Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam kochanką i nie czuję się winna.

Polecane posty

Gość gość
Jesteś zenujaca zonko, co jeszcze wymyslisz? Tak malo mezus ci placi za lichy seks ze nie stać cie na nic bardziej eleganckiego? Powinnas się zgłosić do psychiatry bo cierpisz na paranoje i obsesje. Jesteś ewidentnie szurnieta ale widać twojemu mężowi to imponuje.

Gość gość
dziś debilko tylko dziffka daje na boku dziffkarzowi, więc prawidłowo ktoś ją nazwał

Gość gość
Sama pchała się nachalnie :D nie bądz bardziej śmieszna niż żałosna ok? Równie dobrze ON, ten twój lawelas pchał się nachalnie do niej a skoro się pchał to miała prawo oczekiwać w głupiej naiwności że mu zależy, sama nachalnie go do niej popychałaś wiec w czym czujesz się lepsza bo nie rozumiem. Jesteście wszyscy 3 na tym samym dnie ale twoja wyimaginiwana samoocena pozwala ci czuć się lepszą. No i ok ale nie myśl sobie że inni podzielają to zdanie.

Gość gość
Gość 13 21 - zgłaszam JEJ post do usunięcia wiec nie zaprzataj sobie głowy odpowiedziami na rynsztokowe wyzwiska, któe są specjalnością tej pani.

Gość gość
Ja nie zamierzam roztrząsać przeszłości i kim byłam, kto kim był. Chcę iść dalej i żyć tym co jest teraz. Żyć lepiej dzięki tym doświadczeniom. Nie byliśmy świeci wszyscy, ale to nie znaczy żeby przekreślić przyszłość tylko wyciągać wnioski. Ta pani pewnie też czegoś się nauczyła i z bogiem.

Gość gość
Jesteś zenujaca zonko, co jeszcze wymyslisz? Tak malo mezus ci placi za lichy seks ze nie stać cie na nic bardziej eleganckiego? Powinnas się zgłosić do psychiatry bo cierpisz na paranoje i obsesje. Jesteś ewidentnie szurnieta ale widać twojemu mężowi to imponuje. x Mój maż tępa wywłoko oddaje mi całą swoja wypłatę, a ty gownojadzie możesz mu obciągnąć za darmo alba sama zapłacić. I tak fiuta wyszoruje po tobie zanim dotknie się do mnie :D

Gość gość
To żyj tym co jest teraz i nie wyzywaj tej 3. Proste?

Gość gość
gość dziś Gość 13 21 - zgłaszam JEJ post do usunięcia wiec nie zaprzataj sobie głowy odpowiedziami na rynsztokowe wyzwiska, któe są specjalnością tej pani. yyyyy a ja zgłaszam twoje posty wywłoko co wyzywa wszystkie żony

Gość gość
>>To żyj tym co jest teraz i nie wyzywaj tej 3. Proste?<< to ta 3 wyzywa żony na publicznym forum, bo ja skręca że sama nie ma męża. proste?

Gość gość
Ja nie wyzywam tylko druga pani tutaj. Tylko nie wiem dlaczego usuwacie niewygodne posty. Boli was to, że komuś udało się uratować małżeństwo ? Właśnie takie są kochanki, życzą jak najgorzej i manipulują nawet tutaj. Nie dziwne, że w takiej zakochać się nie da. Tak w ogóle to nie rozumiem, kochanki mają się spodziewać ciepłych słów ?

Gość gość
Nie szczekaj tyle zapchaj szparo, bo on do ciebie nie pójdzie. Zrozum wreszcie, że cię nie chce, woli swoją żonę, a ty byłaś dobra na kilka razy jak był pijany

Gość gość
dziś A ja nie piszę do ciebie, tylko do tej wulgarnej... I niby jak mam usunąć twój post? Żeby usunać post trzeba zgłosić do usunięcia. Jeśli jest wulgarny usunie, jeśli nie to niby czemu ma usuwać? Nie boli mnie ze jesteś szczęsliwa, że wam się udało tylko że nadal jestes hipokrytką i mimo ze jakimś cudem przyznajesz że to wasza wina wylewasz wiadro pomyj tylko na kozła ofiarnego. Jakby sama se soba spała.

Gość gość
dziś no wyzywa jakaś wściekła dziffka wszystkie żony a później udaje wielce pokrzywdzoną i zgłasza po kolei wszystkie posty do usunięcia, żeby tylko jej było na wierzchu. Nie usuwać postów!!!

