Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakimi najdziwniejszymi zasadami spotkaliście się w domach znajomych?

Polecane posty

Gość gość
do 12.35: A, co ma codziennie zmieniać i prać spodnie? To nie bielizna.

Gość gość
U mojej ciotki zawsze jak jest obiad, nie ma sztućców oddzielnych do nakładania sałatek i kapują swoje.Za to szwagierka na chrzcinach swojej córki, jak kroiła tort to kładła sobie na rękę, a potem ją oblizywała i kładła następny kawałek i znowu oblizywała.Wszyscy na to patrzyli z przerażeniem, tortu nikt nie ruszył. Moja matka za to jak obiera pomarańcze, mandarynki itp, to aż sok jej się leje po łapach i takie obdarte kładzie na talerzyk. Moja teściowa jak kroi ciasto i nakruszy, to zbiera te okruchy i sypie s powrotem na ciasto. Moja kolejna ciotka jak je, to wyciąga jęzor jak krowa i cały czas pieprzy, no jedzcie, jedzcie, dlaczego nie jecie i tak cały czas.Moja teściowa jak miała plamę na podłodze w łazience to szmatę zamoczyła w wc i tak umyła.

Gość gość
moja wspolokatorka prawie nigdy nie miala zadnych zapasow w lodowce. Zazwyczaj kupowala dwa plasterki sera, dwa plasterki szynki, pomidora. I codziennie chodzila na zakupy i kupowala tak po jednym plasterku. raz zdarzyla mi sie dziwna sytuacja. Pojechalam do znajomej autem. I zaparkowalam pod jej domem. I ona kazala mi jeszcze raz zaparkowac tylko bardziej rowno, zeby auto stalo bardziej schludnie

Gość gość
jak jestem w goscinie sciagam buty

Gość gość
też mnie irytuje to wkłądanie swoich sztućców do miski z żarciem, jeszcze jak są czyste żeby nałożyć ... to jeszcze przymykam oko ale swoje dziecko czy męża ostro gonie za takie numery -później idziemy gdzieś do ludzi i wstyd...

Gość gość
13:53 ja piernicze hardcor :D kładła ukrojony kawałek torta i oblizywała reke i następny kładła na łape ja bym chyba rzygła ale zwyczaje :D

Gość gość
13.56. Tak robi moja mama. Idzie do mięsnego i kupuje: 3 plastry tego, 2 plastry tego, 3 cm wątrobianki itp. W mięsnym jak z nią jestem można c***jozy dostać. Mówi, że woli chodzić po świeże.

Gość gość
nie wiem co niehigienicznego w spaniu w majtkach, dla niektórych wszystko jest niehigieniczne jedynymi osobami jakie znałam które spały bez majtek to była moja babcia i ciotka też w starszym wieku, też zwyczaj ktoś dobrze napisał że wziął sie ze wsi

Gość gość
ja chodze w butach po domu. wchodze w kaluze z psimi odchodami, nastepnie w mocz psi, utaplam sie w charze potem ide tymi butami po domu, po lazience, jem obiad w butach, butami wchodze na lozko jak kldade sie zmeczony. lubie byc tez modny i chodzic nago po domu wtedy siadam o***tem na dywanie albo penisem i jadrami ocieram sie o obicia foteli o krzesel albo klade sie na dywanie a obok chodzi siostra w butach z dworza potem ubieram odziez i z takim penisem ide na impreze i probuje dobrac sie do panienek jestesmy szlachetni z wychowania i nowoczesni bo nie mamy problemy chodzic w butach - modne, szlacheckie niezasciankowe albo nago - przewiewnie, higienicznie, estetycznie, wyszystko wywietrzone i przewietrzone takze sie uczcie glaby bo tak to nikt do was nie bedzie chcial wchodzic do domu

Gość gość
godz. 13:53 , masakra! ale dość często to się zdarza ludziom.

Gość gość
A u nas w domu śpi się nago w majtkach jedynie jak mam okres.

Gość gość
współczuje tym co śpią bez majtek i uważają że to higieniczne ja bym nie spała u kogoś w łożku po tym jak ktoś swoje śluzy i sperme zostawił

Gość gość
Do mnie nie mozna przyjsc bez zapowiedzi, nie wpuszczam nie mam dzwonka a domofon wylaczony. Kotlety u mnie sie je nie do ziemniakow a ziemniaki do kotletow. Np 3 kotlety 2 ziemniaki. Jadamy tez salatke z bigosem. Wchodzi i chodzi sie u mnie w butach nie zwrocilem nigdy uwagi aby zdejmowac

Gość gość
14.33. Rozgraniczajcie: spanie bez majtek i bez piżamy od spania bez majtek w piżamie. Na co majtki pod piżamą?

