Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myrevin

O aferze taśmowej pamiętaćie?

Polecane posty

Gość gość
wawcia też wie wszystko najlepiej bo jest oszołomstwem i plebsem

Gość gość
nie zrozumiałas otulona shatyna. odpuść sobie bo tylko sie pogrążasz

Gość gość
jak zwykle bzdet,bzdetem pogania otoz:Karta praw dziecka - pacjenta zawiera zobowiązanie personelu medycznego do informowania o stanie zdrowia. Mają do tego prawo i dziecko i jego opiekunowie. podobnie rzecz ma sie z Karta PacjentaxxxNo właśnie. Bzdet, bzdetem otulona ale... W twoim poście.Bo ja w swoim ie NIGDZIE nie napisałem o pacjentach, pesonelu medycznym itp.Jak zwykle. Coś sobie wymyśliłaś, włożyłaś w moją klawiaturę a potem to skontrowałas.

Gość gość
Np otulona prawda o dziadku który był kochany przez swoje wnuki, który okazał się później np zbrodniarzem niemieckim czy radzieckim/komuszym.Takich przykładów jest tysiące i nie dotyczą tylko układu o którym napisałem.Gdybyś cokolwiek czytała, rozumiała, wiedziała to sama byś o tym wiedziała i takie przykłady znała. A tak.. Już sama wiesz...:D

Gość gość
smiertelnie chorego czlowieka,interpretuje sie jako pacjenta,bo skoro nie jest pacjentem,nie wie o swojej chorobie to kto i co ma przed nim ukrywac i odbierac mu nadziejexxTo nie interpretuj otulona bo to ci kompletnie nie wychodzi.Mówię i mówiłem o układach międzyludzkich a nie o układach wynikających ze stosunku służbowego.Jesteś głupia i pusta co podkreślasz każdym swoim postem. Tylko nie wiem po co...:O

Gość gość
gość dziś nie zrozumiałas otulona shatyna. odpuść sobie bo tylko sie pogrążaszxxDokładnie.

Gość gość
Nie opowiem o wczorajszej kolacji bo jeszcze ze złości/zazdrości będziesz moczyć się w nocy. Po co ci to?Mam litość dla takich małych pikusiów jak ty...

Gość gość
kolejny bzdet na NG i VOXxxMoże jeszcze powołaj się na tv trwam, żeby bardziej się ośmieszyć.Nie rozumiesz i daruj sobie bo brniesz w durnotę coraz głebiej.

Gość gość
Shatyn to jest Gość!

Nie opowiem o wczorajszej kolacji bo jeszcze ze złości/zazdrości będziesz moczyć się w nocy. Po co ci to? Mam litość dla takich małych pikusiów jak ty... x zebym lepiej ja ci nie opowiedzial o swojej wigilii bo ci jęzor w d**e wejdzie :D:D:D

Gość gość
na poziomie takiej argumentacji z mojej strony EOTxxNo wreszcie doszło do ciebie co tutaj sama sobie robisz.To nie był argument otulona. To stwierdzenie faktu.Argumentem może być np. przypomnienie po raz wtóry twojego postu o zawale serca, o papiezu itp, itd.To argumenty przemawiające za twoją głupotą...

Gość gość
zebym lepiej ja ci nie opowiedzial o swojej wigilii bo ci jęzor w d**e wejdziexxI znowu opowiadasz o swoich fantazjach seksualnych wawciulu.Pomyliłeś tematy, erotyczny jest w innym miejscu...

Gość gość
Słuchaj wawciula otulona. Może wtedy będzie o tzw "piczny włos" mniej śmieszna...:D

Gość Myrevin
Ta... bo to oczywiście ludzie pokroju shtyna chcieli by decydować kto czego może, czy powinien się dowiedzieć. Reglamentacja dostępu do prawdy. :D Oczywiście kto o tym ma decydować zadecyduję shtyn i inni jemu podobni. :D I Co do lustracji.. a czy ja gdzieś napisałem że była możliwa... skoro do nie j nie doszło nie była możliwa, tak mówi logika i nie ma co z tym dyskutować. Natomiast bez rozliczenia przeszłości mowy nie ma o normalnej przyszłości.

Gość gość
no wlasnie ja nie opowiadam o fantazjach zadnych erotycznych xxCzyli to:"jęzor w d**e wejdzie " jest o lotach kosmicznych?Dla twojego spokoju wawciulu i suchości twojego barłogu mogę na to przystać...:D

Gość gość
Ta... bo to oczywiście ludzie pokroju shtyna chcieli by decydować kto czego może, czy powinien się dowiedzieć.xxNie. O tym powinien decydowac ROZUM... Nie pij tyle to i ty tę prawdę zrozumiesz.

Gość gość
Natomiast bez rozliczenia przeszłości mowy nie ma o normalnej przyszłości.xxPoczytaj o historii Niemiec po 1945 roku a przekonasz się, że napisałeś kolejną bzdurę mająca być mądrością.

Gość gość
shatyn a swieta tez zamierzasz przesiedziec na kafe babskim i sie ze wszystkimi dookola klocic ??xxTo zależy czy będe pracował wtedy i dla zabicia czasu mogę tutaj (na forum) podyskutować.Podyskutowac wawciulu bo ja się nie kłócę... Ja tylko odpowiadam na pytania czy też posty skierowane do mnie.To nie kłótnia tylko dobre wychowanie. Ale skąd ty o tym możesz wiedziec, wawciulu...

Gość gość
Dobze że przypomniałeś... idę po browary.xxTo dobre zajęcie dla ciebie. Powodzenia.

Gość gość
Z tym myśleniem to demonizujesz otulona... Czyli... Przesadzasz. Bardzo przesadzasz.

Gość gość
Nie zrozumiałes wawciulu ale... Niech ci będzie.Dla suchości twojego wyra moge przystać i na to...

Gość ye ost
W sumie, w tym sporze, chodzi o stosunek do PRAWDY. Myrevin trafnie to wskazał. Ja się prawdy nie boję, chcę ją poznać. Kto był TW, niech będzie ujawniony, bez względu na jego pozycję, autorytet. Nie chcę fałszywych autorytetów. Chcę prawdy, także jeśli trzeba będzie, tę prawdę opłacić krwią, także moją. Jefferson powiedział, że drzewo wolności podlewa się krwią patriotów i tyranów. Nie przelano krwi tyranów, polała się tylko krew patriotów. Z tego nie będzie ani prawdy, ani wolności. Z tego jest miernota, takich ludzi jak ten krzykacz, który gardzi prawdą, boi się jej i pyta, co by to się stało, gdyby Jan Paweł II okazała się TW? Nic, poznalibyśmy PRAWDĘ.