Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejpfrutowa

ślub wesele 2016 czas start!

Polecane posty

Gość gość
A myślałyscie już nad biżuterią i dodatkami??

my chcemy na godzinę 16. a wesele do 4 rano. No dziewczyny ja też nie mogę się doczekać na to wszystko całe szczęście ze czas szybko leci. Ja mam iść zamiar w sobotę pooglądać suknie w końcu to chyba najlepsza rzecz i najprzyjemniejsza z całego ślubu :-) co do biżuterii to nie wiem jeszcze zależy jaka suknie będę miała .

Gość CrystalTT
My mielismy na 10.30 i poaiem Wam ze to byl najwiekszy blad i najwoeksza glupota :) No ale tak to jest jak sie zalatwia na szybko :) Pozniej caly dzien bylismy padnieci bo obiad w restauracji o 12, pozniej ten grill... Wszystko trwalo do 1 w nocy wiec i my i goscie popadali jak muchy :)

Gość gość
Crystal jak się czujesz jako mamusia? jak tam córeczka Twoja?już ładnie pije z cyca? bo pisałaś że coś nie mogła pić. ją biżuterię mam srebrna długie kolczyki z cyrkonia i bransoletke też z cyrkoniami naszyjnika mieć nie będę bo mam suknie zabudowana i to już byłaby przesada wszystkiego za dużo. zastanawiam się nad maniciurem chyba zdecyduje się na francuza hybryde.

Gość gość
My chcemy ślub o 15 i tak do 4 - 5 rano bo mamy tak umowę z orkiestrą. Co do biżuterii to myślałam nad delikatnym naszynikiem kolczykami i branzoletką

Gość gość
a jaką będziesz miała sukienkę? a bukiet już masz wybrany z jakich kwiatów?

Gość berdadetka
Moje wesele odbędzie się w 2016 roku w Best Western Premier :) Mam już prawie wszystko, jestem bardzo podekscytowana ale spokojna ponieważ byłam na weselu w tym hotelu w zeszłym roku. Wszystko perfekcyjnie przygotowane i podpatrzyłam jak hotel radzi sobie z obsługą dużej ilości gości - odp: radzi sobie :D

Ja mialam perelki- oczywiscie sztuczne :) Tez nie mialam naszyjnika, ale to ze wzgledu na to ze jak dla mnie kolczyki, naszyjnik i bransoletka to za duzo :) A swoja droga ze bolerko mi itak zakrywalo :) Jesli chodzi o mnie i o mala czijemy sie dobrze :) Olivcia przesypia nam ladnie noce budzac sie tylko dwa razy na karmienie. Niestety z cycem mam problem... niby przystawiam, ciagnie ale sie nie najada i chyba bardziej jej za smiczek robie wiec butla i mleko modyfikowane jest nadal :(

Ja w ogóle raczej nie będę miała biżuterii , nie przepadam za nią, przyzwyczaiłam się tylko do pierścionków.

Gość gość
eM: ja kolczyki bede miala na pewno,zastanawiam sie jeszcze nad naszyjnikiem i bransoletka,alemysle,ze to zalezy od tego jaka bedzie sukienka:) w sumie wiekszosc rzeczy zalezy od tego jaka sukienka,wiec jeszcze trzeba poczekac...jeszcze ze 3 miesiace i bedzie szal;)

Gość gość
Ja będę mieć suknię w stylu księżniczki. Biżuteria klasyczna - naszyjnik, kolczyki i branzoletka a bukiet chce mieć "spływający" z róż biało - niebieskich. Mój motyw przewodni też będzie biało - niebieski.

Ja będę chciała kolorowy bukiet , a kolory pastelowe różowy liliowy i niebieski , na tą chwilę;p

chyba jednak nie dam rade pojechać w sobotę oglądać suknie eh bo coś mi wypadło kurde szkoda musze czekać do kolejnej soboty :-( u mnie dominuje zdecydowanie fiolet na ślubie i weselu :-)

Gość gość
eM: u nas bedzie oczywiscie jak to na slubie i weselu bialo,a do tego czerwone dodatki,wiec i bukiet bialo czerwony:) a suki3nki ja mysle zaczac ogladac gdzies tak koniec listopada poczatek grudnia,ale jeszcze sie zobaczy:) u mnie w miescie 6 grudnia sa targi slubne,wiec zamierzam sie wybrac i moze tam sie na cos pogapie;) raz juz na targach bylam z narzeczonym,ale po pierwsze jeszcze nie wiedzielismy czego chcemy,a po drugie bylismy z naszym malym,wiec tez nie takie ogladanie z dzieckiem na reku:( tym razem musimy isc bez niego;)

ja tez byłam w tym roku na targach slubnych w styczniu ale wtedy jeszcze byłam zagubiona i było dużo czasu do ślubu. Może w styczniu u nas będą kolejne to się wybiorę :-)

Gość gość
eM: my byliśmy w marcu i to było "chwilę" po tym jak zdecydowaliśmy się wziąć ślub i wybraliśmy mniej więcej kiedy,więc tak jak mówisz...też byliśmy zagubieni;) teraz jak już zostanie 6 miesięcy do ślubu to na targach już inaczej będzie się to wszystko oglądało;)

Gość gość
:-) hejka.ja po przymiarce i fryzurce próbnej wszystko rewelacja. teraz odliczamy ostatnie dni:-) jeszcze tylko spowiedź i wszystkie formalności z głowy.

