Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wracajacy

2015 powrot do Polski z emigracji po ponad dziesieciu latach

Polecane posty

Gość gość
@11:29 a co ja takiego robię wg ciebie? Laska nie sprzatała dla Google tylko pracowala dla firmy ktora google (nawet nie głowna siedziba) zatrudniało wiec o jakich super warunkach tu mówisz? Jeżdżenie na szmacie to jeżdżenie na szmacie ;) to tak jak druga aparatka ktora chwali sie rodzinie że studiuje medycyne a robi kurs pielegniarski :D kolorowanie rzeczywistosci.

Gość gość
Wpisz w translate Google to sie dowiesz

Gość gość
Dostala super wiadro i sciere z napisem google i czyscila kible mad in google hahahahaha

Gość gość
Tutaj jedziemy Panie i Panowie ; P

Gość gość
Ej polskojezyczne kurefki. Dowiedzieliscie sie juz gdzie dokladnie mieszkacie czy dalej twierdzicie, ze w czesci nalezacej do jukej ale nie w jukej? hahahhhahahaananananaanahahanhahaaha

Gość gość
Wraca ktos z was w tym roku do Polski?

polska to kraj absurduw , chory kraj , nie wracajcie bo sie rozczarujecie i bedziecie zwiewac , ja za granica 20 lat i nie mam zamiaru wracac tam gdzierzady sprawuje kler pedofili , gdzie staruszki kupuja jednego cukierka za 2 grosze , TO JEST CHORE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Chora to ty jesteś,siedz za granica i nie wracaj,co za durne babsko.

Gość gość
emilia - po co im tłumaczysz? będą cię tylko obrażać niech wracają, niech zobaczą jak w Polsce jest cudownie, NIECH SOBIE PRZYPOMNĄ DLACZEGO WYJECHALI!

Gość gość
emilia45, ty glupia IIzdo avatar sobie zmienilas i myslisz ze jestes madrzejsza. Kurwooo skad wiesz jak sie teraz zyje w Polsce jezeli jestes 20 lat na wygnaniu. Ktosc ci wIIerdoolil regulke do pustej lepetyny, i powtarzasz ja w kazdym watku teraz. Chyba juz demencja na starosc cie dopadla :D

Gość gość
parooowa znowu atakuje!

Gość gość
Paroowa jest chyba na urlopie, ja jestem śliedzik, i jestem z tego dumny. A nie jak wy kłąki.

Gość gość
po tych kłąkach cię poznaję - kurffo

Gość gość
My ciebie tez ty kurffo zapijaczona.

Gość gość
a ja ciebie też kurffo zaćpana

Gość gość
Tez wracam za kilka miesiecy. Mam juz dosc tego "super zycia" na emigracji.

Gość gość
no to po powrocie rozpoczniesz super życie w Polsce ;-) przypomnisz sobie dlaczego wyjechałeś

Gość gość
Raczej nie bede mial okazji zeby sobie przypomniec, bo to baaaardzo daaawno bylo.

Gość gość
"no to po powrocie rozpoczniesz super życie w Polsce przypomnisz sobie dlaczego wyjechałeś" X X Zazdroscisz mu ze wraca? Jak ja nie rozumiem tych wszystkich zawistnych ludzi. Wraca wiec to jego sprawa i jego wybor i nic ci do tego.

Gość gość
a czego mam mu zazdrościć - że pójdzie do pracy za tysiąc złotych (o ile ją dostanie) a nie za tysiąc funtów przy takich samych cenach?

Gość gość
Jaaaazzdddaaaa!!! Dawajcie jeszcze, dalej, ino chyzo!! Malo tych bluzgow tutaj!! No kto nastepny??

Gość gość
a gdzie ty widzisz bluzgi?

Gość gość
A ja se mieszkam 12,5 roku w Londynie i jest ok. Chociaz czasami to powiem wam ze... iskry z oczu ida! Zal mi jedynie znajomosci z Polski. Cwoki jedne tak zdziczeli, ze nawet na smsy nie odpowiadaja. I teskno mi za mlodoscia co to mi tu zeszla na pracy, codziennym wstawaniu. Zal mi milosci, ktora sie skonczyla a o ktora nie dbalam nalezycie. Zal mi ze nigdy nie chcialam rodziny i dzieci to se moj byly facet inna dziunie znalazl.. Zal mi czegos czego nie umiem ubrac w slowa. Mam jakis zal i tesknote nosze jakas w sobie. I cos mnie targa za rajty i dlawi w gardle. I na placz sie zbiera. I patrze na tych mlodych ludzi w wieku moich siostrzenic i pytam sama siebie: pamietasz jak bylas w ich wieku? Pamietam swoja mlodosc****azernosc na zycie a tymczasem.. Jak w piosence.. "Zamykam drzwi nie mowie juz nic do czterech scian..." Nie marnujcie swojego zycia na zamykanie sie we wlasnych glowach i snujac wyobrazenia o czyms co nie istnieje. Nauczcie sie doceniac to co macie. Dbajcie o relacje z rodzina, okazujcie innym czulosc i radujcie sie ile mozecie. Dawajcie radosc innym i noscie w sobie swiatlo.

Gość gość
Oho dopada kurfy depresja na starość. To was wlasnie czeka w uku szmaty. Samotność i dom starców, bez przyjaciół, znajomyc. Jedyne co wam zostanie to sterta zdjeć z waszych tanich wycieczek szmaty

Gość gość
Matko, ale z Was banda żałosnych frustratów hehehehehehehehehe

Gość gość
wiesz co? Fajnie napisals poprzedniczko :)

Gość gość
mam na mysli poprzedniczke z 17.11 oczywiscie :-D

Gość gość
dobrze piszesz 17.11 tak właśnie jest gdy się poświęca życie dla dorobku żyjąc w obcym kraju :O dlatego wróciłem do Polski z kasą którą oszczędziłem i jest OK :)

Gość gość
czy dziewczyna ktora wrocila po 11 latach z dziecmi ciagle czyta ten watek ? ciekawa jestem czy cos sie moze zmienilo na lepsze ?? jestem w podobnej sytuacji .. 11 lat tutaj, dwojka dzieci ,myslimy o powrocie .jak czytam te komentarze to troche mi sie slabo robi. naprawde jest tak zle ?