Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoSleep

Jak jej to powiedzieć ?

Polecane posty

Gość NoSleep

Cześć mam 15 lat ,znam dziewczyne dobre 4 lata byliśmy na początku przyjaciółmi i to się nie zmieniało ale po 3 roku znajomosci zakochalem sie to nadal nie mija a ja nadal nie wiem jak mam jej powiedzieć że ją kocham .Wiem że ona czuje do mnie też coś o wiele więcej.Ona jest dla mnie wszystkim jest o wiele dojrzalsza niż tego wieku dziewczyny .Gadamy ze sobą codziennie a ja coraz więcej do niej czuję .Od roku nie wiem jak jej powiedzieć że ją kocham już nie wiem co mam robić i przechodze w stan załamania więc proszę o pomoc .

Gość gość
15 lat.... wtf. Ja tak wpadłem jak miałem 20 i od tego czasu nie przyjaźnie sie z kobietami.

Gość gość
Czasami nie trzeba nic mówić. Jeśli jesteście blisko to Ona TO czuje. Pytanie też czy jest gotowa na Twoje wyznanie... Róbcie co do tej pory, reszta sama wyjdzie w swoim czasie...

Gość gość
Daj jej walentynke 14 lutego:)

Gość gość
15 lat, jak on miał na imię - Adrian.

Gość NoSleep
Nie mam ochoty na wasze wyśmiewanie sie z wieku bo nie jestem w dobrym humorze .

Gość NoSleep
W swoim czasie ? Znam ja 4 lata i nic specjalnego sie nie dzieje .....Oprócz tego ze coraz bardziej o niej zaczynam myśleć.

Gość gość
Prawda jest taka, że jesteś bardzo młody i ta dziewczyna również. Zaczekaj na jakąś fajną okazję... walentynki, dzien kobiet, daj jej odczuć że jest ważna dla Ciebie.może potem znajdzie się okazja aby jej powiedzieć....

Gość gość
Ludzie, przecież macie teraz telefony... piszecie smsy... wymyśl coś. Tzn nie pisz od razu że ją kochasz bo padnie na zawał, ale pierw że miłych snów np, a potem zobaczysz co ona na to. Później możesz już że myślisz o niej i takie tam...