Gość gośćZibila Napisano Wrzesień 18, 2014 doGosc hej dopiero 3 dzien kuracji takze nic nie schudlam ale napewno napisze o kazdym wyniku dzialania tych tabletek:-)ZADNEJ SCIEMY NIE BĘDZIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wioletta 63 Napisano Wrzesień 19, 2014 Witajcie! Ja wczoraj dostałam paczkę bez jakiejkolwiek ulotki i w srodku kartka w razie zwrotu jak wypełniać.Zadzwoniłam pod wskazany nr aby uzyskac jakąś informacje to koszt rozmowy ponad 7zł za minute,zgłasza sie sekretarka.Aby sie dodzwonić straciłabym na pewno ze sto zł . Koszmar!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efka 13 Napisano Wrzesień 19, 2014 hej wyczytałam o tym niby super produkcie w prasie i necie.nie wierze w coś takiego ale korci mnie żeby spróbować.fajnie byłoby schudnąć z 10 kg i odzyskać figurę przed ciąży.ludzie piszcie o waszych efektach ja też dam znać jak mi poszło.dziś pewnie zamówię.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2014 gośc monika jestem po 5 tabletce. nic sie nie dzieje... ja też pisze tu codziennie i mowie jak jest naprawdę, bez ściemy. Kupiłam, żeby spróbować. Nie liczę na jakiś cud. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość monika Napisano Wrzesień 19, 2014 jestem po 5 tabletce. nic sie nie dzieje... ja też pisze tu codziennie i mowie jak jest naprawdę, bez ściemy. Kupiłam, żeby spróbować. Nie liczę na jakiś cud. usmiech.gif jeszcze raz ja pisze jako gość monika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2014 Za takie coś powinno być więzienie. Drugie jak nie wiem co tabletki bez ulotki, firma krzak zajmująca się leczeniem, koszmarny poziom reklamy (pisanie komentarzy co 10min, na pewno nikt nie zauważy xD) KOBIETY, OGARNIJCIE SIĘ. Zamiast 100zł dawać zarobić jakiemuś złodziejowi, idźcie do dietetyka. Więcej zyskacie, a pacan się nie nachapie. A jak która kupi, to zapłaci podatek od głupoty, ot co. Bez odbioru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość betek Napisano Wrzesień 20, 2014 Próbowałem i utyłem, ale żona schudła ze zmartwienia o 12 kg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieznany skład Napisano Wrzesień 20, 2014 Bierz, kochana bierz i zażywaj, najwyżej się przekręcisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2014 czemu przekrecic zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2014 bzdura totalna... kupiłam ja, kupiła moja przyjaciółka... kolejne "cudownie nie działające" tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bekrel Napisano Wrzesień 21, 2014 Ludzie, nie dajcie się nabierać, na Waszym problemie ktoś zarabia grube pieniądze. Lepiej zacząć racjonalnie się odżywiać i ćwiczyć chociaż 2 razy w tygodniu, a codziennie spacer. To da lepszy efekt niż tabletki, które nie wiadomo co zawierają. Nigdy nie kupię specyfiku, którego skład nie jest podany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 to jakaś lipa, przypatrzcie się temu bliżej a zobaczycie jak to działa nie oszukujmy, ci eksperci bez nazwisk i cudowne efekty, bez tabletek też stracicie na wadze ale żeby tak było musicie popracować a nie czekać aż spadnie wam manna z nieba, bez zmiany trybu życia nic nie ma, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wisiunia Napisano Wrzesień 22, 2014 Zapomniałam dodać ze pisałam wiadomości do osób które komentowały ten produkt niby na FB zacznij od tego że te tabletki nie maja konta na FB ja nie znalazlam bynajmniej ... te osoby nie odp. Na moją wiadomość . Wybiorę to co mam... jeszcze raz Pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 Pic na wodę fotomontaż kto pisze, że schudł po tych tabletkach, to kłamie, biorę drugie opakowanie i inic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wisiunia Napisano Wrzesień 22, 2014 Jak miło moja wcześniejsza wypowiedz którą pisałam po 10 dziś po JAKIMŚ CZASIE ZOSTAŁA USUNIĘTA !!!!!!!!! Sprawdzałam forum i moja nie kończąca się opinia była wchodzę tu po kilku godz i bach nie ma jej a ten drugi kom jest .... czy ktoś mnie olśni jak to się stało... było i nie ma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 http://pl.lipocare-cytotheraphy.com/ http://pl.ntcf-revolution.com/ Dwa różne produkty, ale komentarze i awatary osób komentujących takie same....tekst jest identyczny, tylko różnią sie słowem...w jednym przypadku to krem w drugim tabletki.... to jakaś kompletna bzdura. To nadaje się do sprawdzenia, jako oszustwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 hej dziewczyny. Zastanawiam się nad zakupem tego preparatu ale.... nie mogę znaleźć nigdzie składu ;/ może jestem jakas nieudolna ale jest napisane tylko że składa się ze składników naturalnych, aale jakich? Czy mógłby ktos kto stosował i ma opakowanie skład tego preparatu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 proszę napisać skład tego preparatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 istotnie nie ma składu leku, na stronie nie ma adresu firmy, w gazetach pojawił sie lipocare professional- zupełnie inne opakowanie............lekka ściema pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2014 Lekka? :D :D :D O ludzka naiwności!