Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ally M

34 lata...czas pogodzic sie z samotnoscia

Polecane posty

Go艣膰 34 latka
Wiem, 偶e narzekanie na forum nie przyniesie 偶adnych efekt贸w, ale nic innego mi nie pozosta艂o.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 37 latka
mnie r贸wnie偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ally M
''Je艣li facet ma internet to zna portale randkowe i babskie fora jak to. Gwarantuje, 偶e po poczytaniu pisz膮cych tu kobiet i randkowiczek facet dostanie na Was alergi臋. Wiem to po sobie heh.'' ha ha ha ha - dobreeee;) Lubie to forum, zawsze jest z kim pogadac i do kogo ponarzekac;) A tak na serio to nie narzekam tylko sobie gadam na temat jak to zycie jest wredne bo nie chce sie ulozyc tak jak ja bym tego chciala;) Kto tez ma ten problem? Ahhh, wiekszosc ludzkiej populacji, kurcze nawet w swoich problemach nie jestem wyjatkowa. Jesli za rok nikogo nie poznam (nawet kiedy schudne) to jak slowo daje zaczynam szukac po calej Europie i za oceanem tego faceta z moich marzen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37 latka
jedyna nadzieja w modlitwie bo na swoje szcz臋艣cie nie licz臋 tyle razy si臋 przeliczy艂am, 偶e odpuszczam sobie szukanie... tylko tu modlitwa mo偶e pom贸c bo ludzkiego punktu widzenia swoje mo偶liwo艣ci wyczerpa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ally M
''ludziki i po co w og贸le porusza膰 temat w膮skich czy szerokich bioder w kontek艣cie mi艂o艣ci? przecie偶 jak jest mi艂o艣膰 to i kocha si臋 z krzywym nosem i wszelkimi niedoskona艂o艣ciami figury'' W sumie racja....pozostaje tylko znalezc faceta, ktory zaakceptuje mnie taka jaka jestem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ally M
''c贸偶... w moim przypadku r贸wnie偶 czas pogodzi膰 si臋 z samotno艣ci膮 mam 37 lat i ju偶 nie nastawiam si臋 na nikogo trudno w moim wieku o kogo艣 sensownego do zwyk艂ej znajomo艣ci czy przyja藕ni a o mi艂o艣ci nie wspominaj膮c '' Wlasnie o tym mowie, trudno o kogos sensownego w naszym wieku. Ciezko takiego znalezc nawet kiedy ma sie 20 kilka lat a co dopiero teraz. Poznaje super facetow ale kazdy ma zone i dzieci bo wiekszosc normalnych facetow ma juz ulozone zycie uczuciowe po 30tce. Wkurza mnie to nieco ze ja takich facetow nie znalam kiedy mialam to 20 lat czy nawet tuz przed 30stka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ally M
