Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gdasonia

Kto do pamietnika?

Polecane posty

Go艣膰 leidis777
go艣ciu co do par贸wek to taki 97 % miesa s膮 ok ale te偶 nie radzi艂abym ich jesc za czesto i za du偶o. do go艣cia z poznania co pyta艂 o dietetyka podaj maila to sie do Ciebie odezw臋 i podam Ci namiary na t膮 moj膮 dietetyczk臋 napewo u艂o偶y diet臋 przez interenet nie wiem ile to b臋dzie kosztowa膰 ale domyslam si臋 偶e nie du偶o :D ehhh a ja w ten weekend poszala艂am zjad艂am chyba p贸艂 blachy ciasta :/ od dzisiaj wracam na dobr膮 drog臋 w 艣rod臋 wa偶enie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
leidis, dobrze, ze ja nie mialam ciasta bo rozsadek nie doszedlby do glosu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieki za odpowiedzi w sprawie parowek, dzis mam dola jak to sie mowi i sie objadlam , strasznie od jutra dieta od nowa a na wadze mam 65 kg przytylam tak od czerwca okropnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przytylam 5 kg prawie duzo , no nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣ciu 5 kg ani du偶o ani du偶o ani ma艂o wa偶ne 偶e si臋 za siebie wzie艂a艣 :) a ile chcesz docelowo wazyc ? ja 60 :) jeszcze 9 musz臋 zrzucic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
komentarz wczesniej pisa艂am ja leidis777 ehhh zapominam si臋 podpisywac

Udost臋pnij ten post

Witajcie we wtorek. Nie jestem zadowolona z wczorajszego dnia, niewiele zrobilam a mialo byc tak porzadnie. Dzisiaj musze nadrobic wiec do neta tylko na krociutko bo cos to zaczyna byc jakims niezdrowym nawykiem, juz nie powiem, nalogiem goscie goscie :) 5 kg, no tak to niemalo, zreszta najlepiej po mojej stopce widac, jak latwo zmarnowac to co sie osiagnelo. Najwazniejsze, ze walczymy... Wojna trzydziestoletnia :) leidis, leb w leb i cel podobny, tylko ja juz nie chce schodzic ponizej te 61 z gorzami. Fajnie, trzymajmy sie

Udost臋pnij ten post

No zesz! Poszlam zrobic pobranie krwi itd. Wystalam sie w kolejce po czym uslyszalam, ze nie ma zlecenia w komputerze! a mojej lekarki olewaczki pieprzonej tez!Skierowania na badania bralam dla siebie i meza, on mial wiecej szczescia, wczoraj zrobil. Poplakalam sie z tej wsciekloscio-bezsilnosci. Dzisiaj jade sobie na dzialke, pogoda piekna chociaz troche wieje a jutro bede bede walczyc o dobra wage na piatek Wczorajszy dzien wreszcie udany, zrobilam naprawde duzo, oby wiecej takich dni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlasnie te 5 kg chce zrzucic , zeby bylo 60

Udost臋pnij ten post

No to zrzucajmy:) Ja w tym tygodniu prowadzilam sie lepiej niz w poprzednim ale tak czy inaczej dzisiaj dieta rozdzielna z przewaga bialkowej. Wczoraj na dzialce bylo przepieknie, na termometrze 18,5 stopni a drzewo z termometrem w cieniu :) Zajadam sniadanko, dzis zamiast chleba 3 wafle ryzowe, oj, nie wiem czy ja sie tym najem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
ja bym wolala zje艣膰 chleb na 艣niadanie conajmniej bym si臋 najad艂a a nie chodzila glodna a ja wczoraj po wazeniu 66kg :D

Udost臋pnij ten post

leidis ale dopiero pisalas, ze wazysz 69 kg, w pare dni spadlo 3 kg??????? czy jak? Zdecydowalam sie na te wafle liczac, ze maja blonnik i nie bede glodna. Zawiodlam sie strasznie, ledwo dotrzymalam do 2 sniadania. Teraz juz bedzie ok bo zjadlam 2 jajka na twardo z lekkim majonezem, suche skrzydelko czyli mysle, ze tluszcz sie wytopil na grillu, ogorek kiszony i maslanke pol na pol z sokiem pomidorowym. Dzisiaj chce byc do wieczora na takiej bialkowej diecie

