na jakiś czas...ale przyjaciółka mówi, że ją od początku brzuch bolał z przerwami. Nie ma chyba na to reguły ;) Testuj Kochana :) !

Zatestuje na pewno :) mam nadzieje,ze juz bedzie wiarygodny wynik, bo owulka prawdopodobnie wypadla 30 czerwca:):)

Gość vindictive
:) hej u mnie dziś afrodyta pozytywna. Sluz rozciągliwy też się pojawił więc , moze w tym cyklu się uda:)

Gość gość
Dziewuszki, bardzo proszę wyrazcie swoje opinie na temt ciąży w temacie "niedajaca spokoju sprawa" na tej samej grupie, to bardzo wazna dla mnie sprawa.. Życia i śmierci powiedziałabym :( Czekam na was!

vinfictine - Powodzenia ;) misiaczek - to trzymam kciuki ;) Ja wyjeżdżam na tydzień, nie wiem jak będzie z netem, więc mam nadzieję, że same dobre wieści zastanę po powrocie ;) Buziaki :*

Gość Paolaaa
Mosiaczek moja przyjaciolka ktora jest w ciazy tez miala tak, ze wieczorem dostawala silnych boli brzucha, a raz w nocy to sie az obudzila. Zawsze pobolewal ja brzuch juz tydzien przed okresem a okres miala regularny. Na poczatku w ogole mie pomyslala o ciazy bo nie sadzila ze uda sie za 1 razem wiec obstawiala ze to wszystko stres a tu prosze:) Ja bym na Twoim miejscu nie czekala... Ale gratuluje cierpliwosci :) Ile cykli sie staracie?

Gość Paolaaa
Vindictive, a jednak sie udało z tą Afrodytą:) u mnie tez owulka powinna byc do 4 dni :)

Gość eda123
mosiaczek1 - wszystkie objawy wskazują na ciążę, więc mam nadzieję, że Wam się udało :) Paolaaa , ja dopiero w przyszłym tygodniu powinnam mieć owu, zobaczymy jak olej z wiesiołka mi w tym pomoże :) vindictive - fajnie, że Afrodyta zgrała się z Twoimi objawami, może ja też się skuszę... ile płaciłaś i gdzie kupiłaś?

Gość vindictive
kupilam w aptece internetowej. zaplacilam za wszystko 93 zł, razem z przesylką. Taka fajna zabaweczka, mam nadzieję że przyda mi się tylko ten jeden raz:P

Paolaaa, my sie staramy od czerwca 2013 r. Rok temu,w maju odstawilam pigulki anty i zaczelismy staranka, niestety z niezaleznych od nas przyczyn nieregularne... Cierpliwosci co do czekania na dobry moment z testem nauczylam sie przez ostatni rok,kiedy to doznawalam kolejnych rozczarowan. Dzisiaj bole brzucha sa mniej uciazliwe. . .

Gość Paolaaa
A czy zdarzalo sie wczesniej ze mialas objawy takie jak teraz?

Gość Paolaaa
Testowalas? :)))

Czesc dziewczyny, nie zrobilam testu... Podchodzilam do proby dzisiaj rano 3 razy i nie moge... Boje sie!!! Dzisiaj powinna sie skonczyc miesiaczka (ktorej nie bylo) i musze Wam powiedziec,ze brzuch juz nie boi, czasem lekki bol pojawia sie po wiekszym wysilku. Troche mnie to zasmucilo. Jem Folik, kompleks witamin B oraz magnez. Chyba na razie wole nie wiedziec. W poprzednich cyklach testowalam jak glupia..Rozczarowania nie przezyje... :( Dziewczyny z innego forum polecily zmierzenie rano temp. tak jak trzeba i wychodzi 36.9 .. . zwykle przed miesiaczka mialam 36.2 We wczesniejszych cyklach bolaly przed @ piersi ale od polowy cyklu. Teraz bola od spodziewanego dnia @ , a i jeszcze co innego niz zwykle to to, ze piersi bola po bokach,jakbym miala zakwasy, choc z pewnoscia to nie sa zakwasy...

Gość Paolaaa
mosiaczek1- wydaje mi się, że gdyby brak okresu był z innego powodu jak ciąża to nie byłoby tych wszystkich objawów, zwłaszcza wysokiej temp. Mam nadzieję, że się udało i życzę Ci tego z całego serca :) Może przełamiesz naszą złą passe bo póki co żadnej z nas się nie udało. Daj znać jak zatestujesz ... Swoją drogą ... dzisiaj mam 19dc i powinnam mieć teraz bardzo dużo śluzu, a jak na złość jest odwrotnie. Pojawił się płodny śluz kilka dni temu a teraz jakby nic. Bardziej czuje wilgotność w środku. Ciekawe czy to przez ten wiesiołek? Bo zawsze mój śluz był taki mocno wodnisty a już wcześniej zauważyłam, że zrobił się bardziej gęsty, ale z kolei jest skąpy. Owu powinnam mieć między dzisiaj a wtorkiem, myślałam że uda mi się wyliczyć dokładniej tą fazę lutealną, a wszystko jest jak na złość :( Póki co robie testy owu i są negatywne. Temp też nie skoczyła.

U mnie nadal brak @, przed testem siedzialam znow jak niegdys przed egzaminem maturalnym :P Dziewczyny a o czym w takiej sytuacji moze swiadczyc brak bolu podbrzusza? Czasem tylko lekko zaboli przez chwilke i koniec...

Gość Paolaaa
Mosiaczek1- niektore kobiety nie maja zadnych objawow wiec nie ma reguly:) zatestuj i bedziesz wiedziala co i jak :)

Gość migotka25aa
czesc dziewczyny, chcialabym do was dolaczyc, to moj drugi cykl staran, w pierwszym sie nie udalo ale moze teraz :) kochalismy sie 11dc a brazowe plamienia i okropny bol jajnikow wystapil 14 dc (mysle ze to owulacja) ... niestety nie moglismy sie wtedy kochac poniewaz ukochany pracowal poza miastem. Dziewczyny myslicie ze moglo sie udac, czy jest szansa ze pare dni przed owulka tez mozna zajsc? :) bardzo bardzo bym chciala :) wczoraj czyli 25dc czulam lekkie pobolewanie w podbrzuszu. co myslicie o tym?

Dziewczynyyyyyy zrobilam test i II kreseczki !!!!!! ta testowa blada dosyc . .chyba oszaleje jeszcze mi sie rece trzesa !!

Gość Paolaaa
wiedzialam :-)))) gratulujeeeeeeeeeeeeeeee :-)))))))))))))

Gość Paolaaa
Trzymaj teraz za nas kciuki :-))) Migotka 25aa- witaj :-) ja jestem w podobnej sytuacji, mojego faceta nie ma na codzien. Ma niestety prace krora polega na wyjazdach w tygodniu wiec jestesmy ograniczeni. W poprzednim cyklu stosunek byl 2-3 dni przed owu (nie jestem w 100% pewna w który dzień była owu) i niestety bezowocnie. Szukalam troche na ten temat, nawet czesto dziewczyny zachodza do dwoch dni przed owu, ale jak jest juz wiecej czasu to gorzej. Nie jest to niemożliwe. Ilu dniowe masz cykle? Domyslam sie ze nie wiecej jak 30 dni wiec za kulka dni sie wyjasni:)

Gość eda123
mosiaczek1 - no to super, gratulacje !!!!!!!!!! :) Mam nadzieję, że przełamiesz naszą złą passę i wszystkie pójdziemy w Twoje ślady ;)