Modlitwa tez jest OK:-) Kazdy gdzie indziej znajduje otuche:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37 latka
Ally M Powiem Ci, 偶e mia艂am sensowny zwi膮zek ale sko艅czy艂 si臋 gdy mia艂am 24lata. Zwi膮zek trwa艂 7 lat i pu艣ci艂am na samopas dobrego ch艂opaka bo wydawa艂 mi si臋 nudny. Zreszt膮 po tylu latach ka偶dy by chcia艂 odmiany bo ktokolwiek inny jest bardziej interesuj膮cy ni偶 osoba obok po tylu latach. W贸wczas nie by艂am gotowa na ma艂偶e艅stwo. S膮dzi艂am, 偶e jestem za m艂oda i 偶ycie stoi przede mn膮 otworem. Prawda okaza艂a si臋 inna. Ka偶da kolejna znajomo艣膰 by艂a co raz wi臋ksz膮 pomy艂k膮. Dosz艂am do rozumu teraz maj膮c 37 lat, 偶e w贸wczas tamta m艂odzie艅cza mi艂o艣膰 by艂a najwarto艣ciowsza. Tylko co z tego skoro 贸w ma obecnie 偶on臋 i dzieci. Tak si臋 ko艅czy艂o wybieranie i przebieranie w zwi膮zkach. Smutne ale prawdziwe. Niestety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:49 sk膮d wiesz 偶e by艂aby艣 szcz臋艣liwa z tym ch艂opakiem co by艂a艣 z nim siedem lat w m艂odo艣ci?? nie wydaje ci si臋 偶e idealizujesz go teraz?? z jednym si臋 natomiast z tob膮 zgodz臋 偶e w naszym wieku trudno jest kogo艣 znale藕膰 sensownego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37 latka
go艣膰Heeh po艣wi臋ci艂am minutk臋 na przeczytanie o tym toksycznym zwi膮zku i powiem g艂o艣no i wyra藕nie ofiary tego typu agresywnych zachowa艅 wracaj膮 po takich akcjach do codzienno艣ci jak pisze autorka - jakby nic si臋 nie sta艂o - bo tak kochaj膮 i tu same siebie krzywdz膮 i spirala przemocy si臋 nakr臋ca ka偶de s艂owne uw艂aczanie kobiecie, kt贸r膮 si臋 kocha jest sprzeczne z podstawowymi zasadami zwi膮zku a tym bardziej mi艂o艣ci je艣li taki typ ma takowe zap臋dy to albo zapanuje nad swoim zachowaniem do ukochanej b膮d藕 co b膮d藕 kobiety a je艣li nie to "do widzenia" innej drogi nie ma bo je艣li raz si臋 pozwoli komu艣 siebie tak poni偶aj膮co traktowa膰 to robi si臋 klasyczny uk艂ad "ofiara i kat" zasadnicze jest na ile sobie kobieta pozwoli w traktowaniu przez m臋偶czyzn臋 tak b臋dzie szanowana