Udost臋pnij ten post

Witam puste sciany. No wiec tak... dzis piatek i od rana najwazniejsze to waga. Wczoraj mialam goscia i mocno balam sie, ze nie uda sie zrobic normy czyli -30 dkg. Na szczescie w moim notesiku z wagami narysowalam sobie kwiatuszka :) bo wreszcie zobaczylam 68,8!!!!! i chociaz jest przekroczenie o 20dkg ale tydzien temu tez tyle bylo, czyli jade w/g planu. Prosze, najlepsze rzeczy biora sie z tzw. powietrza. Wczoraj mialam jakos przygotowac sobie piers do posilkow. Wydumalam, ze upieke w rekawie z cebula niekrojona, bo jest pyszna w takiej formie. Okazalo sie, ze jest pol cebulki w domu. Mysle, trudno, obsmazam na ciutce oleju ale w czlosci, nie kroilam. Gdy sie smazylo, przyszlo mi do glowy, zeby pokroic marchewke, posmazylo sie ale piersi grube, moze to surowe w srodku...o, wleje mleka. Przykrylam, pierdaczylo sie z 15 minut, zagladam, a tam wspanialy jasnobrazowy sosik i bardzo smaczny. Tak wiec wymyslilam super przepisik na dobra i co najwazniejsze soczysta piers. Trzeba tylko najpierw dobrze ja przyrumienic. Robota stoi, ja jade na dzialke, chyba, ze bedzie jakos strasznie lalo.... Dlugi likend, trzeba starac sie malo grzeszyc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
gdasonia taka pier艣 z warzywami to 艣wietne jedzenie. Pisa艂am, 偶e wa偶e 69kg bo ja si臋 wa偶e mniejwiecej co miesiac ostatnio to chyba jakos 8.10 i od tego czasu nie wchodzi艂am na wag臋. A teraz jest 66 :D wiec w niecaly miesiac 3kg ale dolozylam ostatnio okolo 2 x skalpel chodakowskiej i zapisalam sie na aqua aerobik wi臋c mam jeszcze du偶o ruchu bo kiedy艣 to si臋 nie rusza艂am, a no i staram si臋 spacerowa膰 du偶o. A Ty gdasonia 膰wiczysz te偶 czy tylko dietowanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja, gdasonia. Nie oplaca mi sie logowac, bo za 10 minut jade nadzialke ale sie w mordke, rozpadalo. Czekalo az bede wyjezdzac. I tak jade! Nakladam przeciwdeszczowa i na rower. leidis, niestety, nic nie cwicze, tylko ten rower. Poza tym chce chudnac jak na stopce, takim malenkim tempem. Ano tak, to wszystko sie zgadza z waga, czyli juz przepasc miedzy nami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
rower to bardzo du偶o :) milego wypadu na dzia艂k臋, u mnie na szcz臋艣cie nie pada

Udost臋pnij ten post

Witajcie w sobote. Wchodze ja se dzisiaj na wage z obawa jak diabli bo wczoraj bylo piwo a tu 10dkg mniej, no prosze, jesli je sie nieduze porcje to i pogrzeszyc mozna. Zgodnie z ta zasada, zjadlam pozne, calkiem male sniadanie i ide dzialac. A.... moze zapisze ten wczorajszy jadlospis na zas :) 1. sniadanie chleb 2 kr. pasta z sera bial. koncentr. pomidor. 2. obiad strasznie malenki bo zaraz po nim na rower ziemniaki i ta wczorajsza piers z marchewka 3. na dzialce piwa w ilosci 3! szt. ale w godz. 12.15- 20.00 4. chleb niestety tylko z maslem za to prawdziwym 5. zupa brokulowa, duzo ale rzadkiej 6. 2 skrzydelka}+ 1 kr. chleba i, w ramach owocow i warzyw- chrzan :( 7. w domu kawalek kielbasy Oj, zdrowe to to nie bylo....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hejj ;) Mo偶na si臋 przy艂膮czy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez sie przylacze z checia :) mam jakies kilka kilo za duzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leidis777
jasne, 偶e mo偶ecie :) dajcie sobie jakie艣 nicki b臋dzie 艂atwiej. Ja dzisiaj zdrowo, ale za艣 napiek艂am ciasta na jutro, przyje偶d偶a rodzina- zostaje do wtorku, ju偶 widz臋 moje 偶ywienie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi搂ka
No to mo偶e powiem co艣 o sobie ;) Mam 17 lat , 1.65 cm , i wag臋 oko艂o 64 kg moim celem jest 53 . Zaplanowa艂am sb diet臋 1000 kcal + 膰wiczenia, zaczynam od poniedzia艂ku ! 呕YCZ臉 WSZYSTKIM POWODZENIA!!!

