Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki BELARA? ktoś brał?

Polecane posty

Gość gość
Zapytaj teraz tez swojego lekarza o tabletki Belara. Wydaje mi sie ze z tych akurat powinnaś byc w 100% zadowolona.

Gość gość
Powiem Wam, ze tabletki anty sa na pewno dobrym rozwiazaniem ale też o ich doborze musi tutaj zdecydować lekarz. Tak tez po badaniach hormonów i dla mnie dobrał odpowiednie tabletki -Belara.

Gość fregata
ja też stosuję belarę, dobrze się na niej czuje, biorę już ponad pół roku i to co zauważyłam to lepsza cera, i zespół napięcia przedmiesiączkowego zniknął, wcześniej nie potrafiłam sobie poradzić z nerwami przed okresem.

Gość gość
dziewczyny ja mam okropne doświadczenia z belarą. Jak przy kazdych tabletkach antykoncepcyjnych urosły mi po belarze piersi ale podczas brania trzeciego opakowania moje piersi i sutki dosłownie w parę dni powiększyły się niemal dwukrotnie.. odstawiłam natychmiast tabletki i czekałam aż pozbęde się tej "trucizny" z organizmu i moje piersi wrócą do normalnego kształtu. Niestety minęło juz prawie 10 miesięcy a moje piersi juz nie sa takie jak kiedyś, tzn jedna pierś - mam większy sutek i pierś bardzo "opadła". Dodatkowo pojawiły się przebarwienia na twarzy, które niestety zostają juz na całe życie... Jestem zrozpaczona

Gość grymałka
ja wręcz przeciwnie, belara to moje pierwsze tabletki na których bardzo dobrze się czuję, nie odczuwam żadnych negatywnych skutków ubocznych, może daj sobie jeszcze czas żeby organizm sie dostosował do tabletek.

Gość gość
Biorę te tabletki od ponad pół roku. Jestem z nich bardzo zadowolona. Nie przytyłam. Poprosiłam moją ginekolog o tabletki, które pomogą mi poprawić wygląd mojej cery. Na początku nie było ich widać, ale teraz jest gigantyczna różnica. Być może na poprawę mojej cery mają wpływ inne czynniki takie jak zmiana diety, miejsca zamieszkania, słońce, czy aktywność fizyczna, ale cere mam teraz świetną. Polecam tabletki belara.

Gość doonky
od brania samych tabletek raczej sie nie tyje, jakbyś ich nie brała, a siedziała cały czas w domu i jadła to też byś przytyła, j abiorę belarę kilka miesięcy, ale sporo sie ruszam i jedyne co zauważyłąm to spadek wagi.

Gość gość
Nie spamuj tak nachalnie, każde tabletki antykoncepcyjne wywołują skutki uboczne, te nie są żadnym wyjątkiem. A już na pewno waga po nich nie spada, wręcz przeciwnie.

Gość gość
Poprosiłam moją ginekolog o tabletki, które pomogą mi poprawić wygląd mojej cery. Na początku nie było ich widać, ale teraz jest gigantyczna różnica. x Czego nie było widać? Tabletek? :P

Gość gość
taaak, " spadek wagi" po tabletkach anty :P ciekawe, ile płacą za takie bajki

Gość doonky
każdy inaczej może odczuwać skutki uboczne, poza tym jak antykoncepcja jest dobrze dobrana to nie mam mowy o skutkach ubocznych, ja biorę tabletki belara, ale przy tym zdrowo się odżywam, unikam słodyczy i zachrzaniam na siłownię, dlatego nie mam problemó z wagą. ALe jak się siedzie i w kółko je to nic dziwnego że dupsko rośnie.

Gość gość
A ty dalej, płatna spamerko?