Gość gość
najlepiej to chodzcie nago bo chodzenie w ubraniu jest niehigieniczne, rozkładajcie folie na dywany i kanapy żeby przypadkiem nawet kurz nie osiadł a pranie pościelu róbcie po jednym dniu, pedantki sterylne, już widze jak tak często pierzecie

Gość gość
W domach szlacheckich nie ściagało sie butow,bo bogaci mieli służących od wszystkiego,więc jaśnie państwo zezwalało na chodzenie nawet w najbardziej brudnych butach po dnomu. Wśród mneij zamożnych lub biednych praktykowano zdejmowanie butów,bo potem pani domu musiała nieźle sie napracowac aby podłogę doprowadzic do jako takiego wygladu.

Gość gość
a jak tak lubicie swoje sterylne pomieszczenia bo są dzieci, to nie zdziwcie się pózniej że wasze dziecko będzie alergikiem na rozmaite alergeny

Gość gość
ależ wy, k********, jesteś tutaj wszyscy delikatni i wyczuleni na pierdołowate szczegół. Powiem wam jedno, życia nie znacie, ani jego sensu, ani celu. Jak siądziecie, zastanowicie się może niektórym z was ta debilna małostkowość wywietrzeje z debilnych łbów. Ale tylko niektórym. Reszta jak głupia jest - tak pozostanie...

Gość gość
U moich znajomych butów nie trzyma się w mieszkaniu, tylko na klatce schodowej. Każdy sąsiad ma swoją szafkę na buty, tam trzymają wszystkie buty, tam je zmieniają i zostawiają :D

Gość gość
to wyżej już gdzieś czytałąm na tym forum ;/ Ale trzymać buty na klatce to totalna wiocha.

Gość gość
nie wiem - leje sie wam z tych c**ek noca, ze je zabezpieczacie majtkami? Przeciez przed pojsciem do lozka i tak kazdy sie podmywa. Jak sie leje to do gina a nie wkładac majtki. Zawsze spalam bez majtek, nigdy nie mialam problemow z grzybicami, upławami itp. Po co wam majtki, przeciez pod kołdra nie wieje, rozumiem jeszcze koszula z rekawami czy zapieta pod szyję. Kazdy gin powie, ze wszelkie sciskanie sie majtkami jest niezdrowe, takze w ciagu dnia lepsze sa bawelniane swobodne, niz np sztuczne wpijajace sie stringi.

Gość gość
majtki nie gryzą żebym miała spać bez majtek

Gość gość
Haha, no właśnie. Każdy przed snem bierze prysznic, więc i w kroku się podmyje :) po co potem zakładać majtki, spodnie od piżamy, może jeszcze rajtuzy pod spód :) no chyba że komuś zimno. Rany, naprawdę nie ogarniam. Jakby faktycznie jakieś choróbska ktoś miał, to tak, majty, a nawet wkładkę polecam, ale mi bynajmniej nic się nie sączy z pomiędzy nóg.

Gość gość
co do zdejmowania butów, wejdzcie w jakikolwiek portal nt savoir vivre i zobaczycie, ze to obciach i dlaczego, nie chce mi sie pisac. OWszem, co innego w gronie rodzinnym i wsrod bliskich pzryjaciól. Jak jest bloto i idzie się z wizyta, bierze sie buty na zmianę. Nic ohydniejszego niz dawanie komus swoich kapci . Nie mowiac o tym, jak wyglada facet w garniturze i skarpetkach.

Gość gość
majtki nie gryzą żebym miała spać bez majtek xx suknia czy garnitur tez nie gryzie, spicie w tym? Nie mowiac o plaszczu:) nadal kompletnie nie rozumiem PO CO spac w majtkach. Zimno wam? Kołdry sie wstydzicie?

Gość gość
ja śpię w majtkach i koszulce - piżam nie mam. A w majtkach śpię bo jakoś tak głupio mi z gołym tyłkiem - w nocy na sika człowiek wyskoczy i po omacku nie będzie się mył przecież - tylko podetrze. A wiadomo że coś zawsze może zostać i wcierać tow pościel - jakoś nie bardzo - kiedyś jako dziecko lubiłam spać bez majtek ale mama mnie ganiała za to. Stringów nie noszę - tylko bawełniane figi. w dodatku mam kota i jego sierść jest wszędzie i nie chciałaybm żeby TAM też była... ale przecież jak ktoś lubi bez majciorów to czemu nie?

Gość gość
po pierwsze to pochwa kobiety w czasie snu samoistnie zwilza sie co ok 1.5h i ten sluz wsiaka ci w przescieradlo i posciel, nawet jesli wydaje ci sie ze nic ci nie cieknie. po drugie to " bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej", doucz sie kiedy uzywa sie ktorego slowa, bo sama sobie zaprzeczasz.

Gość gość
15.10 ale nikt tu nie pisze o biznesowych spotkaniach. Wyluzuj. Pielęgniarce, kominiarzowi, hydraulikowi nikt nie karze sciagac butow, piszemy tu o rodzinie i znajomych.