Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletka Po to morderstwo dziecka niepoczetego

Polecane posty

Gość gość
A ja zasadniczo jestem zdania, ze kazda kobieta ma prawo decydowania o sobie, swojej macicy i swoim zyciu. To nie jest dobro narodowe, jest to dobro indywidualne danej kobiety.

Gość gość
Dr Poludniewski nie bedzie potem odpowiadal za grzech aborcji i nie ma co sie nim wyslygiwać.Dla chrzescijanina jest to grzech bezdyskusyjny.Bierze sie tabletke zeby w razie co zabić poczete dziecko.Koniec kropka.Dla ateisty moze nie miec wiekszego znaczenia chyba ze moralne.

A ja zasadniczo jestem zdania że brzuch kobiety przestaje być jej wyłączną własnością, kiedy znajdzie się tam odrębna istota ludzka, której nie wolno zabić.

Gość
>>A ja zasadniczo jestem zdania że brzuch kobiety przestaje być jej wyłączną własnością, kiedy znajdzie się tam odrębna istota ludzka, której nie wolno zabić.<< A ja zasadniczo uwazam, ze twoje mieszkanie przestaje byc twoja wylaczna wlasnoscia, kiedy znajdzie sie tam bezdomna cyganska rodzina, ktorej nie wolno wyrzucic...

Gość gość
Fajne porownanie az się usmialam hihi

Gość
>>Fajne porownanie az się usmialam hihi<< Pewnie, ze fajne i chyba oczywiste !

Gość gość
Tylko dla ograniczonych przez rozniste nakazy kleru w tym kraju, tabletka PO to morderstwo. Placa na koscioly ale jak panstwo dowala znowu wieksze podatki (bo z czegos trzeba brac na te wszystkie dzieci w domach dziecka, albo dac patologii bo ich nie stac na nic itd) to pierwsi jape rozdziawiaja. Aborcja ma wiecej korzysci niz szkody i pojmijcie wreszcie. Jeszcze 20-30 lat temu nikt nie robil szopki ze to morderstwo itd i polowa kobiet sie wtedy wyskrobaka a i tak byl wyz demograficzny pozniej-strach pomyslec co by bylo gdyby urodzily-teraz z praca jest ciezko a co dopiero przy wiekszej liczebnosci ludzi. Teraz nagle sie wszyscy pobudzili i bronia zarodka/plodu bo wybaczcie ale nazywanie tego dzieckiem jest ulomnoscia z waszej strony.

Gość gość
Kobieta która poroni powinna być skazana bo to zbrodnia

Gość
A taka ktora nie urodzi przynajmniej czworki dzieci powinna byc poddana eutanazji z chwila gdy wejdzie w wiek menopauzy. Jej maz nie, bo wciaz ma szanse zrobic dziecko!

Gość gość
nie ma co sie szarpac tutaj , tabletka bedzie dostepna i to jest fakt a te idiotki fanatyczki moga jedynie poskomlec ze zlosci , jeszcze by sie tylko przydalo wywalic religie ze szkoly i zastapic te lekcje wychowaniem seksualnym bo dzisiejsza Polska mlodziez seksu uczy sie z p****li , gazetek, od starszych kolegow i na zasadzie prob i bledow a rodzice w sprawie seksu nabieraja wody w usta jeszcze daleko Polsce do Europy pod tym wzgledem

Gość 123inna123
Tabletka Po uniemożliwia m. in. zagnieżdżenie się już zapłodnionej komórki jajowej w macicy. Czyli nie może ona odżywiać się z endometrium macicy. Czyli nowe życie umiera z głodu. Jak można Tabletkę Po nazywać w ogóle lekiem? Co ona leczy?

Gość gość
smierc glodowa jest straszna:o

Gość gość
miesiączka to morderstwo dziecka niepoczętego...ale my kobiety niecne jesteśmy, trzeba koniecznie powstrzymać to krwawienie i chronić nasze komórki...