Udost臋pnij ten post

>>>jedyna nadzieja w modlitwie bo na swoje szcz臋艣cie nie licz臋 tyle razy si臋 przeliczy艂am, 偶e odpuszczam sobie szukanie... tylko tu modlitwa mo偶e pom贸c bo ludzkiego punktu widzenia swoje mo偶liwo艣ci wyczerpa艂am<<< Wybaczcie, 偶e si臋 wtr膮c臋, ale podejrzewam, ze ten Boss Na G贸rze :), ma do rozwi膮zania wa偶niejsze problemy, od znalezienia faceta kobiecie, kt贸ra i tak zapewne by tego wybra艅ca, w swoim otoczeniu nie zauwa偶y艂a :(. To my budujemy nasze 偶ycie i nie mamy prawa oczekiwa膰, 偶e kto艣 u艂o偶y je za nas. S膮 np. kobiety w Waszym wieku, obarczone niepe艂nosprawnymi dzie膰mi, albo ca艂膮 gromadk膮 maluch贸w. Wasza sytuacja jest w por贸wnaniu do nich WSPANIA艁A. Dlatego zwracanie si臋 w takiej sytuacji, do Najwy偶szego uwa偶am za blu藕nierstwo. Wybaczcie mi nadmiern膮 szczero艣膰 :(.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 30 lat i nigdy w niczym nie przebiera艂am bo jestem naprawd臋 nie atrakcyjna i nikt si臋 mn膮 nie interesowa艂. Zreszt膮 jestem te偶 nudna. Ale to nie zmienia faktu, 偶e cz艂owiekowi smutno, 偶e kiedy艣 kiedy wszyscy b臋d膮 ju偶 troch臋 "w latach" cz艂owiek b臋dzie sam, bez rodziny, te偶 bez pieni臋dzy (jestem bezrobotna od zawsze i mog臋 ewentualnie i艣膰 do Call Center czy sprz膮tania), bez tych ma艂ych, zwyk艂ych spraw, kt贸re trzymaj膮 na powierzchni cz艂owieka. Ja ju偶 teraz wspominam ci膮gle moje zmarnowane zreszt膮 lata licealne i podstaw贸wk臋. Dobrze mi wtedy by艂o i w szkole byli艣my mniej wi臋cej r贸wni, z podobnymi szansami. Inaczej pachnia艂 ka偶dy dzie艅, poranek, wiecz贸r. Dzisiaj to tylko przemijanie. Przez t臋 samotno艣膰 wyra藕nie je dostrzeg艂am. Smutny to widok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37 latka
go艣膰 dzi艣 w贸wczas rozstali艣my si臋 bo w zwi膮zku zawia艂o nud膮 i praktycznie tylko z tego powodu po za tym dogadywali艣my si臋 dobrze wiem, 偶e to nie wiarygodne bo drugi raz z nikim innym tego nie powt贸rzy艂am ale przez pierwsze 3 lata zwi膮zku ani razu si臋 nie pok艂贸cili艣my przez te 7 lat nie us艂ysza艂am z jego strony 偶adnego z艂ego s艂owa w moj膮 stron臋 w przypadku gdy mieli艣my r贸偶ne zdania na dany temat to po prostu siadali艣my i spokojnie rozmawiali艣my i ustalali艣my co dla nas obojga b臋dzie lepsze i raz jedno a raz drugie z nas sz艂o na kompromis nie z przymusu ale z rozs膮dku i mi艂o艣ci dla drugiej osoby jedyn膮 wad膮 jak膮 mia艂 to - to, 偶e nie umia艂 ta艅czy膰 a ja uwielbia艂am i do dzi艣 mi to zosta艂o, 偶e chcia艂abym mie膰 dobrego tancerza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja nuc臋 sobie piosenk臋 ... zazuzi zazuza zazuaizazuza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
... zazuzi zazuza zazuzi zazuza ... ponuci kto艣 ze mn膮 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37 latka
misio1 Naprawd臋 tak my艣lisz? Troch臋 czasu w moim 偶yciu min臋艂o i nie znalaz艂am w艂a艣ciwego towarzysza 偶ycia. Dlatego teraz uwa偶am, 偶e mi艂o艣ci si臋 nie szuka. Albo jest albo jej nie ma. I to nie od nas zale偶y do ko艅ca czemu akurat ten cz艂owiek a nie inny. Zawsze si臋 znajdzie lepszy albo gorszy od nas. Wi臋c nie ma sensu siebie czy innych por贸wnywa膰. Czasem dziwimy si臋, 偶e dana osoba jest z drug膮. I wida膰, 偶e tylko mi艂o艣膰 tak dzia艂a. I tak my艣l臋 sobie, 偶e z pustego to nawet Salomon nie naleje. Dlatego widz臋 wyj艣cie w modlitwie bo przecie偶 B贸g jest Mi艂o艣ci膮 i w Jego Oczach jeste艣my wszyscy r贸wni. Po za tym: "pro艣cie a b臋dzie wam dane, ko艂aczcie a otworz膮 wam" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 37 latka
akurat tej nutki nie znam za to lubi臋 czasem pos艂ucha膰 zaz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zaz jest super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie martw si臋 ja te偶 nie znam tej nutki, tak tylko Roman Wilhelmi nuci艂 w ''Karierze Nikodema Dyzmy'' pod nosem... zazuzi zazuza zazuzi zazuza... pamietasz ??? czego pos艂uchac ??? jakich zaz ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wrzu膰 w youtube: zaz i pos艂uchaj jej

