Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet nie chciał się ze mną ożenić więc zostałam samotną matką

Polecane posty

Gość gość

zaciążyłam z facetem z internetu, przystojniak, poznalam go lepiej i zaciązyłam, taka przygoda kilka spotkań :P dzidzia juz w drodze :P bede samotną matką i chyba nie zaluje :D

Gość gość
A no to pogratulować miło :)

Gość gość
Współczuję. ..

Gość gość
Jak masz mieć meża ciotę lub pasożyta, to bardzo dobrze zrobiłaś.

Gość gość
taaa, dzidzia w drodze więc jest pięknie. Jak się dzidzia urodzi to się zorientujesz co to znaczy być samotną matką...

Gość gość
Jak można zrobić sobie dziecko z kimś kogo się nie zna....dla mnie to jest nieodpowiedzialne!Każde dziecko potrzebuje pełnej rodziny a nie tylko głupkowatej matki!Chyba w tych czasach dla ludzi zabezpieczających się ryzyko wpadki wynosi max jakieś 3% ale prawda, dziecko się urodzi to odczujesz brak tatusia a jeśli jesteś osobą choć trochę wrażliwą to ten brak odczujesz wcześniej bo ciąża to wyjątkowy czas dla obojga z partnerów

Gość gość
Ja jestem samotna matka od 8 lat i wcale nie jest tak ciezko jak komus moze sie wydawac.Kobieta zaradna da rade :)

Gość gość
głupia p***a z ciebie i tyle. tylko faceta żal. chamskie posunięcie- to też jego dziecko. nie dość że bez jego zgody machnęłaś sobie jego dzieciaka to jeszcze odebrałaś mu szansę na poznanie go. pusta idiotka

Gość gość
znam kobiete, ktora nie mogla nikogo znaleść. Zaciązyła, wychowuje synka sama a najlepsze, ze nikt nie wie kto jest ojcem. Ona tego nie zdradzila nikomu

Gość gość
Po co komu 'pelna rodzina' ?haha durna propaganda oszolomow w stylu posłanki pawłowicz. Ja od 5 lat jestem rozwodką, z dwojką dzieci 8 i 5 lat i nie zaluje. Pogoniłam gada w cholere :D daje sobie sama rade, dzieci wiedzą ze ich ojciec to gnój i nie chcą go znac :)