Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy studia na awf wychowanie fizyczne sa naprawde bardzo trudne??

Polecane posty

Gość gość
Na te studia potrzebne sa dobre warunki fizyczne pod tym wzgledem jest ciezko jesli idzie o wiedze inteligencje no to nie zartujmy ...

Gość gość
Magdalena Brunagel to jej imie i nazwisko

Gość gość
A jakies bardziej konkretne namiary? Fajnie by bylo, gdybysmy skorzystali, skoro jest dobra?

Gość gość
Mam numer telefonu: 500-046-474.

Gość gość
Nie słuchaj tego Mój nauczyciel od wfu reż takie głupoty zawsze opowiadał ze miał więcej anatomii niż na medycynie A głupi jak but

Gość gość
Te posty autorstwa wypierdków, które nawet w kiblu na jakiejkolwiek uczelni nie były, a studiowanie to w ogóle nie wchodzi w grę, bo do tego trzeba najpierw zdać maturę :-P

Gość gość
Wynika z tego, że nawet nie próbowali studiować czegokolwiek. Nic się samo nie zrobi, nie ma takich studiów, które łatwo skończyć, nie ucząc się. Tak się tylko wydaje niektórym, że na AWF zrobisz kilka fikołków i zostaniesz magistrem:-D Ciekawe ile fikołków trzeba zrobić żeby zostać fizjoterapeutą po AWF. Czy fizjoterapeuta po Uniwersytecie Medycznym to bardziej prestiżowy niż po AWF? No geniusze, czy tam też każą robić fikołki?

Gość gość
A wypada zapytać fizjoterapeutę po czym jest? Teraz to nawet na Politechnice Opolskiej taki kierunek mają i na prywatnych uczelniach. Ja nie wiem czy taki doprowadzi do stanu używalnośc***acjenta równie dobrze jak ten kształcony na medycznym albo po AWF, nie wiem naprawdę :-(

Gość gość
tak szczerze? studiuję wychowanie fizyczne 3 rok już i są to najprostsze studia jakie możecie wybrać...

Gość gość
i błagam nie porównujcie anatomii i biochemii na wf do tej na medycynie... hahaha

Gość gość
Te studia nie muszą być trudne, ale jeśli coś z tej dziedziny miałabym polecić to bardziej coś a’la fizjoterapia. Ten kierunek z atrakcyjnym czesnym masz np. na Wyższej Szkole Mazowieckiej. A zarobki w zawodzie będą atrakcyjniejsze niż nauczyciela WF.

Gość gość
polecam Kraków ☺

Gość gość
nie mam teraz czasu pisać, ale jak chodzi o fizjoterapię powiem tak, że studia spoko. Praca trochę mniej

Gość gość
Ja jestem studentem i znam wielu studentów, każdy ma opinię, że na awfie studiują w większości półgłówki i jest to kierunek dla pógłówków, na podstawie moich doświadczeń jestem zmuszony to potwierdzić, bo znam dużo studentów awfu, ostatnio mojemu znajomemu, studentowi awfu zaproponowali doktorat, a jest przygłupem do sześcianu i to nie tylko moja opinia. Także jak ktoś studiuje awf nawet na najlepszej uczelni to wszyscy i tak uważają go za głupka, nawet większego od kogoś kto studiuje zaocznie jakąś politologię w Wyższej Szkole Humanistycznej w Przasnyszu.

Gość gość
Powiem tyle, te studia wale nie są takie łatwe jakby mogło się wydawać. Mówicie że same tam połógłówki idą ? Nie sądzę. Ukończyłam jedno z prestiżowych liceum w Krakowie z czerwonym paskiem oraz bardzo dobrze napisaną maturę. Poszłam na wf ponieważ kocham to i ten kierunek da mi wiele perspektyw zawodowych.

Gość Absolwent AWF
Skonczylem AWF w 1997 r. Moge potwierdzic, ze bylo 3 kandydatow na 1 miejsce, a po kilku egzaminach na 1 rok przyjeto ok. 300 osob. Na 2 roku zostalo nas 100. Przesiali nas ostro na anatomii i biochemii. Zeby zdac trzeba bylo ostro kuc po nocach... Potwierdzam tez, ze po studiach okazalo sie, ze nie ma dobrze platnej pracy (nauczyciel, trenes itp). Na szczescie studia nie byly latwe i nauczulem sie solidnie pracowac przed egzaminami. Szybko uzupelnilem wiedze na podyplomowkach i MBA. Teraz pracuje w duzym banku, dobrze zarabiam, ciesze sie zdrowiem i sprawnoscia fizyczna. Nie jestem idiota. Czesto mam propozycje pracy na wysokich stanowiskach w miedzynarodowych korporacjach.