Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely me

sobota a ja nigdzie nie wychodze, nie mam z kim

Polecane posty

Gość kaliankaa
Wydaje mi się, że każdy kto ma już trochę więcej lat niż ;)hym... :D i jest sam to musiał być bardzo kiedyś przez kogoś skrzywdzony i to to :) powoduje, że jesteśmy sami....

Gość gość
nie lubie chłopców

Gość gość
reszta kobiet co co? :) dlaczego jest sama/dlaczego jest dzisiaj sama/dlaczego nie ma z kim pić ? czy chodzi o resztę kobiet nie mających "więcej lat niż oczko(...) hym" :D

Gość samadlasiebie
Temay kwitnie widze ;) A my mielismy zmiane stanowisk, on do salonu, ja do sypialni... leze w wyrku i marze by byc w kraju... ech, co do czego dojdzie to znowoz zostac z nim bede chciala. Boze, ale to chore jest :( Ale nie chce takiego zycia... nawet nie ma jak sie flaszki napic bo pozamykane juz wszystko :(

Gość kaliankaa
Dobra tak napisałam bo tak sobie tłumaczę fakt, że mam 28 lat i jestem sama.... ale macie rację, nie wypowiadam się o innych, Co do mnie to chyba, nie potrafię odszukać jeszcze tego fantastycznego faceta ;) no tak ale jak ja go szukam... sobota i w domu :D

Gość kaliankaa
oczko to 21 :P

Gość gość
kordula - ładna piosenka mi sie przypomniała

Gość samadlasiebie
Swieta racja z facetami zle bez nich jeszcze gorzej...:p Chociaz jak pomysle o tym okresie kiedy bylam sama to zaczynam sie zastanawiac czy nie lepiej mi bylo...

do samadlasiebie ja też byłam za granicą mieszkałam z chłopakiem byliśmy razem 4 lata po powrocie wszystko runęło! Zagranica miał tylko mnie i moje pieniądze, wróciliśmy do kraju skończyły się pieniądze i jego "miłość" bo poczuł się pewnie jak już był w Polsce wśród swojej zakłamanej rodzinki ja zostałam z ręką w nocniku także nie warto być z kimś "na siłę"..

Gość piriri
kaliankaa Tydzień temu "wyszłam do ludzi" i księcia nie było ;) Co do tego źle z facetem i źle bez niego, to ja jestem szczęśliwsza sama, nie mam tych trosk ani jego oczekiwań nad głową.

Gość samadlasiebie
Kalianka, jeszcze mloda jestes, znajdziesz swojego ksiecia. Nic na sile i na szybko bo to mija sie z celem.

Gość gość
... no wiecie dziewczyny , początki zwykle są obiecujące - u mnie też miało być różowo

Gość gość
Kordula - "nawijamy " już chyba z godzine , pewnie że tak

no własnie siedzimy w sobotę w domu i narzekamy ,że nie mamy faceta gdzie tu logika? :)

Gość samadlasiebie
Kardulaki, a mnie tu wlasnie brakuje czegos wieej oprocz jego samego. Mielismy interes otwierac ale ja nie wytrzymam swiat poza domem, tylko we dwoje. To nie moj swiat. W kraju bylam zawsze otoczona mnostwem ludzi czy to w pracy czy po za nia. Niewiem czego w sumie oczekiwalam, zakochalam sie jak szczeniak jakis a teraz za to place, taka prawda...

Gość gość
po co wam facet? ja mam męża i syna i idzie zwariować z tą dwójką!!

no własnie nawijamy już godzię i nie zauważyłeś ,że jestem kardulaki ,a nie kordula Grzegorzu!!?? to dawaj ta nutke ocenię sobie tylko ma być dramatico romantico takie jak lecą w radiu plus ;);)

Gość kaliankaa
piriri - też dzisiaj popołudniu wyszłam "szukać mikołaja " i co.... ani mikołaja ani bałwana a niech to :P

Gość samadlasiebie
Gosc Moze opowiesz cos wiecej o tym ze mialo byc kolorowo? Fajnie ze ten temat chociaz powstal, nie musze siedziec sama ze swoimi myslami.

Gość gość
Mikołaja widziałam, można było zrobić zdjęcie na jego kolanach. Młody był, ale wolał dzieci ;)

samadlasiebie bo trzeba mieć swój świat oprócz tego z facetem to wtedy nie zawali nam się jak facet odejdzie. Tak paradoksalnie to ja zawsze odżywam jak z kimś zrywam tak sobie pomyślałam...ale teraz już wiem ,że sobie sama poradzę jakby co...

Gość kaliankaa
samadlasiebie, młoda.... ostatnio usłyszałam w pracy, że stara jestem :P taka kobieta mi mówi "ja do 30 to się już wyrodziłam :D " taka mała dzi... ;) nie dobra :D oby nie przyszedł do niej mikołaj za karę ;) a tak poważnie to widzę, że masz "małe" zamieszanie w życiu... życzę dużo siły bo pewnie masz już dosyć.

Gość kaliankaa
haha :D

Gość samadlasiebie
Kardulaki To nie chodzi o to ze swiat sie zawali, zaden lek przed samotnoscia, tylko serce sie jeszcze wyrywa do tej bezsensownej milosci, tak poza tym to ja sie juz dusze i czym predzej chcialabym wrocic na stare smieci i tak sie miotam jak dekiel jakis... Kalianka E tam, ja jesten rok mlodsza tylko. My sie musimy wyszalec i dojrzale podejsc do zakladania rodziny a nie robic to byle jak, byleby miec z glowy. Korzystajmy z zycia poki mozemy ;)