Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że z Ania Przybylską jest źle

Polecane posty

Gość gość
nagle ze wczoraj? to ciekawe, bo ja czytałam ze 11 lipca. nie no faktycznie szkoda gadac...

Gość gość
na gazecie pisza, ze nie zyje jakis szurmiej co mial 91 lat, a o przybylskiej by nic nie napisali?? Mysle, ze siedzi tu jedna nawiedzona osoba i wymysla tez bzdury

Gość gość
Tą szmate i ścierę co tak od kilku dni podjudza tematami o Ani,jej chorobie,śmierci powinna jej rodzina pozwać na grube odszkodowanie i upublicznić japę. Wszystkie tematy sa z IP jednej szmaty,które za chwile podam chyba policji.

Gość gość
Co post przycichnie ,to szmata go odświeża, dodaje komenty jako inne osoby, pisze,ze jest znajomym Ani. Ja naprawde wkleje ten watek na instagrama Bieniuka i niech robi z tym co chce, a,ze maja pieniadze,to nie beda na prawnikow oszczedzac i pojdziesz autorko siedziec jak odszkodowania nie splacisz.

Gość gość
Pierwszą osobą, która pluje jadem jesteś ty. przestań ludzi wyzywać od szmat, chyba, że sama się do takich zaliczasz. Być może media nic nie piszą, bo mają zakaz. Anna Przybylska nie życzyła sobie, aby media informowały o jej chorobie. To, że ktoś napisał, że zmarła nie oznacza od razu, że chce żerować na czyjejś tragedii. Jest wątek, ludzie dzielą się swoimi odczuciami i na różne sposoby przeżywają to co się z nią dzieje. Widać była dla nich w jakiś sposób ważna. Twoje chamstwo i agresja nic tu nie zmienią. Przestań pluć jadem bo właśnie w tym pokazujesz, jaka jesteś żałosna.

Gość gość
bardzo dobry pomysl! niech Bieniuk to zobaczy. Kto ma konto na instagramie niech tak zrobi! ja nie mam...

Gość gość
Taaak..jeszcze Bieniuka (rozumiem, że to wasz znajomy, że tak po nazwisku jedziecie?) w to zaangażujcie :/ Jak by facet nie miał teraz nic innego do roboty. Boże, ludzie weźcie się ogarnijcie!!!

Gość gość
Na oficjalnej stronie Anny jest namiar do prawnika, który reprezentuje ją w podobnych sprawach. Na pewno się ucieszy, a gimbusiarnia będzie miała nauczkę.

Gość gość gdansk
Leży w bydgoskim szpitalu juz na silnej chemii. Lekarze nie dają jej dużo czasu. Koleżanki siostra ją prowadzi. Rak zaatakował prawie wszytkie narządy. Także zamiast komentowac to wszytko po prostu pomudlcie się za nią. Bo teraz tylko tego potrzebuje :(

Gość gość
czytam te waste wypowiedzi to az sie zygac chce kto wam dal ukonczenie podstawowki czy gimnazium piszecie same obrazliwe rzeczy sami egoisci jak tak dalej bedzie ludzie bez jakichkolwiek uczuc tylko zadza pieniadza byle kasa byla niewazne ile i jak to nienawisc was zije i zniszczy moze tez bedziecie chorzy na raka i wam wtedy nie pomorze nikt bo nie bedzie normalnych ludzi debile

Gość gość
Z tego co wiem w ostatnim stadium juz chemii sie nie podaje tylko morfinę itp to cos slabe informacje tu macie.Szkoda mi Ani ale moze gdyby mąż podal normalnie publicznie informacje na temat jej stanu zdrowia to nie bylo by tyle głupich domysłów.W końcu jest osoba publiczna znaną i dziwi mnie trochę cale to ukrywanie wiadomosci na jej temat.

Gość gość
...to może idź się wyrzygać? Będzie Ci lżej trochę.

Gość gość
Ty glupia guwniaro co ty sobie myslisz egoistka z ciebie napewno jestes zazdrosna o urode i slawe Ani tobie dalego do tego widac z twoich wypowiedzi

Gość gość
Guwniaro? Nie znam takiego słowa. Chyba gÓwniaro, jak już. Do podstawówki won, uczyć się ortografii!

Gość gość
Nie karmić trolla! Tym bardziej, że z gęby mu jedzie!!!

Gość gość
Mam konto na instagramie. Wyslalam to do Bieniuka. Niech on jako partner Ani zrobi z tym porządek od strony prawnej. Nie jestescie anonimowi.

Gość gość
nie musze isc do podstawowki bo ja mieszkam w niemczech od dziecka czyli 25 lat bo tyle mam uczylam sie polskiego od rodzicow znam niemiecki angielski i mam masa kasy a co z toba biedna kozo

Gość gośćluuu
Zostawcie Anię i jej rodzinę w spokoju! nic Wam do tego!!

Gość gość
DLACZEGO JEJ TO ROBISZ? ty idiotko,to moze czytac jej corka. Zakladasz na akzdym doslownie forum watek o chorobie Anki. Wejdz na jej strone i zoabcz co cie czeka,jak sie jej prawnicy za to wezma

Gość gość
Dokładnie co ma we łbie człowiek co pisze takie rzeczy nie chowa nie usmierca sie ludzi za życia ,wydaje mi się ze jesteś pustym uczniem gimnazjum u w dodatku bez mózgu.

Gość gość
Anna Przybylska podobno nie żyje...

Gość gość
Podobno zmarła 30 minut temu :)

Gość gość
to straszne:(

Gość gość
Czyli to jednak prawda :( Bardzo mi smutno. Niech odpoczywa w pokoju.

Gość gość
To plotki na GG by o tym trabili a jest cisza.

Gość gość
to nie sa potwierdzone informacje, tylko pudel o tym napisal, nie wierze w to

Gość gość
z pudelka zdjeli newsa

Gość gość
zdjeli newsa,ja sie nie zdziwie jak autorka tego watku im nie napisala tej bzdury,mam nadzieje,ze oni za to wszystko zaplaca,to jest tragiczne i jakas porazka. Jak tak mozna. JAK WAM NIE WSTYD? HIENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mam nadzieję,że zdjęli newsa bo to nie prawda !!!!!! Ale piszmy o tym, że pudel to zamieścił, w razie czego żeby nie uszło im to na sucho. Każdy kto widział niech pisze że widział!