Gość gość
Przyszła się pochwalić? Tylko winny się tłumaczy , zostaw to dla siebie. Czas i życie wynagrodzi Ci to na pewno.

Gość gość
Wiem że też byłam winna on też, ale chwalić kochanki nie będę chyba oczywiste. Tak się złożyło, że nam to pomogło.

Gość gość
żony zgłaszajcie do usunięcia posty tej agresywnej wywłoki co wyzywa wszystkie żony i wszystkich mężów od dzifkarzy

Gość gość
Jak to się mówi cel uświęca środki :)

Gość gość
A kochankom życzę wesołych świat. Cześć wszystkim :)

Gość gość
Od razu uprzedzam każdy post z wyzwiskami będzie zgłoszony, nie ważne kto pisze, o to samo proszę. Zgłaszajcie każdy wylgarny wpis.

Gość gość
Ja tez byłam kochanka i mój facet po trzech miesiącach wniosl o rozwód. Zostawił zone i dwojke dzieci i te bachory ciągle mi siedzą na głowie. Nie lubię jego dzieci, ja mu urodze lepsze

Gość gość
ooo mężuś wraca z pracy wszystkie kwoki a raczje jedna pisząca non stop bach gotuje obiadek w pocie czoła :d

Gość gość
Szok, sama patologia bez wsrtosci

Gość gość
a ja bylam kochanka i czuje sie winna. Co prawda nie zonatego bo to bylo na studiach, wiec bylam mloda i glupia. Z mojej strony to byl tylko seks, 2 razy i to on nalegal na dalsze spotkania i w koncu ja to zakonczylam bo nie moglam zniesc wyrzutow sumienia wobec tej dziewczyny, mimo ze nawet jej specjalnie nie znalam. Na szczescie jego dziewczyna sie nigdy nie dowiedziala, rozstali sie z zupelnie innych powodow. Do dzis zaluje tego episodu m moim zyciu :-( a on jeszcze po ich rostaniu pare raze do mnie pisal, mimo ze wiedzial ze jestem juz zareczona.

Gość gość
Jak możesz mieć wyrzuty skoro rozstali się z innych powodów. Bez sensu.

Gość gość
mam wyrzuty ze w ogole sie z nim zadalam, jeszcze jak byli razem. Teraz wiem ze nie powinnam byla tego robic, to ja powinnam byc madrzejsza bo gosc byl chyba zupelnie wyprany z uczuc wyzszysz tak jak sie zachowywal. Nawet jakbym nie pomogla tej dziewczynie, bo to by nie zmienilo faktu ze on byl d****arzem, to przynajmniej bylabym w porzadku i mialabym czyste sumienie. Nie rozumiem, jak mozna sie gzic z zajetym i sie tym nie przejmowac.

Dobrze, ze chociaz dostrzegasz ten błąd. Będziesz miala nauczkę na przyszłość. Ale są niektóre bardzo rasowe i według nich to one są czyste jak łza. Wszyscy są winni tylko nie one. Dlatego juz wcześniej pisaliśmy, że k******o to jest taki specyficzny charakter i sposób na życie.

Gość gość
Można, właśnie tak jak ty. Gzić się i tak dalej. Potem jest, o boże nie sądziłam, że zrobię to drugi raz, ale mam wyrzuty, nigdy więcej. I znów i znów itd. Tylko ty nie miałaś drugiej okazji bo pewnie nikt się tobą nie zainteresował.

Gość gość
na szczescie nie musze sobie tym zaprzatac glowy czy jakis zajety d****arz sie mna zainteresuje czy nie bo jestem w szczesliwym zwiazku i niedlugo wychodze za maz :-) takie dylematy to maja tylko te samotne nie z wyboru :-P

Gość gość
A co to jest ku..stwo, przecież takiego słowa w języku polskim nie ma. Nie wiem do szkoły nie chodziłaś? Co ty masz z tym ki..stwem jakaś obsesja? Kręci cię to słowo, podnieca? Robi ci dobrze? Istnieje słow Ku..a i jest to wylgarne okreslenie PRSTYTUTKI a wg języka polskiego prostytutka to kobieta, która uprawia seks za pieniądzę. Jęsli wg ciebie Prostytutką jest kobieta która bzyka sie z żonatym raz czy dziesięć razy to innymi słowy: a) wymyśliłaś sobie sama znaczenie jakiegoś słowa, zjawska, na jakiej podstawie. b) Wg tej definicji każda kobieta urpawiajaca seks jest prostytutką a już żona niepracująca to ku..a nad k...mi Co za bezsensowna logika.