Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że z Ania Przybylską jest źle

Polecane posty

Gość gość
Tez widziałem ja w centrum klif na parkingu

Gość gość
ania jest zdrowa kretyni na facebooku kaska bujakiewicz jest z nia nowe foty

Gość gość
ja nie widzę na nich Ani daj linka

Gość gość
mam nadzieję, że to nieprawda jak w lipcu

Gość gość
zostały usunięte niektóre posty.... bardzo mnie to cieszy. Nie rozumiem, jak ktoś może być tak okropną, pozbawioną serca osobą ? Życzyć komuś śmierci??? Komuś kogo się w ogóle nie zna ? A Karma powraca....

Gość gość
Jesli ktos ma prawdziwe wiadomosci to niech napisze bo wszyscy sie martwimy

Gość gość
Mam nadzieje,ze u Ani dobrze. Tak bardzo ja lubie. Jest sliczna i ma fajna rodzinke.

Gość gość
też mam nadzieję że ania czuje się lepiej. może jest ktoś z trójmiasta kto ją widział ?

Gość gość
To jednak ok u niej? To super, szkoda by bylo. Slyszaalm, ze to rak trzustki, a na to ratunku zadnego juz nie ma. Ale pewnie kolejna bujda na resorach. A wiecie co to za nowotwor ja dopadl?

Gość gość
Niewazne co ja "dopadlo". Wazne czy dobrze sie czuje, czy wraca do zdrowia. Tego Ci Aniu zycze!

Gość gość
Bedzie dobrze!!!!!!! Aniu pozdrawiam najmocniej!!!!!

Gość gość
Moja mama też choruje na raka i nikt nigdy jej nie zbywał. Zawsze traktowano nas z uwagą i szacunkiem. Odpowiadano na wszystkie pytania i kierowano na potrzebne badania.I piszę o onkologii w Bydg. Nie plujcie jadem tylko dlatego że to was lub waszą rodzinę spotkała ta straszna choroba. Trochę pokory i empati. I wiary. Po prostu się szanujmy nawzajem. Tylko najbardziej żal dzieci gdy choruje ich mama.. ale w miłości jest siła. Trzymam mocno kciuki !!!♡

Gość gość
Ania jest w domu, wraca powoli do siebie.... rak nie był złośliwy, nie ma przerzutów. Dajcie jej spokój!

Gość gość
Wpis na Instagramie Jarka ..."zostają buty i telefon głuchy...", wpis na fb " palmer 3maj sie niech sie ludzie dowiedza ja najpóźniej , jestesmy z toba , podpisane A . Wronek...." Nie trzeba pisac wecej bo juz wszyscy znaja prawde, okrutna prawde...

Gość Monikagość
Co jest grane z ta Ania???? Jak Ona sie czuje,ludzie dajcie znac czy wszystko ok,bo niektore wpisy sa dolujace.

Gość gość
jezus nie klamcie ze jarek ma takie wpisy.... ja slyszalam ze anka nie zyje juz dawno i znajma kogos pisala ze byl jej kolega na ani pogrzebie bo jest chlopakiem ani kuzynki// ludzie czy to prawda???az sie boje..

Gość gość
ja mysle, ze Ania zyje,ale chyba na prawde jest z nią z;e,bo zauwazcie,ze od dluzszego czasu nie udziela sie w mediach ani n portalach spolecznosciowych,nie byla tez na zakonczeniu roku szkolnego w szkole swych dzieci...NIe pubikuje zadnych swoich zdjec...nie wiem czy Bieniuk rzeczywiscie ma takie wpisy jak ktos wyzej cytowal,bo nie korzystam z tych portali.\\Jednak cisza ze strony Ani o niczym dobrym nie swiadczy.Jakis czas po chemii bylo lepiej,zagrala w rekalmie Play,a teraz cicho.to rak trzustki,niestety szybko daje przerzuty,to bardzo agresywny nowotwór.I jesli u Ani rak sie juz rozprzestrzenil,to niestety,ale nie ma szans na wylecznie.Taka jest prawda,choc bardzo mi jej szkoda.Jednak ludzie powinni dac jej spokoj w tych trudnych chwilach,a nie pisac zyje,nie zyje,umiera czy nie itd.Jak umrze to na pewno zostanie to podane do oficjalnej wiadomosci,chocby ze wzgledu na to,zeby ludzie dali spokoj zmarłej.Poki co takiej info.nie ma i modlmy sie o cud dla Niej.

Gość gość
dzisiaj Ania odeszła od nas :-(

Gość gość
Jakbys nie zauwazyla zostalo podane do wiadomosci ze juz umarla.

Gość wiesław garnizowski
Teraz widać jak wielu z was się myliło. Pisaliście że wraca do zdrowia i inne takie. A jak wam pisałem że nie dożyje 2015 roku.

Gość wiesław garnizowski
Wielu z was się myliło pisząc że Przybylska wraca do zdrowia. A jak wam pisałem że nie dożyje 2015 roku

Gość gość
oburzał mnie ten cały topik ! a teraz co niektórzy plotkarze doczekali się jej śmierci ! brzydzę się wami !

Gość gość
wy sk******ysyny.......idźcie sobie na piwo, kto wygrał zakład, imbecyle j****e

Gość gość
Niestety w dniu 5.10.2014 odeszła od nas:(

Gość gość
Większość plotkarzy od roku czekała na te wieści, aby tylko jakaś draka była. Doczekaliście się już ?! Jest o czym plotkować ?!?!?1 Wy dranie !

Gość wiesław garnizowski
Teraz nagle wielki szok. Bo choroba była ukrywana i nikt z mediów nie miał prawa nic powiedzieć.

Gość gość
dziś -dokładnie.Jak można sobie robić żarty z takiej tragedi :(Ona była z rocznika mojej siostry :(

Gość Cyganeczka1
SKUWR/YSYNY CIEKAWE JAKBY WAS TO DOTYCZYŁO!!!!!!