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2014 Warto wiedzieć, że Lipocare = Liposuction = Lipoxine, które kilka miesięcy temu Hamiltons Group Limited próbowało wprowadzić na rynek. Po aferze z Lipoxine i WhiteTime, którego również nie udało się mu wprowadzić na polski rynek, Piotr Kaszubski uciekł do Anglii. Swoim znajomym oraz na profilu na facebooku powiedział, że pojechał tam promować swój koronny produkt, czyli WhiteTime, ale prawda jest taka że uciekł, bo w Polsce grozi mu więzienie za oszustwa i groźby karalne. Cwaniaczek kreuje się na "milionera", ale to zwykły śmieć. Nie rozumiem jak jego matka Wiesława Kaszubska, która jest wysoko postawianym pracownikiem Miejskiego Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji w Warszawie, nie wstydzi się, że wychowała takiego gnoja. Poczytajcie sobie też co nieco tutaj, może "odkryjecie" to co i mi się udało:www.natemat.pl/50377 ,20-letni-milioner-piotr-kaszubski-wielka-sciema-i-genia lny-chwyt-marketingowy-czy-prawdziwy-american-dreamwww.rozry wka.dziennik.pl/plotki/artykuly/4 24136,milioner-piotr-kaszubski-jaka-jest-prawda-o-piotrze-ka szubskim.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wisiunia Napisano Wrzesień 23, 2014 TO JEST SKŁAD TABLETEK sód białko tłuszcze witaminy ACD wapno cynk jakas biotyka?? chrom i jeszcze proteiny... weglowodany... blonnik pokarmowy... cukry lecytyna spirulina platensis nie wiem co to jest morwa biała ekstrakt gorzkiej pomarańczy kolagen morski kofeina skład jest TYLKO TRZEBA SOBIE PRZETŁUMACZYĆ BO PISZE PO ANG!!!!!!!!!!!!!!! mi przyszło to co było na stronie ADRES JEST NA PRZESYŁCE mi sie przesyłga ZGADZA.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2014 Drodzy Państwo -to jest lekka ściema. Piszą, że bierzesz 1 tabletkę dziennie i chudniesz . A jak zadzwonisz i wypytasz się dokładnie , to się okazuje , że trzeba brać dwie tabletki dziennie żeby organizm się przyzwyczaił do produktu , potem dopiero jak się dalej bierze po jednej tabletce to preparat zaczyna działać. KŁAMIĄ. A opinie nie są pisane przez osoby które, to brały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efka12 Napisano Wrzesień 23, 2014 hej.dziś dostałam przesyłkę. ładnie zapakowana ale nie ma nic na temat tabletek, jak je brać nawet ulotki.w środku karta gwarancyjna i nr.tel.w razie pytań.no nic zobaczę co to warte.będę pisała o efektach beż ściemy.ludzie wy też piszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izabela ms Napisano Wrzesień 23, 2014 Witam, jak dotąd jedyny Pewny produkt który naprawdę działa to slim & beauty z Colfarm(do zamówienia w aptece). Bezpieczny i sprawdzony. Chudnie się już w ciągu tygodnia bez specjalnych wyrzeczeń, głodówek i ćwiczeń. Ja ważyłam 84kg, schudłam do 71kg w ciągu 3mcy.Asystor Slim który jest namiętnie reklamowany może się schować, wyrzucony pieniądz.Pewnie to samo z tym Lipocare Cytotheraphy, co nawet nie wiadomo co jest w składzie, bo zapewne żadnej ulotki po polsku nie będzie, a i firma jest nie wiadomo gdzie. Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gośćxxxxxxxxxxx Napisano Wrzesień 23, 2014 Drogie Kobitki, jestem farmaceutką, nie kupujcie nigdy preparatów z niepewnych źródeł bez ulotki informacyjnej. Niech Wasza wyobraźnia podpowie Wam co się może stać. Lipocare został wyprodukowany przez HG Limited na Wyspach Marshalla i nie posiada żadnej, absolutnie żadnej informacji o produkcie. Słyszałyście kiedyś o HG Limited??? Myślimy Polki, myślimy bo młody gluciarz robi nas w bambuko. Mądrych decyzji życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ak Napisano Wrzesień 23, 2014 Kolejne stada frajerów nabierających się na cudowną pigułkę ! Miłe naiwniaczki - cudowny lek na odchudzanie nie istnieje !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2014 Dzienw dziewczyny, że tak najeżdzacie na ten produkt a mi rzeczywiscie pomogł!!! 12kg w ciagu miesiac jest to rewelacyjny efekt !!! WOW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2014 TAk to jest to!! KOCHAM LICORE POMOGL MI! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2014 no superaśne!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach