Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupa korzenna

Figlokluby Rainbow Tours kto korzystał

Polecane posty

Gość Buńczuczka
A Otrant w Czarnogórze? Ktoś był? Ktoś korzystał z animacji? Jak wrażenia? Myślimy żeby tam spędzić nasze wakacje. Nasz syn ma 3 latka, czy animacje będą odpowiednie dla jego wieku?

Gość Rawinna
A jak z cenami? Czy ktoś wie czy same animacje są za darmo czy trzeba coś do nich dopłacić?

Gość Lutniczka
Dzieci zwykle nudzą się podczas tradycyjnego wypoczynku, nie ma co się oszukiwać, a takie animacje to dla nich spora rozrywka, zwłaszcza że poznają inne dzieciaki w podobnym wieku.

Gość Jedena81
Święte słowa, jak byłam pierwszy raz na wczasach to byłam zaskoczona jak strasznie mi dzieciaki marudziły. Dlatego w tym roku całkiem możliwe że wybierzemy miejsce z figloklubami.

Gość Geotremyczna
Czy ktoś wie czy będą jakieś zmiany w 2016 roku w figloklubach w stosunku do lat poprzednich?

Gość strona
Z tego co widziałam, jest mnóstwo nowych hoteli w ofercie R. Więcej o zmianach nie wiem, ale chyba dośc fajnie działa strona http://www.figlokluby .pl/ i w wolnej chwili sama musze ją na spokojnie przejrzeć.

Gość Niecka
Tak są nowe hotele, bardzo fajne zresztą, wystarczy wleźć na stronę i sobie przeglądnąć. Jest w czym wybierać, na mój gust oferta nawet fajniejsza niż w zeszłym roku.

Gość Rogilos
Czy można dzieciaki zostawić same w klubiku i gdzieś sobie na przykład pójść poza resort? Potem oczywiście wrócić i je odebrać hehe

Gość Łapaczka
Rogilos - jeśli Twoje dziecię ma powyżej 4 lat to tak, dzieciaki do lat czterech muszą przebywać w figloklubikach pod opieką rodziców.

Gość Mandalaya
Myślicie że jak moje dziecko będzie miało miesiąc do swoich czwartych urodzin to będę mogła je zostawić same w figloklubie pod opieką animatorów? Dodam, że córka jest wyrośnięta mentalnie jak na swój wiek, nie płacze za mamą i tatą itp.

Gość Seasy
Ja korzystałam kilkakrotnie, praktycznie od pierwszego sezonu z figloklubami, bardzo polecam, rozrywka dla dzieci i nie tylko.

Gość Merella
Który hotel wybrać w tym roku? Pytam osoby, które zrobiły już research i są w stanie coś polecić.

Gość SSamaNieWiem
Kiani Beach jest polecany (Kreta) oraz chyba Otrant w Czarnogórze. Tyle wiem póki co, ale to też tylko na podstawie researchu internetowego. Planuję iść do biura i wnikliwie porównać oferty, jak już będę coś wiedzieć to dam znać.

Gość kolejjka
Co do dziecka na miesiąc przed urodzinami, to jeśli jest odpowiednio "dojrzałe", to pewnie :) najwyżej raz - dwa razy z nim zostaniesz na zajęciach na zachęte, później już pewnie nie będziesz mu potrzebna :P ;)

Gość Paniwiedza
Mi się podobały zwłaszcza zajęcia organizowane dla dorosłych. Fajny pomysł żeby się rozruszać zamiast tylko siedzieć z drinkiem przy basenie :)

Gość Sademella
Animacje naprawdę na wysokim poziomie, każdy kto był i brał udział przyzna mi rację. Zajęcia są pomysłowe i sprytnie przygotowane.

Gość Cyberalicja
Pojawiła się na Rzeczpospolitej informacja o tym, że Rainbow wprowadza zimowe animacje w ciepłych krajach, w dwóch hotelach na Fuercie i w jednym na Maderze. Czy ktoś wie co to za hotele?

Gość oswajaczka
Ochhh, animacje zimą bylyby super! :) wyjazd z dzieckiem poza sezonem marzy mi się juz od dłuższego czasu ! Czekam na więcej info :)

Gość Dolleyaa
No właśnie, a to będą takie animacje, jak te latem? Jak to ma wyglądać? Czy już wcześniej takie animacje były organizowane w miesiącach zimowych?

Gość Flaviava
Generalnie jest bezpiecznie, grupami zajmują się przygotowani do tego animatorzy, a grupach jest około 8 osób, zdarza się że więcej, zdarza się, że mniej.

Gość gość
Animacje są zacne, polecam się wybrać z dziećmi, będą wniebowzięte.

Gość Danene
Korzystałam z figloklubów w zeszłym roku po raz pierwszy i bardzo polecam, dzieci mają możliwość poszaleć, wyszumieć się, w dodatku w gronie rówieśników.

Gość Loremka
Ja w tym roku - w resorcie Mitsis Anisaras Beach na Krecie. Figlokluby były rewelacyjnie zorganizowane, dużo pomocy "dydaktycznych", animatorki miłe i uśmiechnięte, widać było, że to co robią sprawia im przyjemność.

Gość Aqsamitka
Hotel Orchidea w Bułgarii - rewelacyjne animacj****ardzo różnorodne, dzieci przygotowują stroje, prace, bawią się w wodzie, hotel jest idealnie przystosowany do prowadzenia tych animacji, po 20 mini disco dla dzieci.

Gość gronowa
Ktos tu wyżej pytał, czy są za darmo - jak najbardziej są w cenie wyjazdu :) wróciliśmy własnie z Włoch i mamy świezy pogląd, jest kapitalnie, animatorzy przygotowani idealnie :)

Gość Smerwetka
gronowa - gdzie byliście? Może w hotelu Sabbiadoro? My się tam wybieramy, daj znać proszę jak Ci się podobało, jak coś to będę mieć więcej pytań szczegółowych, odezwij się tutaj.

Gość Radiaa
A czy ktoś coś o hotelu Playacalida i animacjach tamże? Wybieram się pod koniec sierpnia i chciałabym zasięgnąć opinii, głównie w temacie animacji. Ktoś coś?

Gość Nadiijka
Podpinam się pod prośbę Radiaa - ktoś był, korzystał z animacji i może się wypowiedzieć? Ja dopiero rozważam, który hotel wybrać, więc jeśli ktoś ma jakiś inny do polecenia figloklubem to też bardzo proszę.

Gość Ostejka
Rozważałam ten hotel, ostatecznie wybraliśmy inne miejsce: ADH Ocean Islantilla i mogę powiedzieć nieco o tym jak zajęcia wyglądały właśnie tam. Zajęcia dwa razy dziennie oprócz niedziel, wieczorami mini disco, zajęcia na świeżym powietrzu, w basenie jak i w pomieszczeniu dla maluchów, animatorzy rewelacyjni, przyjacielscy, dzieciaki ich pokochały. Myślę, że w Playacalidzie jest podobnie :)

Gość Marecy
Czy we wrześniu figlokluby nadal działają we wszystkich hotelach, gdzie w czasie wakacji prowadzone były animacje?