Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że z Ania Przybylską jest źle

Polecane posty

Gość gość
oczywiście, że Anka jest w domu!

Gość gość
najgorsze ma już za sobą, teraz wraca do zdrowia , na szczęście guz został w porę wykryty i nie był złośliwy ;)))

Gość gość
Mieszkam w bydgoszczy i słyszałam ze lezy tutaj w hospicjum

Gość gość
Ania, nawet pewnie nie wie gdzie leży taka wioska jak bydgoszcz więc dajcie sobie siana :)

Gość gość
Ania leży w hospicjum w Bydgoszczy została tam przewieziona z centrum onkologii na początku lipca

Gość gość
możliwe, że Ania leży w hospicjum w jakiejś tam wiosce- nie twierdzę, że żadna Ania tam nie leży... natomiast jeśli chodzi Wam o aktorkę Annę Przybylską - to jest ona w domu, w Gdyni i nigdy w żadnym hospicjum nie była - chyba, że może odwiedzić kogoś. Nie rozsiewajcie plotek.

Gość gość
Bardzo lubie Anie. Ale niestety prawda jest brutalna jest w hospicjum w bardzo ciężkim stanie wiem to na 100% od koleżanki która tam pracuje i jak ją zobaczyla to ma teraz dola. Taka młoda sympatyczna 3 dzieci :(

ja już nie wiem co mam myśleć o tej sprawie, mam nadzieję że jest ok.

Gość gość
te ploty o hospicjum pisze jedna i ta sama osoba. Skierowany został już wniosek o udostępnienie IP - sprawa zakończy się w sądzie.

Gość gość
Do gościa z 14.01 Przestań straszyć ludzi sądem , żyjemy w demokratycznym kraju gdzie jest wolność słowa pajacu !!! Nie musisz czytać ani komentować , nie podoba ci się to wypad ! Każde forum jest tematyczne i każdy ma prawo komentować , pisać co wie , dzielić się swoimi odczuciami i wiedzą na podany temat. Nikt tu nie życzy p. Przybylskiej zle i jeśli ma jakąś wiedzę to się nią tutaj dzieli bo media nie mogą pisać o stanie zdrowia aktorki (jest on objęty klauzulą tajności ) Pisanie o tym , że ktoś ją widział w sklepie, na rowerze, spacerze jest niczym innym jak kłamstwem , w które nikt nie wierzy. Obecnie na forach jest więcej informacji niż w mediach , nie tylko w tym konkretnie przypadku . Nikt tu nie robi aktorce żadnej krzywdy podając informacje o tym gdzie obecnie przebywa. Wiele osób życzy jej dużo zdrowia i ja też to robię.

Gość gość
Myślę, że jest bardzo źle. W innym wypadku mielibyśmy serię idiotycznych akcji w maskach albo przy desce do prasowania.

Gość gość
Rzeczywiście jest bardzo zle . W kwietniu tego roku partner p. Ani był z wynikami badan u lekarza w Szwajcarii, niestety nic juz nie pomogł dawał aktorce 3-4 miesiące życia

Gość gość
Oby okazało się że to tylko plotki

Gość gość
to nie plotki Ania jest w hospicjum wazy 45 kg i do hospicjum wprowadzali ja tylem bo prosila o dyskrecje zo nie chce zeby dzieci ja widzialy w takim stanie to sa fakty 100%

Gość gość
wy swinie..klamczuchy zbolale..raka dostaniecie za to..swinie zabolałe..

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego złe wieści traktowane są jako plotka , w jakim świecie żyjecie skoro nie wiecie czym i jaki ma finał choroba nowotworowa , w tym przypadku rak trzustki

Gość gość
Śliczna delikatna dziewczyna, Anka bierz się w garść, masz jeszcze długo żyć!

Gość gość
Ta sytuacja jest wyjatkowa, bo wiadomo, ze p. Ania toczy nieustanna walke z tabloidami i pracujacymi tam popluczynami dziennikarzy. Tak wiec zle wiesci moga byc jak najbardziej proba dokopania jej, a nie stanem faktycznym. Poza tym ide o zaklad, ze ten delikwent pare postow wyzej, ktory tak plonie w temacie wolnosci slowa, to wlasnie jakis oplacony rozsiewacz plotek, ktory nagle narobil w gacie, ze znow jego pracodawca bedzie musial zaplacic odszkodowanie (na stronie Anny Przybylskiej jest info, ze podaja Pudla do sadu), a on sam wyleci z tej jakze szacownej roboty. Na SE i Fakt tez przyjdzie czas :)

Gość gość
Jeśli forum ma tytuł "czy to prawda , że z Anią Przybylską jest zle " to niby o czym ludzie mają tu pisać o butach Prady ? Kafeteria ma kilka stron na ten temat i co też ja do sadu podać ? A co z innymi portalami ( no co ty ?, kozaczek, pomponik...i wiele innych ) też do sądu ?? ZA CO ?? Bo piszą o Przybylskiej , ogarnijcie się bo ta rodzinę dotknęła niewyobrażalna tragedia i ważniejsze sprawy na głowie niż latanie po sądach

Gość gość
Haha, cisnienie skoczylo :D Pudla to wiadomo za co podadza do sadu, a mnie chodzi o to, ze ktos uporczywie rozpowszechnia w komentarzach nieprawdziwe informacje o jej stanie zdrowia,na wszystkich portalach ta sama spiewka - moja ciocia pracuje w hospicjum i sama widziala itd. Nie mowie, zeby pozywac portale, tylko komentujaca osobe, ktora sieje ferment. Przeciez to logiczne, ze to ktos z jakiegos tabloidu.

Gość gość
Portale tematyczne powstały po to by wyciągnąć od ludzi informacje a czy są one prawdziwe czy nie to życie to zweryfikuje

Gość gość
A urlop udany byl? Udalo sie bez tabletek? Bo troche kiepsko, jak okreznica laczy sie z mozgiem.

Gość gość
Jak ktos ma prawdziwe wiadomosci niech napisze bo wszyscy sie martwimy

Gość gość
ja mam prawdziwe info anka w domu jest i nawet karolina piotrkowska ja widziala jak jechala na rowerze w sierpniu ostatnio.. wiec jest zdrowa jua i koniec

Gość gość
DOKLADNIE..ANIA ZDROWA JEST JUZ

Gość gość
na szczęście nie ma nawrotu choroby. Ania nie jest w najlepszej kondycji, ale wraca powoli do zdrowia. Na szczęście guz nie był złośliwy.

Gość gość
z ania jest juz super

Gość gość
Skad wiesz ze super z rodziny jestes czy jak

Gość Miku
Witam. Ania jest nadal chora. Są przerzuty. Bardzo schudła. Na początku tygodnia była w Akademii Medycznej w Gdańsku. Waży niecałe 40 kg. Prawdopodobnie nie ma ratunku. Szkoda jej fajna babeczka.