Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
to jeszcze na szybko napisze bo jestem w trakcie pieczenia piernika i kupiłam gotową polewę tylko się zastanawiam czy to jakies dziadostwo nie jest od delekty - ktoś używał?

Gość gość
posiadaczko pralki w łazience co chcesz osiągnąć używając wyzwisk ? chcesz sprowokować, obrazić czy poczuć się lepsza , jaki jest twój cel ?

Gość gość
Nie odpowiem ci bo gotowych dziadostw nie używam

Gość gość
pralka w łazience pralka w kuchni pralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchnipralka w łazience pralka w kuchni

Gość gość
czy ta baba od pralki w łazience to ta sama co twierdzi że wanna jest passe? jeśli tak to radze olać te psychiczne babsko:D

Gość gość
Zepsuła kolejny temat szkoda bo ciekawy był

Gość gość
pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni?? pralka w łazience?? pralka w kuchni??

Gość gość
czy ta baba od pralki w łazience to ta sama co twierdzi że wanna jest passe? jeśli tak to radze olać te psychiczne babskosmiech.gif x miało być od *kuchni, już mi sie pierdzieli :o x posiadaczko pralki w łazience co chcesz osiągnąć używając wyzwisk ? chcesz sprowokować, obrazić czy poczuć się lepsza , jaki jest twój cel ? x jaki mam w tym cel? żebyś skończyła pieprzyć o swojej pralce w kuchni, bo że ty widzisz coś dziwnego w pralce w łazience to nie znaczy że każdy też tak to widzi a nie na odwrót

Gość gość
Ta sama, bo pisała ze od moczenie sie w wannie robi sie rozklapiocha :D i syf czy tam smród

Gość gość
ja od razu zauważyłam że baba która ma pralke w łazience i uważa że wanna wyszła z mody ma coś ze łbem , jest agresywna , rzuca ise i wyzywa , poznaję ją też z innych topików, ona wszędzie się awanturuje na różne tematy , może cierpi na PMS albo ma ostrą menopauzę

Gość gość
Nosz kuzwa! Sama zaczęła wyśmiewać pralkę w kuchni i teraz odwraca kota ogonem , no ja jebne zaraz !

Gość gość
s/p/i/e/r/d/a/l/a/ć z tymi pralkami kooorwaaaa!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ten post zwolenniczki pralki w łazience że jak się będziesz moczyć w wannie to zrobi ci się rozklapiocha mnie strasznie rozśmieszył, w realu nie wiedziałabym że tacy ludzie żyją :D

Gość gość
ja od razu zauważyłam że baba która ma pralke w łazience i uważa że wanna wyszła z mody ma coś ze łbem , jest agresywna , rzuca ise i wyzywa , poznaję ją też z innych topików, ona wszędzie się awanturuje na różne tematy , może cierpi na PMS albo ma ostrą menopauzę x poprawka, ona kłoci się bo ma pralke w kuchni, a wanna jest jej zdaniem passe bo robi sie rozklapicha, pewnie mówi na swoim przykładzie ja kąpe sie w wannie od lat i rozklapiszonej c**y nie mam więc powiem jej że rozklapiocha od czegoś innego jej sie zrobiła nie od wanny

Gość gość
:D wanny vs prysznice

Gość gość
zamknijcie sie juz idiotki z tymi pralkami, ile mozna

Gość gość
ta co ma prlake w kuchni mówiła że lubi zażywać kapieli we wannie w ciszy bez pralki a zwolenniczka pralki w łazience powiedziała że jej sie rozklapicha zrobi od moczenia się we wannie i że jest paskuda

Gość gość
ja od razu zauważyłam że baba która ma pralke w łazience i uważa że wanna wyszła z mody ma coś ze łbem , jest agresywna , rzuca ise i wyzywa , poznaję ją też z innych topików, ona wszędzie się awanturuje na różne tematy , może cierpi na PMS albo ma ostrą menopauzę x poprawka, ona kłoci się bo ma pralke w kuchni, a wanna jest jej zdaniem passe bo robi sie rozklapicha, pewnie mówi na swoim przykładzie ja kąpe sie w wannie od lat i rozklapiszonej c**y nie mam więc powiem jej że rozklapiocha od czegoś innego jej sie zrobiła nie od wanny NIE To ta co ma w łazience ma prysznic bo krzyczała ze tamta sie relaksuje w wannie bo tam nie ma pralki i rozklapiocha jej sie zrobi . Chora kobieta , wybaczcie jej.:D

Gość gość
To może zaczniemy o kuchenkach? ;-)

Gość gość
dobra, o kończąc temat pralki czy widzieliście mieszkania gdzie nie ma stołu z krzesłami ?

Gość gość
A wy nie załapałyście, że to ze wanna jest passe to ironia była? Przeczytajcie jeszcze raz i kolejny to moze doczytacie się. Choć jeżeli dla was liczy się tylko marka pralki i wykazywanie innym że jest gorszy to świadczy tylko o was. Ja mam kuchnie zabudowaną a pralkę w łazience, bo tak mi pasuje, wolicie mieć je w kuchni ok. Nie wyzywajcie jednak ludzi, którzy mają inaczej, bo to tylko o waszym poziomie świadczy.

Gość gość
O ja piernicze, placze ze smiechu. :D :D Wracam ostatni raz zeby roziwac wasze watpliwosci: nie ja pisalam ze wanna jest niemodna, poniewaz sama posiadam wanne, ale nie namaczam i nie odmaczam sie w niej godzinami celem rozrelaksowania sie - nie produkuje nadmiarow skory itd. wiec nie mam potrzeby namaczania sie w pianach, jak co poniektore niezdrowe pannice. Tyle. Piszcie sobie, kaczuszki, dalej. Pa :)

Gość gość
21:48 - nie rozumiesz kobieto że wyzywa tylko zwolenniczka pralki w łazience ? ja mam pralke w kuchni i ani razu nie zwyzywałam, mysl

Gość gość
Aha, jeszcze dodam - a jak zazywasz po cichu tej kapieli relaksacyjnej, to niewlaczona pralka stojaca ewentulanie w twojej lazni, masz/mialas kiedys wrazenie, ze cie podglada i cos do ciebie mowi albo glosno chichota? Bo nie czaje. :) Ok, dobranocka :)

Gość gość
O matko, a kto tu pisał ze moczy sie odmacza godzinami ? Wez sie kobito uspokoj :D

Gość gość
dobra, o kończąc temat pralki czy widzieliście mieszkania gdzie nie ma stołu z krzesłami ? x ja nie mam, mam krzesła jedynie w kuchni i w pokoju mam ławe z fotelami, miałam kiedyś stół z krzesłami przy którym można jeść ale po remoncie sie je wywaliło, kuchnia nie jest wykończona w całości wiec może do stołu z krzesłami wróce ale nie przeszkadza mi jedzenie przy ławie, moja znajoma też je przy ławie w fotelu

Gość gość
Moja teściówka nie jest je ciast w wigilie - jak jest u Was? Czy tylko ja pokolacji jem ciacha?

Gość mariposa 89
A ja umarłam ze śmiechu :D Jesteście zdrowo stuknięte - WSZYSTKIE :D A miałam dzisiaj taki marny dzień. Nic to. Kafe mnie uleczyło :*

Gość gość
Nie czaisz bo ograniczona jestes , dobranoc .