Gość terenia89
wychodzę za mąz 4 czerwca i przyjęcie ślubne organizujemy w spa Talaria w Trojanowie już się nie mogę doczekać :D w cenie mamy tyle atrakcji i usług, nie tylko dla nas jako młodej pary, ale również dla rodziców i gości hotelowych, ze to się w głowie nie mieści! a dodatkowo wszystko to w takiej pieknej okolicy! ahhh odliczam dni!! :D

Gość gość222
FOTOGRAFIA ŚLUBNA 2016 / 2017 Profesjonalna obsługa najważniejszego dnia w Waszym życiu! Przykładowa oferta: -przygotowania -błogosławieństwo -ceremonia -wesele do oczepin -plener w innym dniu Na gotowo po obróbce 400zdjęć na płytach DVD, do pleneru lliczne dodatki i niezwykłe pomysły. Cena ze wszystkimi dojazdami to 1799 zł (woj. ślaskie,małopolskie, łódzkie, opolskie, świętokrzyskie, mazowieckie) Więcej zdjęć na www.switek.eu oraz FB www.facebook.com/www.switek.eu Atrakcyjne ceny!

Gość gość
eM: Agnieszko,trochę czasu już właśnie minęło i w sobotę (03.10) napisałam do tej Pani,że już prawie 4 tygodnie minęło,a miała czekać na maszynę NAWET 2 tyg...no to do tej pory mi nie odpisała...ona ma szczęście,że ja się nie spieszę,bo bym chyba do niej pojechała i jej do d*py nakopała:( Wczoraj rozmawiałam z moją siostrą o fryzjerce,do której przeważnie chodzimy włosy podcinać i się czesać na jakieś imprezy i stwierdziłyśmy,że ta fryzjerka nie idzie "z postępem",to znaczy nie czesze jakoś tak na czasie i chyba będę musiała poszukać innej fryzjerki na ślubną fryzurę...na szczęście mam kilka fryzjerów niedaleko;)

Gość gość
eM: dobrze,że mi tak przyszło do głowy wcześniej zamówić;) a Wy macie sprawdzonych fryzjerów,którzy są w miarę na czasie czy też musicie szukać kogoś kto Was uczesze?

Gość gość
Ja mam u siebie moją zaufania fryzjerke która czesze mnie od studniówki,zawsze u niej ścianam i farbuje włosy i jestem z niej bardzo zadowolona. Planujecie próbne fryzury?

Gość gość
:-) ja miałam już próbna fryzurke :-) wiadomo jest ona mniej wytrzymała mniej lakieru ale i tak była super, fryzjerka zrobiła sobie zdjęcie i teraz kiedy do niej pójdę to już będzie wiedziała jak i co.zaproszenia robiliśmy w drukarni są piękne i takie jak chciałam po 3 zł za sztukę czas realizacji 5 dni :-) miał brat mi robić ale urodził mu się synek i czasu nie miał i my musieliśmy szybko rozdawać więc w grę wchodziła tylko drukarnia.

Gość gość
A ja chyba będę zamawiała z"zaproszenia z miłości" mają fajne zaproszenia za 1zł z motywem Młodej Pary. Fryzjerki zaufanej nie mam i będę szukała niestety, próbny makijaż może będę miała 24 bo akurat idę na wesele i by mi się przydał wtedy :) A jakim samochodem chcecie jechać do ślubu?

Gość gość
my jedziemy autem teścia chevrolet Cruze biały :-)

Gość gość
eM: no ja właśnie myślę,żeby zrobić próbną fryzurę,tym bardziej,że muszę poszukać jakiejś fryzjerki nowej,więc nie wiem co będzie w stanie zrobić;) a samochodem jeszcze nie wiem jakim pojedziemy...nam obojgu strasznie podoba się mazda 6 taka czerwony metalic...cudna jest i taką byśmy chcieli,ale z tego co szukałam w moim mieście to jest chyba za 450zł...trochę dużo jak na jedną przejażdżkę:(

A ja bym chciała jakimś klasykiem np Warszawą śliczna jest , albo żeby było śmieszniej fiatem 125p :)