Gość gość
'jazgotanie. Chcieliśmy Europy to ją mamy - z tabletkami, gejem i genderem. ' O KUR/WA NO TAK, NAJWAŻNIEJSZY JEST PRZECIEŻ GIĘDER! ŻAL mi was, taliby

Gość gość
od NIEMOWLĘCTWA zwłaszcza. jeszcze zanim nauczą się czytać. talibowie wypie/rdalać

Gość 123inna123
Podczas miesiączki uwalniane jest niezapłodniona komórka jajowa

Gość gość
a ile takich dzieci poczetych kobieta nieswiadomie wydala, powinny odpowiadac za nieumyslne spowodowanie smierci

Gość gość
ale to wciąż komórka...może być w niej kiedyś życie...chrońmy je już zawczasu

Gość gość
'gość dziś ale to wciąż komórka...może być w niej kiedyś życie...chrońmy je już zawczasu ' to ironia, jak rozumiem :D ?

Gość gość
dobrze rozumiesz, bo ta paranoja z tą pigułka to już zakrawa na ironię

Gość gość
wiesz dla normalnego czlowieka to ironia dla debila to "fakt oczywisty"

Gość gość
Drażnią mnie ludzie posiadający dzieci którzy piszą o ochronie życia poczętego. Jestem po kilku próbach in vitro i głęboko w duuupie mam co te bogobojne paniusie o mnie pomyślą. Rzygac mi się chce jak na takie tematy wypowiadają się ludzie którzy nigdy tego nie doświadczyli. To samo z tabletka po ludzie postawcie się na miejscu tych którzy dzieci z różnych przyczyn mieć nie chcą: bo brak pracy, bo nie ten wiek , bo są już dzieci itd.

Gość gość
ja jako mama ktora nie ma problemu z zajsciem absolutnie sie z toba zgadzam i rozumiem chec posiadania dziecka jak i niechec do dziecka ale uslyszalam kiedys od pewnej pani tak "madrosc" zyciowa- Bog dal dziecko to Bog da na dziecko

Gość gość
Najlepiej pukac się jak króliki ,a potem rano brać tabletki coby to nie zajść ... genderowe debile

Gość gość
Co za idiotyczny samonakrecający się autor tematu. Rozumiem, że ktoś uważa, że to tabletki poronne (co prawda nei jest) i może nie chce zabijać dzieci (czyli chcieć dopuścić do owulacji i potem zapłodznienia i implantacji), ale na cholere czemu nie pozwalasz wwolnym kobietom mieć wybór? Od tych "katolików" zawsze musi wiać tak nienawiścią? Jak chcesz niewolników podporządkowanych Tobie i Twoim zasadom to leć, wywalcz kawałek ziemi i stwórz swoja nową Koreę Pólnocna

Gość gość
W tej kwestii faceci powinni zameknac ryje. A moze nie bzykac ew kolegow. Co wy na to samce? Jasne bo to zaplodnienie sama sobie kobieta robi. Kur.....co za debile w tym kraju!

Gość gość
A ja myślę genderowy debilu , że ty nie pukasz się wcale i żal ci d... , ściska, że inni to robią . Tobie rzuca się na mózg

Gość gość
Ah autorka tematu okazała się spoko - przepraszam ALe podtrzymuje, ze on polskich "katolików" zawsze jedzie jadem i nienawiścią. I tak samo w przypadku tabletki. Każdy doskonale wie, że nie jest ona wczesnoporonna, ale im bardzo to przeszkadza, że takie cudo isnieje. Dlaczego kobieta ma sie rozwijać, uczyć i zarabiac. Gdzie no, ona ma siedziec i rodzić rok po rok, dzieci chrzcić i na kościół łożyć. Nie ma tak, że ona bedzie miała lepiej.

Gość gość
dla mnie osobiście najwyższą wartością jest ludzkie życie i każde zasługuje na szacunek i miłość. Mam pytanie do tych wszystkich osob, które uważają, że załodniona przez plemnik komórka jajowai ten'' zlepek komórek '', który się z niej rozwija nie jest człowiekiem, to wtakim razie w jakim stadium swojego rozwoju Wy staliście się człowiekiem?