Udost臋pnij ten post

Witam nowe i zapraszam. Ja tez sobie solennie obiecuje, ze zaczynam cwiczyc ale chyba dopiero od srody wroci wszystko do normy. Poki co, zaplanowalam jazde na gielde, zatem ok. 30 km zrobie na rowerze. To juz cos jest. Po wczorajszym dniu porazka- waga do gory a wszystko przez te slodycze ktore zostaly po piatkowym gosciu i meza, ze sobie o nich przypomnial i domagal sie... Wychodzi na to, ze pochlonelam w glupich 4 waflach, cienkich ciasteczkach i zelkach blisko 500 kalorii i to wieczorem tak wiec leidis, podziwiam cie, ze ty pieczesz ciasta i chudniesz, ja po prostu nie moge miec niczego w domu Wczorajsze menu: 1. sniadanie- chleb 50 g i pasta z bialego sera itd. 2. II sniad. jablko, maslanka, kawalatek cienkiej suchej kielbasy 3. pierwszy obiad, przed jazda na rowerze, czyli malutki- plaska lyzka ziemniakow, plaska lyzka kaszy gryczanej i ta piers z marchewka. Trzeci dzien jem wiec dobrze, ze juz wyszla :) 4. obiad " sprzatanie lodowki " ziemniaki, skrzydelka, kapusniak, ogorki kiszone, natka 5. kolacja- to samo co na sniadanie. Uwielbiam ta paste no i te nieszczesne slodycze. Najwazniejszy jest zapal i wiara, ze sie uda a my to mamy, prawda dziewczynki? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jasne 偶e tak gdasonia! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiaj si臋 wa偶y艂am i tak jak my艣la艂am waga wskazuje 64, 2 kg :( Moim pierwszym celem jest pi膮teczka z przodu ;) Niestety wszystko idzie nie po mojej my艣li, zaplanowa艂am sobie na dzi艣 du偶o 膰wicze艅 itp. a mnie przezi臋bienie bierze wi臋c dzisiaj dieta bez 膰wicze艅 :( Zaraz jem 艣niadnko Bu艂ka ze s艂onecznikiem ( sucha bo straszenie mnie gard艂o boli :( ) TRZYMAM ZA WAS KCIUKI DZIEWCZYNY :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi搂ka
Ta wypowied藕 u g贸ry jest moja :)

Udost臋pnij ten post

Witam z rana! mi搂ka, to kuruj sie i z tymi cwiczeniami nie przesadzaj bo sie zniechecisz, mysle. A ty juz widzialas 5 z przodu, czy to pierwszy raz bedzie? Tera ja :) Wczoraj zrobilam 29,2 km na rowerze, wiec jestem zadowolona, dzis tez troche bedzie bo juz maz dzwonil z dzialki, ze fajna pogoda i zeby przyjezdzac to sobie pojedziemy na przejazdzke. Waga troche spadla ale tak czy inaczej, wracam do rozdzielnej bo ona najlepiej sie sprawdza. Liczylam tylko, ze zdaze upiec bialkowy chleb, trudno, zrobie go w srode. Zaraz zasuwam zrobic dla mamy posilki i spadam. Robota jak lezala tak lezy :(

Udost臋pnij ten post

Jeszcze jeden dzien i wszystko wroci do normy :) :) Wczoraj w sklepach bylo tyle ludzi jakby mialy byc ze 3 dni z zamknietymi sklepami a nie 1 Z drugiej strony- ja tez tam bylam :) Jutro zakreca wode na dzialce, nie bedzie juz tak milo. Waga laskawie stoi ale to za malo, ona musi spadac, wiec od dzis, z jednym wyjatkiem, nie tylko dieta rozdzielna ale jeszcze do tego te zdrowe tluszcze MUFA, chociazby tutaj: poradnikzdrowie.pl/diety/abc-odchudzania/dobroczynny-wplyw-kwasow-jednonienasyconych. Bedzie ciezko sensownie wkomponowac je do diety z powodu sporej ilosci kalorii ale sprobuje. Ten wyjatek to kaszanka ktora wreszcie dzisiaj zjemy. Tak wiec na sniadanko u mnie dzis- welina chuda 100g, salatka z pomidorow 350g, jogurt nat. 100g i oliwki 33g, u mnie wyszlo to 15 sztuk bo male sa a ze niesmaczne? 2 lata uczylam sie je jesc, w koncu przywyklam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdasonia teraz pierwszy raz zobacz臋 ( miejmy nadziej臋) hehe :) Ja dzisiaj na sniadanko par贸wka i chleb z mas艂em i pomidorem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 merrka
mozna sie dolaczyc? jalie macie diety? bo nie wiem co zaczac,

Udost臋pnij ten post