Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzataczka nigdy nie bedzie lepsza od lekarza, prawnika, inzyniera

Polecane posty

Gość gość
to ja z 20:36 hh29 napisałaś mi, ze kłamię, a teraz odwracasz kota ogonem, że ty nie wiesz, bo studiowałaś stacjonarnie. Skoro nie wiesz to dlaczego zarzucałaś mi kłamstwo?

Gość gość
No nie No cóż niektórych nie stać na więcej niż zawodówke

20:36, wysmiewam twoja lzawa historie zmyslona na potrzeby watku.

Gość sprzatam u innych
na h placa 30-40zl miesiecznie ok 5000

Gość gość
oczywiście, że nie ma kierunków tak sciśle medycznych co dwa weekendy to nawet logiczne jest i ja to wiem od dziecka ale ona nie przyzna, że nie wiedziała, bo jest ograniczona i że nie ma racji, bo na tym jej maluczkość polega, a jak nauczycielką nie jestes to kim? LEKTORĘ PĘWNIĘ NA ÓCZELNI... czyli nauczycielka niemieckiego :P

Gość gość
to ja z 20:36 to co napisałaś świadczy tylko o twoim prymitywiźmie. Ale wyjaśnij mi jak prostej sprzątaczce dlaczego zarzuciłaś mi kłamstwo skoro stwierdziłaś parę minut później, że nie masz w tym temacie pojęcia?

bo moze niestacjonarne faktycznie oznacza wylacznie wieczorowe. no to nie klamalas, ale i tak zmyslilas historie. w kazdym razie w kintekscie farmacji itp., bo stare zaoczne tez nazywaja niestacjonarnymi.

Gość gość
ta wasza dsykusja to faktycznie swiadczy o waszym intelektualnym poziomie :/

Gość gość
koniaczek w kieliszku dziś tak czy inaczej hh29 jak już kategoryzujemy, że sprzątaczka jest niżej niż ty to ty jesteś niżej niż farmaceutka po takich studiach na akademii medycznej no wiesz każdy kij ma dwa końce usmiech.gif co w tę stronę to się już nie bawimy??? x o właśnie też jestem ciekawa co hh29 ma do powiedzenia na ten temat

22:08, debilu drogi, a skad ci przyszlo do lebka, ze jestem nauczycielka lub lektorem? bo jakis inny kafe-debil napisal, ze jestem germanistka :D?

Gość sprzatam u innych
na h placa 30-40zl miesiecznie ok 5000

Gość gość
Mało płacą za sprzatanie

Gość gość
i koło się zamyka hh29 po raz kolejny nie mając racji wychodząc na abnegata i debila odwraca kota ogonem i koło się zamyka. Jak mogłaś nie wiedziec, że nie ma zaocznej co dwa tyg farmacji obyta osobo? Taka jesteś obyta własnie :o pewnie Cie chłop nigdzie nie zabiera, bo wstyd przynosisz co ryj otworzysz :o

Gość gość
to ja z 20:36 hh29 czyli teraz przyznajesz mi rację, ale nie napiszesz jak człowiek przepraszam pomyliłam się tylko wciąż wyśmiewasz to co spotkało moich rodziców. Oby los nie był przewrotny i twoje dzieci nie spotkało to co mnie i brata. Swoją drogą człowiek z kasą przyzna się do błedu, ty nie, bo by ci ubyło poprzez przyznanie racji sprzątaczce. Dzięki za twoje wypowiedzi, dzięki nim dowartościowałam się.

Gość gość
bo moze niestacjonarne faktycznie oznacza wylacznie wieczorowe. no to nie klamalas, ale i tak zmyslilas historie. w kazdym razie w kintekscie farmacji itp., bo stare zaoczne tez nazywaja niestacjonarnymi. x ale nawet stare zaoczne NA FARMACJI oznaczały wieczorowe w trybie codziennym ze studentami dziennymi przecież każdy to wie nawet u mnie w domu zawsze gdzieś się to przewinęło, że są takie kierunki więc już się nie pogrążaj światowa damo :D

Chwilke mnie nie bylo I nie wierze w to co czytam :( Hh29, to ze jestes osoba o waskich horyzontach to ja juz sie staram zrozumiec, ale dlaczego jestes taka zimna ryba bez grosza empatii? Ty jestes matka? Pomijam twoje poglady, bo masz do nich prawo, ale jestes strasznie nieprzyjemna osoba. Powiedz mi, po co tu siedziesz I probujesz udowodnic swoje racje, skoro nie potrafisz prowadzic dusykusji, bo albo odwracasz kota ogonem, albo zarzucasz rozmowcy klamstwo...

Gość gość
hh29 ma rację

czlowiek z kasa przyznaje sie do bledu? a czlowiek bez kasy nie? czyli ty sie rozumiem nigdy nie przyznajesz, bo jak twierdzisz tyrasz 9-11h na dzien za 1500 (chyba tak pisalas)? mam cie przeprosic, zeby wyszlo, ze mam pieniadze :D.

Właśnie dlatego powinno Ci być wstyd. Bo siedzisz na tym wątku i udowadniasz, że to właśnie Ty masz rację. Po co? Czemu jesteś taka niemiła?

Gość ta farmaceutka od czytania
hh29 Farmaceutka jest lepsza od ciebie, bo jest farmaceutką po AM? czy tylko oddzielamy bez studiów do jednego i po studiach do drugiego wora? czyli licencjaty z pierdziologii jak ty razem z profesorami neurochirurgii kontra robole i podludzie razem? :D

Gość gość
to ja z 20:36 "czlowiek z kasa przyznaje sie do bledu? a czlowiek bez kasy nie? czyli ty sie rozumiem nigdy nie przyznajesz, bo jak twierdzisz tyrasz 9-11h na dzien za 1500 (chyba tak pisalas)? mam cie przeprosic, zeby wyszlo, ze mam pieniadze" Tak, człowiek z klasą potrafi się przyznać do błedu. Człowiek bez klasy pewnie też, ale dlaczego uważasz, że ja nie mam klasy? Czy gdzieś w tej dyskusji zarzuciłam ci kłamstwo, obraziłam cię? Pracuję po tyle godzin i mam marne zarobki, ale nie masz mnie za to przepraszać, bo ani to twoja wina ani zasługa. Gdzie wyczytałaś, że do ciebie mam o to pretensje? Pisałam o kłamstwie, które mi zarzuciłaś i to jak jak przez kilka postów chciałaś mi wmówić, że nie mam racji. gdybyś ty ją miała to bym napisała całkiem szczerze i normalnie "ok, myliłam się, przepraszam masz rację". Ciebie nie stać na to nawet na anonimowym forum. Pomijając to, że do mnie masz jakieś pretensje o to, ze ktoś studiował na Hrvardzie czy zarabia ileś tam na godzinę. Co mnie to obchodzi? Jak tobie nie piszę o innych, więc dlaczego ty to robisz?

Gość gość
Ludzie bez wykształcenia, jak czujecie się gorsi to może pojdzcie do szkoły

Gość gość
hahaha farmaceutka zjiiiiebista jesteś :P dobre to, a najwyżej nobliści stojo oni są najlepiej ludzdcy od innych ludziów i najbardziej obyci, a nie sorki nikt nie jest bardziej obyty, oczytany i elokwentny niż nasza hh29 :D

coz, faramceutko, jesli uwazasz, ze farmaceuci sa na szczycie drabiny spolecznej, to twoj problem. zrob sobie cala liste stopien po stopniu. moglabym zapytac was o to samo: po co siedzicie tutaj - banda bez wyksztalcenia lub z wyksztalceniem ale w pierwszym pokoleniu i ze wsi, tak zwane "sloiki" - i udowadniacie mi na sile, ze sie myle ;)? przeciez wszystko, co pisze, to bujda, wiec po co ta dyskusja, szanowne kafe-debilki? manicure i pedicure zrobiony, wiec zmykam. spijscie slodko :D.

Gość gość
22;25 hh29 zaloguj się, a nie z gościa się bronisz

20:36, pisalas o ludziach z kasa, a nie z klasa. zdecyduj sie ;). bez odbioru.

no pczywiscie, poczytam goethego, przeciez jestem germanistka :).

Gość gość
to ja z 20:36 oczywiście miałam na mysli ludzi z klasą. Wiem, ze takie osoby sa obce dla ciebie, ale może kiedyśnadrobisz zaległości czego serdecznie ci zyczę.