Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletka Po to morderstwo dziecka niepoczetego

Polecane posty

Gość gość
nie ludzie tylko katolicy a katolicy to nie ludzie tylko wyprane z mozgu zyjatka

Gość gość
kobiety ogarnijcie się wreszcie...przestańcie mordować komórki jajowe...a wy mężczyźni powinniście również być karani za morderstwo plemników...przecież to życie...normalnie z piekła nie wyjdziecie bezbożnicy :D

Gość gość
ale co my mamy zrobic jak one same co miesiac wypadaja?? i jak tu zyc?

Gość gość
to powyżej,to nawet nie jest poprawne biologicznie mordowanie komórki jajowej:O a jak jesz jajko na twardo,to dopiero dokonujesz morderstwa weźcie sie ogarnijcie!

Gość gość
powiem wam gorsza zecz , wczoraj robilam mezowi loda z polykiem - jestem kanibalem ludozerca :o

Gość gość
to może zaszyjmy się...żeby nie wypadały...no i nie jedzmy jajek...w końcu kurczaki tez mają prawo do życia

Gość gość
no i dobrze, będzie nas mniej i tak w chuj nas jest, ludziska z biedy muszą wyjeżdżać za granicę po chleb

Jak to zwykle bywa, dno i 6m mułu. Ale edukować trzeba, zwłaszcza, że zdarza się, że zaglądają tu ludzie rozsądni i myślący. I jeszcze jeden komunikat dla ignorantów, u człowieka nie występuje komórka jajowa !!!, więc jest tyle prościej.

Gość gość
gameta zenska potocznie zwana kom jajowa wiec z czym masz problem , taka nazwa jest prawidlowa

Gość gość
u ciebie na pewno nie występuje...od razu ludzki zarodek :D

Gość gość
Jako matka boję się tylko jednego - że niedoświadczone młode nastolatki doważą się użyć tabletek troszkę później niż dzień po. www.MartynaG.pl - blogująco-budująca mama

Poczytaj trochę ebriologii człowieka, to zrozumiesz, różnicę, niby formalna, ale ludzie piszący o ludzkiej komórce jajowej raczej wykazują się niechlujstwem albo ignorancją. A , dla naszych rozważań, niemożliwej jest zabicie ludzkiej komórki jajowej

Gość gość
droga matko jest takie ryzyko bo tabletka troche kosztuje wiec potrzebny jest czas na skolowanie kasy wiec najlepszym rozwiazaniem byloby zaczac z dziecmi w pewnym wieku rozmawiac otwarcie o seksie antykoncepcji i chorobach wenerycznych

Gość gość
Skoro Wy ''niekatolicy'' jesteście w swoich przekonaniach tacy mocni, to dlaczego tak was boli krytyka, piętnowanie Waszego postępowania. Swoich oponentów w tej dyskusji nazywacie "katolami", ""debilami'', że mają wyprane mózgi. Ja pisząc tu o tym, że istota ludzka jest od momętu zapłodnienia jajeczka aż do naturalnej śmierci, mam nadzieję ,ze może choć w jedniej osobie zasieje się to ziarenko refleksj ina ten temat i zakiełkuje kiedyś tam.

Dlaczego? bo prawda w oczy kole, każdy myślący człowiek wie, że od zygoty po denata człowiek jest człowiekiem, a całe rozważanie tyczy się tylko pytania, w jakie warunki muszą być spełnione, by można było go bezkarnie zabijać.

Gość gość
Kto Wam katolikom dal niby prawo do sadzenia? To nie tam w waszym zascianku bylo napisane cos o kamieniu ktorym ma rzucic ten co jest bez winy?

Gość gość
Sąd wiąze się z wymierzeniem kary. Nie mnie Was osądzac. Kiedyś tam osądzi nas wsxystkich TEN NAJSPRAWIEDLIWSZY SĘDZIA.

Gość gość
Jest jeden plus tego, żeby ta tabletka była dostępna - jakaś idiotka będzie mogła ją zarzyć a nie wyrzucać biedne niczemu winne dzieciątko na śmietnik albo mordowała je...

Ja nie sądzę, ja przedstawiam fakty, a osąd każdemu zostawiam we własnym sumieniu.

Gość gość
fakty? a gdzie jest odpowiedź na moje pytania? >> gość dziś morderstwo? czy możesz mi podać paragraf z kodeksu karnego określającego zażycie pigułki "PO" za morderstwo i karającego za to więzieniem?

Gość pisu srisu
Przeciwko tabletce jest durny PIS, jego wyznawcy i mocherowe berety!!! :D A co, moze lepiej jak dzieci umieraja pozniej na śmietnikach i sa zabijane jak ktos wczesniej napisal???? Zastanowcie sie idioci!!!

Gość gość
przedstawiasz fakty czy kłamiesz "Samoswoj" że tak robisz? własnie poprosiłam o fakty i co?

Gość gość
przeraża mnie fakt, ze tylu ludzi uważa awaryjną antykoncepcję za aborcję, a prześmiewczy temat tego wątku biorą najzupełniej serio. i pomysleć, że ludzie o takim mizernym stopniu inteligencji najgorliwiej się rozmnażają:D

Gość gość
Skoro Wy ''niekatolicy'' jesteście w swoich przekonaniach tacy mocni, to dlaczego tak was boli krytyka, piętnowanie Waszego postępowania x mnie nie boli twoja krytyka , mylisz pojecia i sie gubisz dla mnie tabletka po jest jaknajbardziej ok bez recepty, mozesz mnie za moj poglad skrytykowac ale dlaczego chcesz mi zabronic kupowania tej tabletki ?? ty nie krytykujesz tylko chcesz narzucic swoje katolickie prawa reszcie spoleczenstwu a to jest roznica nie rozumiem tez z jakiej racji mnie pietnujesz?? kto dal ci takie prawo? czy twoj Bog dal ci prawo pietnowania innych ludzi-bliznich tak jak mowicie przyjdzie byc moze czas ze bede osadzona ale to nie wy bedziecie mnie sadzic

Bo tabletka PO jest aborcją ( a przynajmniej bywa i zupełnie nie jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy) I to jest FAKT!! Niech mi ktoś wytłumaczy jak można tak oczywistą oczywistość negować, na czarne mówić białe i jeszcze irytować się, że ktoś patrzy na czarne i nijak nie chce mu to wyglądać na białe. Żyjemy w wolnym kraju, opinie można mieć różńe, ale fakty są faktami

Gość
W takim razie spirala domaciczna tez jest aborcja! Dlaczego nie sprobujecie jej zabronic ?

Gość gość
Bo tabletka PO jest aborcją x widocznie nie jest skoro mozna kupic bez recepty :)

Gość gość
w rzeczy samej, to też środek wczesnoporonny x ojej i co teraz? tez bedziecie skomlec na forach aby zabronic spiralki? jak to jest ze jeden "srodek wczesnoporonny" akceptujecie a drugi nie, cos wybiorcze macie te morale