Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Gość ja90
no święta prawda że jak się chce to się da . ma Lenka wyrazy współczucia z racji wpadki i gratulacje z okazji powiększenia rodziny :) teraz płaczesz wiadomo bo szok ale jak już będzie to będzie cię zachwycać :)

:( ale z orbitreka nie rezygnuje bede powolutku sobie kręcić codziennie żeby ruch mieć i nie przytyć za dużo. Dzięki za gratulacje. Chociaż w tej sytuacji jakoś mnie nie ciesza:( o liczyłam termin na 21.04.2015. I po cholerę chudlam te 16kg żeby znów mieć co robić na wiosnę? Chociaż syn by mógł byc:(

Będzie rodzina trzy plus. Jaka wpadka? Nie lubię tego określenia. Planowane tylko termin się trochę przesunął. Wpadka to jest jak gowniaze bez ślubu się bzykaja a potem zdzifko bo 15 lat i ciąża. Moja mama mówi ze w małżeństwie nie ma woadek;)

No w sumie racja. Nie zalamuj sie tylko dbaj o maleństwo :) moze bedzie chłopak ;) chlopaki tp urwisy ze szok ;p

Gość jawerty
tak jak mówisz U mężatki nie ma wpadki:). Jak będziesz się oszczędzać w ciąży to wyjdziesz ze szpitala bez dodatkowych kg. Ja z pierwszym dzieckiem tak miałam, ale 2 razy się zastanowiłam zanim coś do buzi wzięłam. Wówczas przerażała mnie wizja odchudzania.

E tam duzo nie przytyjesz. ;) jak nedziesz o siebie dbac to nie ma opcji.

No mam nadzieje... Nie umiem tego przełknąć. A maz jakby się zakochał znowu. Ciągle mi mówi jak mnie kocha jak się cieszy ze jestem piękna ze juz chce brzuszek żeby był. Wariat;) jak tu go nie kochać. Cala noc trzymał brzuszek bo to jego synek

Gość slońce16
Ma lenka będzie dobrze nie przejmuj się i gratulacje ;) może przytyjesz bardzo malutko i od razu będziesz mogła po ciąży to zrzucić ;) fajny termin może będzie z 19 kwietnia tak jak ja wtedy porządni ludzie się rodzą ;)

hehe :D nie no ja dzis musze ten test kupic... mam nadzieje ze "wpadki" nie bedzie:)

Zaczynam się cieszyc;) ale ogólnie to tajemnica. Jak ktoś coś zauważy to dopiero się dowie:) taka niespodzianka. A u mnie Hanke było widać dopiero w 6mc

Gość slońce16
Ciesz się ciesz bo jest z czego ;)

Gość slońce16
Właśnie się mierzylam i w sumie poleciało mi 18 cm normalnie aż się to wydaje nie możliwe ;) strasznie się ciesze ;)

Gość gość
slonce gratuluje serdecznie , a na jakiej diecie jestes?

Gość gość
ma lenka tobie rowniez gratuluje serdecznie :)

Gość slońce16
Dieta MZ ;) jem bardzo mało może 3 posiłki dziennie od 15 jak zjem obiad to już nic nie jem ;) ćwiczę dużo 10 km bieganie codziennie poza niedziela ;) chodakowska skalpel, mel b ABS i pośladki i czasem Tiffany boczki. Nie ma co zazdrościć wy też tak możecie kobitki :)

Gość gość
tym bardziej gratuluje, tyle wysiku ja bym nie dala rady! moze jakbym mlodsza byla ale tera to juz nie, mam tylko z brzuch

izulek też się doczekasz ;) dzięki dziewczyny za te moje krótkie odchudzanie z wami

Ma lenka w ciazy tez mozesz sie odchudzac z tym ze musialabys isc do dietetyczki Ja pytalam swojej co jak sie okaze ze jestem w ciazy Powiedziala ze spokojnie do 3m-ca moge stosowac ta diete a po 3 dolozyc 300kalorii

U mnie czarne chmury na niebie , wiec bedzie deszcz kurde... :/ ale lipa znow w domu siedzenie...

Ja nie zamierzam teraz żreć jak głupia. Będę jadła jak na diecie teraz tylko odstawian herbatki bo czerwonej i tej mojej nie można w ciąży. Także nie opuszczam was

A moje dzieciatko chce mi wynagrodzic wczorajszy dzień i sobie grzecznie zasnal. Musze ten test tez kupic i zrobić a jak sie okaze ze jestem w ciazy to bedzie zalamka totalna... ;/

Heheh moj obiad jest w worku bo jade do mamy wiec musialam obiad zabrac z soba Konsumpcja dopiero 15.30

będziesz płakać jak ja a potem się będziesz cieszyć jedno dziecko to nie jest dobra decyzja

Gość Anya77
maLenka - gratulacje! Ale się porobiło :) może jeszcze Efcyk i zaraz za nimi Izulek - z topiku dietowego się na ciążowy zamieni :D

Gość ma LENKA
Dziekuje:) juz nie mogę się doczekać aż maz wróci z pracy i go utule i powiem ze juz się cieszę. Powiedział ze jak urodzę mu syna to na rękach mnie będzie nosil:)

Gość Anya77
A to juz wiadomo jaka płeć?