Gość gość
I oczywiście dzielisz się tą rewelacją całkowicie charytatywnie i za darmo :P :P :D

Gość gość
jak antykoncepcja jest dobrze dobrana to nie mam mowy o skutkach ubocznych x gdzieżby, dobrze dobraną łykasz, jak cukierki i ona ci je zastępuje :P A skutki uboczne to wymysł z thrillerów medycznych :P

Gość gość
Całkiem udatnie dobrałaś sobie nick, popraw tylko drobny błąd: donkey :D

Gość doonky
proponuję poczytać co to jest czytanie ze zrozumieniem, bo poziom niektórych osób boli, chyba wątek dotyczy tabletek belara a że je biorę to chyba mogę się na ich temat wypowiedzieć. jak wam sie nie podoba to nie wchodźcie na wątki które was nie interesują.

Gość gość
Które z tabletek sa najlepsze jesli chce sie zaczynać z antykoncepcją? Czy lekarz moze nam tak po prostu coś narzucić?

Gość doonky
przede wszystkim idź do ginekologa, zrób szereg badań, żeby sprawdzić jaka metoda antykoncepcji jest dla Ciebie najlepsza, ja zanim dostałam belarę też musiałam iść do ginekologa, który moim zdaniem bardzo dobrze przeprowadził całą wizytę.

Gość gość
zdecydowanie odradzam belare. Biore je juz ponad rok, mam wiele skutkow ubocznych. Czeste bole brzucha, mdlosci, kreci mi sie w glowie, plamienia, krwawienia. Nawet nie probujcie przesuwac nimi okresu.. Uprzedzajac pytania-z pewnych powodow narazie nie moge ich zmienic. Dodam, ze wyniki wszelkich badan mam wprosy idealne, wiec przyczyna objawow musi byc belara.

Gość doonky
a widzisz u mnie jest zupełnie inaczej, ja biorę belarę też ponad pół roku i czuje się na niej bardzo dobrze. nawet poprawił mi się cera i jestem mniej nerwowa przed okresem niż kiedyś, więc zauważyłam sposo plusó u siebie.

Gość gość
Całkowicie sie zgadzam. Jednak Belara też z tego co czytam jst polecana przez dziewczyny wiec na pewno musze moze i ja zamienić moj leki.

Gość bluedays
wiadomo, że antykoncpecja to kwestia indywidualna, każdy wybiera to co komu bardziej odpowiada, ja zdecydowałam się na tabletki antykoncpecyjne bo mam też problemy z cera i z bolesnymi okresami, przy plastrach tego problemu bym nie wyeliminowała, stąd mój wybór padł na tabletki.

Gość gość
Tutaj tak naprawdę kwestia tego jakie tabletki sie dla siebie wybiera i dlatego wczesniej warto jst zrobić sobie takie badania hormonów zeby to sprawdzić.

Gość gość
Znów nachalna reklama jedynie słusznych piguł.

Gość gość
gość 2016.07.20 zdecydowanie odradzam belare. Biore je juz ponad rok, mam wiele skutkow ubocznych. Czeste bole brzucha, mdlosci, kreci mi sie w glowie, plamienia, krwawienia. Nawet nie probujcie przesuwac nimi okresu.. Uprzedzajac pytania-z pewnych powodow narazie nie moge ich zmienic. Dodam, ze wyniki wszelkich badan mam wprosy idealne, wiec przyczyna objawow musi byc belara. x To prawda, słyszałam już, że powoduje liczne skutki uboczne.

Gość gość
Zaraz przybiegnie oburzona opłacana Donkey z zapewnieniami, że skądże, ona bierze (do kieszeni :P), to wie najlepiej (jakby nikt inny nie mógł stosować i mieć po nich problemów oraz własnego negatywnego zdania).

Gość weedygirl_
Biore belare od prawie roku, mam 20 lat, są to moje pierwsze tabletki i jestem bardzo zadowolona. Nie powoduje u mnie bólów głowy co często się zdarzalo przy różnych lekach, nie przytyłam, libido pozostało na wysokim poziomie :)

Gość weedygirl_
Co do czyjejs wypowiedzi odnośnie przesuwania okresu w moim przypadku wyszlo idealnie, bez jakichkolwiek plamien, rozlegulowania i innych efektow ubocznych

Gość gość
456987456987

Gość gość
Sprzedam jedno opakowanie tabletek belara wazne do 2018. 11. Zapraszam agaunder11@gmail.com