Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Dzien dobry w niedziele! Wyspalam sie, zjadlam sniadanie i krece sie po domu robiac to i owo. Widze, ze najciekawsze dyskusje sa, kiedy ja juz spie :) Pitko, zarty sie skonczyly, kupilam grzyby s**take, pisz, co z nimi robisz. Milej niedzieli!

Witajcie w Niedziele i to słoneczną,mnie dalej męczy przeziębienie ale jakoś dam rade Udanej Niedzieli wszystkim . :)

Witajcie w tą ponurą niedzielę jest tak blee ,że ledwo się zwlokłam z łóżka. Deep kwasu L=askorbinowego Ci trzeba ! susana s h i t a k e używasz tak jak nasze suszone grzyby ,ja zastępuje nimi toksyczne pieczarki ale jak chcesz konkretów to Ci napiszę .Ostatnio po ugotowaniu i przesmażeniu z cebulką i czoskiem dałam na pizze mniam pychota byla a jaka z a j e b i s t a grzybowa z nich jest !

gerda czyli witaminę C z tego co rozumie poczytam poczytam o łososiu

Deep tak tak Wit C lewoskrętna no właśnie ją sobie zapodalam z miodem :) i zrobiłam sobie śniadanie, czyli umyłam winogrona! HA

Gość agatka1214
Czesc jak wam niedziela mija ?ja dzis lwniuchuje i ogladam zdrowie na widelcu .w tym tygodniu mam zamiar zrobic golabki z kasza gryczana i pieczarkami kiedys jadlam i mi bardzo smakowaly musze poszukac przepisu

Gość agatka1214
http://allrec**es.pl/przepis/3674/go--bki-z-kasz--gryczan--i-pieczarkami.aspx ten przepis tylko ja nie daje zadnych kostek grzybowych a placi sie za ten test ?

Gość agatka1214
http://bicomgabinety.pl/nietolerancja-pokarmowa/ ja kiedys w takim gabinecie robilam i to nie bylo drogie okolo 50zl i tam odrazu mozna sie bylo odczulic na te pokarny juz wam kiedys pisalam tylko najgorsze w tym jest to ze nie moglam zadnego nabialu i ciezko bylo wytrzymac np ja lubie mizerie a do mizeri jogurt a to tez przeciez nabial

Gość agatka1214
No to te co wyslalas to sa drogie ja wtedy mniej zaplacilam trzymalam takie 2kulki w rekach cos bylo do palxa podlaczone i on na ta maszyne kladl jakies buteleczki chyba alergeny dotykal czym palca i mu wskazywalo to jakos mam nadzieje ze zrozumiecie ;)

ja robiłam testy u alergolaga za darmo na 10 substanji to mi wyszło mleko krowie i jajka tez to pisałam ,ten co robiłam jest na 40 substncji i tak jak myślłam wyszlo :mleko krowie,jajka,gluten,ryż,pszenicapszenica durum i co mnie zaskoczylo ? pomidory i migdały heh agatka ta strona na gołębie co podałaś nie otwiera się

aga ja tez lubię mizerię ale jak ja super wyglądam jak ją zjem! hehe cała buzia czerwona jak ogień no ale coś za coś

Gość agatka1214
Moze ten drugi link sie otworzy ale mi nic nie jest ale podobno mzna tyc od tych product produktow tylko tak jak pisalam juz wczesniej wyszlo mi ze nie moge kurczaka a inne miesa takmoja kolezanka jak odstawila te produkty to duzo schudla

Gość agatka1214
A dzisiaj ser bialy 0%z jogurtem kozim i ogorkiem kiszonym pozniej sok z grejfuta nie kupiony sama wycisnelam ibiad piers z kurczaka z salata ogorkiem pomidorami koktajlowymi z oliwa z oliwek i kolacja 3kanapki z chlebem zytnim i jajkiem

Dzien dobry! Tak sie dzisiaj sklada, ze mam poniedzialek praktycznie wolny, w domu, z krotkim wyskokiem do tyry. Bedzie fitness, no i kontynuacja walki ze schodami. Niech moc bedzie ze mna! :) Milego tygodnia moi kochani. Tzn, oczywiscie, bede sie dzisiaj jeszcze meldowac.

A w ogole, chcialam powiedziec, ze ten srodek, ktory kupilam do usuwania kleju, swietnie dziala, polecam!

Gość gerda1966
Witam i znów mamy poniedziałek ... susana ale u mnie nie ma Castoramy hehe a jak robiłam ten test na nietolerancję pokarmową to miałam nadzieję, że wyjdzie mi brokuł hehe a tu migdały, które uwielbiam dobrze, że brazylijskie mogę :)

agatka a ja już wciągnęłam rano miód z cytryną a teraz grejfruta całego z biedry ovzywiście z promocji hehe

Gerda, ty niegrzeczna Pitko :) Brokuly sa pycha! Wczoraj na przyklad, zagotowalam wode, wrzucilam troche brokula na min, zahartowalam zimna woda, a potem podusilam z czerwona papryka i zielona fasolka szparagowa, do tego przyprawy i 2 lyzeczki sezamu. Pycha!

Gość agatka1214
Tez kupilam w promocji i otworzylas tego linka?

Nie uwierzycie, ale ja tez dzisiaj bede jesc grapefruita :) Z tym, ze kupilam w tesco a nie w biedronce.

my z agatka za 2,99 a Ty Pitko za ile? hmmm uwielbiam grejpfruty :D aj kombinowałam już z sezamem też te broki i nie idą mi hehe

Deep jak tam przeziębienie? zapodałeś sobie kwas l-askorbinowy albo z 5 cytryn wczoraj?

Gość agatka1214
Ale mi chodzi o to odczulanie co na tym bylam czy Ty bys ufala takim testom mi troche ciezkoby bylo byc na tej diecie odczuleniowej bo zero nabialu ziemniakow pomidorow i chyba papryki tez noe pamietam juz dokladnie

Gość agatka1214
Kosztuje to 60zl moglabym to powtorzyc no poznuej sie mozna odczulac na te skladniki 1alergen kosztuje 30zl tylko noe wiem czy mi to pomoze w schudnieciu czy to strata pieniedzy niby moja siostrzenice wyleczylo to odczulanie na nietolerancje mleka w sumie nic mi sie nie dzieje nie mam uczulenia itp