Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że z Ania Przybylską jest źle

Polecane posty

Gość gośćak47
tak leży w bydgoszczy w stanie ciężkim.....

Gość gość
s********j zły człowieku.

Gość gość
Są ludzie którzy wiedza gdzie jest i jak się czuje Anna Przybylska to są jej najbliżsi a nie wy ci co pisze te głupoty.

Gość gość
nic mnie tak nie rozwala na kafe jak pisanie normalnie o jakiejś osobie, np. Kotulanka, Przybylska, a dopiero jak chcecie napisać jakieś pompatyczne zdanie w stylu "Mam nadzieję, że wróci do zdrowia", piszecie p. Kotulanka, p. Przybylska :D :O

Gość Jakie to żenujące
Zacznijcie interesowac sie swoimi sprawami.Pani Ania ma sie swietnie i jest u siebie.Skad wzięły sie te ploty?!!!!!

Gość gość
Ani nie umarła, ani nie wyjechała do Stanów, ani nie leży w hospicjum. "Menadżerka Przybylskiej zwróciła też uwagę, że w środę kontaktowało się z nią kilka redakcji w celu weryfikacji wiadomości, która od rana żyła swoim życiem w środowisku mediów. Karolina K***in Piotrowska przyznała, że jedna z gazet wykonała telefon również do niej, aby skonsultować jego wiarygodność. Dziennikarka przebywała wówczas w Trójmieście i zbieg okoliczności chciał, że dzień wcześniej widziała Przybylską na rodzinnej przejażdżce rowerowej."

Gość gość
czy wy wszyscy zwariowaliście ?? wygląda to tak jakbyście tylko czekali na to..... :-O jesteście żądni sensacji 😡

Gość gość
Kobieto Do Ciebie mówię ktora od kilku dni rozpedzasz aferę pt Ania Przybylska .Kim do cholery jest dla Ciebie PANI Przybylska ze tytuujesz Ja Anią ?!?!?! To juz jakas obsesja !!!!! Daj tej kobiecie spokój .Jesteś jakas psychofanką czy co ?!

Gość gość
To niestety prawda, pani Ania znajduje sie obecnie w bydgoskim hospicjum. Jestem z Bydgoszczy, wiem z pewnego źrodła. Pozostało nam trzymac kciuki i modlić sie za poprawę zdrowia pani Ani.

Gość gość
nie klam wredna małpo nie klam o tym hospicjum małpo

Gość gość jj
Boże, to chyba niestety prawda:( Cały czas mam nadzieję że ten ktoś okropnie się pomylił.tak lubię panią Anie. Od wczoraj kiedy się dowiedziałam o jej krytycznym stanie nie mogę myśleć o niczym innym. Sama jestem matką i to jest niewyobrażalne nieszczęście mieć świadomość że trzeba swoje największe Skarby opuścić, ze One będą cierpiały, ze nie mamy na to wpływu. Pozostaje nam wierzyć ze wszyscy spotkamy się kiedyś w lepszym świecie. Ale pozostaje pytanie: dlaczego, dlaczego, dlaczego???:-(((((((((

Gość gość
jezu jakas swinia na forum napisala cos takiego:mam nadzieje ze to klamstwo i ze to nie jakas piguła wredna wynosi ze szpitala.. " Ania cały czas przebywała w szpitalu onkologiczym w Bydgoszczy. innowacyjny prywatny zabieg na zmiękczenie jej guza trzustki( w USA nie chcieli się podjąć), kosztował 50 tys zł. niestety Anka ma 5% szans. Waży zaledwie 40kilo z hakiem wygląda że płakać się chce ma podawane chemie i naświetlania. Lekarze nie dają jej szans"

Gość gość
A jakim trzeba być ś****wem, żeby takie wpisy kopiować?

Gość gość
no to czemu tak pisza na kazdym portalu

Gość gość
i tak nie dowiecie sie prawdy tylko jakieś poje/by wypisują bzdury to nie wiem po co sie produkujecie na tym topiku

Gość gość
Ja sie dzis o tym dowiedziałam, nie chcecie wierzyć to nie. Z reszta to nie jest teraz najwazniejsze. Najwazniejsze jest to, zeby pani Ania miała siły z tego wyjsc dla siebie i rodziny. Ps. Małpy to ja raczej nie przypominam. Pozdrawiam!

Gość gość
hehehehe

Gość gość
skąd sie biora te plotki o szpitalu, hospicjum? przeciez sama Przybyska rozmaiwała z dziennikarzami, a K***in ją widziała

Gość gość
ZYJE I JEST W DOMU KRETYNI

Gość gość
KLAMCZUCHY...NIE KLAMCIE SWINIE ZE WAS NIE POKARZE.. ANIA JEST ZDROWA JUZ I WYSZLA Z RAKA KLAMCY BO KORWIN PIOTRKOWSKA WIDZIALA JA NA ROWERZE JAK SIE OPALALA..

Gość gość
NO WLASNIE SKAD TE PLOTKI

Gość gość
Sama jestem ciekawa co z nią się tak naprawdę dzieje tyle plotek i sprzecznych informacji na jej temat, ze aż zaczyna intrygować, chociaż nigdy mnie to nie obchodziło, bo nie powinno

Gość gość
ja słyszałam, że to 2014 jest dla niej ostatni leży cały czas w akademii medycznej w gdańsku ma mechaniczną marskość wątroby czy coś takiego ale nie da się już nic zrobić bo jej organizm pada

Gość gość
Nie ma co dywagować nad tym co się dzieje w życiu prywatnym innych osób a poza tym pomyślcie o tym kto czyta te teksty? Co jeśli jej bliscy takie rzeczy widzą? Masakra...

Gość Łukiiiiiiiiiiiiiii
Widziałem wczoraj Panią Anię Przybylską z Jarosławem i najmłodszym dzieckiem na spacerze w Gdyni w okolicach plaży Orłowo. Wyglądała jak zawsze rewelacyjnie! Więc wasze plotki możecie sobie wsadzić w d...

Gość gość
dokladnie bo ania jest zdrowa

Gość gość4444443333333333333
pewnie to plotki....

Gość gość
Ania była dzisiaj w Klifie z jakąś babką na zakupach :)

Gość Pidoloko
Prawda jest taka że leży w hospicjum

Gość gość
Prawda jest taka, że dziś jechała z Bieniukiem w Sopocie autem . Staliśmy obok na światłach. Gdyby nie mój tel. to zrobiłbym fotkę żeby uciąć te wasze durne spekulacje o hospicjum. puknijcie się w głowę ludzie zanim takie bzdury napiszecie!!