Udost臋pnij ten post

>>>misio1. Naprawd臋 tak my艣lisz?<<< My艣l臋, 偶e wiele kobiet, nie zauwa偶a szansy na mi艂o艣膰, kt贸ra si臋 przed nimi otwiera. mo偶e robi膮 to z ostro偶no艣ci, a mo偶e facet im si臋 zwyczajnie nie podoba. Potem jednak narzekaj膮 na samotno艣膰. W艂a艣nie o takiej jednej znajomej (kt贸r膮 zreszt膮 bardzo mi艂o wspominam :) ) rozmawia艂em dzisiaj z kim艣, kogo bardzo dawno nie widzia艂em :). x >>>Dlatego teraz uwa偶am, 偶e mi艂o艣ci si臋 nie szuka.<<< Tak :). >>>Albo jest albo jej nie ma.<<< Nie do ko艅ca. Ka偶de spotkanie mo偶e by膰 zal膮偶kiem mi艂o艣ci :). Je偶eli takie spotkanie sobie odpu艣cimy, to nasionko mi艂o艣ci w pi臋kny kwiat nie wykie艂kuje :). x >>>I tak my艣l臋 sobie, 偶e z pustego to nawet Salomon nie naleje. Dlatego widz臋 wyj艣cie w modlitwie bo przecie偶 B贸g jest Mi艂o艣ci膮 i w Jego Oczach jeste艣my wszyscy r贸wni. Po za tym: "pro艣cie a b臋dzie wam dane, ko艂aczcie a otworz膮 wam"<<< Wiesz... B贸g jest mi艂o艣ci膮 :). Ale jak powiedziano w dowcipie: "Ty daj mi szans臋. ty zagraj w tego totka" :D :D :D. Gdzie艣 us艂ysza艂em: R贸bcie wszystko tak, jakby zale偶a艂o tylko od was, a wtedy b贸g was wspomo偶e :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
00:19 nie przejmuj si臋 ja mo偶e te偶 nie jestem zbyt atrakcyjna ot zwyczajna ani brzydka ani 艂adna ale chyba mam fajny charakter i na brak powodzenia nie narzeka艂am i tak to nie ma 偶adnego znaczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tam co艣 piep.......sz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ja pieprz臋 tylko link przek艂amuje. poprawka. 37 latka trymaj prezent, nale偶y w youtube wpisa膰: dok艂adnie: ''Nikodem Dyzma - Mandolina'' i pojawi si臋 na niewiele ponad mnut臋 ( 1:02) ''zazuzi zuzuzaj''. Oooo - teraz dobrze. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶 mam 34 lata
To jak? szukamy? (jak? gdzie?) czy godzimy si臋 z samotno艣ci膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Heeh
Ju偶 pad艂o kilka ciekawych rad jak mo偶na szuka膰 mena : ) A jak szuka膰 womenki? Ps. Co macie konkretnie na my艣li pisz膮c o samotno艣ci? W sensie 偶e brak mi艂o艣ci, czy te偶 to, 偶e ca艂e dnie sp臋dzacie same z braku znajomych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Te偶 mam 34 lata
go艣膰Heeh, ja w艂a艣nie nie wiem jak szuka膰... nie znalaz艂am jeszcze sposobu dla siebie:( Mo偶e szukaj膮c "womenki" zastosuj si臋 do rad tutaj zawartych :) Ci臋偶ko kr贸tko i zwi臋藕le opisa膰 co dla mnie znaczy samotno艣膰. To nie tak, 偶e nie mam znajomych. Mam ich. Jasne, 偶e grono jest mniejsze ni偶 15 lat temu. Ale s膮, sp臋dzam z nimi troch臋 wolnego czasu. W wi臋kszo艣ci to pary, no i niestety czasami czuj臋 si臋 troch臋 gorzej. Samotno艣ci膮 w moim przypadku jest na przyk艂ad brak mo偶liwo艣ci realizacji niekt贸rych moich g艂upich pomys艂贸w. Jasne, 偶e mo偶na pojecha膰 samemu noc膮 nad morze (mieszkam na po艂udniu Polski) i wr贸ci膰 za kilka godzin. Ale samotnie to ju偶 nie to samo. Znajomi i w moim wieku maj膮 w wi臋kszo艣ci rodziny, wi臋c raczej odpadaj膮 takie g艂upie pomys艂y. Samotno艣ci膮 jest brak blisko艣ci z drug膮 osob膮. Brak Mi艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do jakich rad?

Udost臋pnij ten post