Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

Biedaku, w przeciwieństwie do ciebie nie oczekuję akceptacji:). A temat pewnie został założony przez ciebie. Mam gdzieś spekulacje niedowartościowanych ludzi.

tak przeze mnie. Dwa lata temu:D Miałem wizje dzisiejszej 'rozmowy"

Dzisiaj wznowiłeś temat, na jedno wychodzi.

kazdy ma jakies wartosci;)));))))przynajmniej sie nam tak wydaje?!;))));))))

nie wiem czy ci zależy na akceptacji ale było ci miło kiedy jakieś trolle bez znajomości twojej osoby(?) wyciągnęły na twój temat "wnioski"? to samo ty zrobiłaś tutaj. I nie wiem dlaczego jesteś skoncentrowana głównie na internecie;) przeczytałaś chociaż dwa zdania z tego topiku zanim postanowiłaś podzielić się opinią na temat mojej osoby? czy kierowałaś się zemstą za niedawną kłótnie? 'Wg ciebie to merytoryczne podejście do sprawy (kolejne sformułowanie, którego nadużywasz)?

krótko mówiąc przylazłaś tu na wojne. I spodziewałaś się czego hipokrytko? e mnie wgniecies w ziemie napomknięciami o dobrym wychowaniu (na wojnie?) i nazywaniem "chłopcze"? Wnioski: Jesteś małostkowa i mściwa. Ja też jestem mściwy ale nie tak żałośnie jak ty. Ktoś ci zrobił krzywdę. Być może jesteś niepełnosprawna. Oszukujesz samą siebie udając pogodę ducha podczas gdy w środku wrze złość, frustracja i nienawiść do ludzi. Prawdopodobnie wykorzystujesz ten kamuflarz żeby wciągnąć ludzi w pułapkę, zdenerwować a póniej zmieszać kulturalnie z blotem. I owszem zależy ci na akceptacji innych. Wręcz to z cienbie bije.

Przyznaj, że pisząc ze mną nie byłeś merytoryczny a wulgarny. Nie oczekuj od kogoś konkretnych wypowiedzi na temat, jeśli twoje są przesycone wulgaryzmami.

prztlazłaś tu powtarzam żeby sie zemścić więc o żadnej merytorycznej dyskusji ni e byyło mowy.A ciężko oczekiwać ode mnie żebym po zatrolowaniu pięciu topików dyskutował kulturalnie z oszołomami mającymi o powiedzenia tyle żebym sie wybralł na k-paxa Wpiertoliłaś sie w ten spam z radością wykorzystując swoją ulubioną taktykę: wytykanie chamstwa i miernoty . Sama jesteś miernota. W dodatku zakompleksioną.

no chyba, że chciałaś pogadać merytorycznie o zasadności tej propozycji (k-pax);)

Jesteś fałszywy, to obelgi z opóźnionym zapłonem. Jednak jestem w stanie je odeprzeć, bo reaguję szybko. Okrutny zapatrzony w siebie chłystek, tak traktuje rozmówcę, początkowo głaszcze by później mu dopieprzyć tztw. niedorozwojwem. Jesteś potworem w czystej postaci:).

i tą konkluzją zakończmy te psujące kolejny topik i dyskusje na nim (sensowną zanim sie pojawiłaś w ślad za trolami). żegnam i nie zycze sobie więcej żebyś mnie niepokoiła. Mam ważniejsze rzeczy na głowie niż kłótnie z osobą, które reprezentuje wszystko to co mi zarzuca

Quod erat demonstrandum et labora bora bora ble ble bla bla navigare est pssstrestse pfffff:O

już z apóźno:) Prosiłem wcześniej. Jak wspomniałem jestem mściwy:) Chyba mnie dobrze rozumiesz? alleluja i acta fest

Ok mathra to ty? przynajmniej wrogów powinnam znać:D.

spotkamy się w sądzie. Jak widzisz znam prawo rzymskie od podstaw.

Gość Radek BEZ DŁUGU za PO
gameover ty hu'jozo je'bana, paranoiku, schizofreniku pier'dolony, rata zapłacona ? ha ha ha ha ha

Gość Radek 30 lat BEZ DŁUGU za PO
tak to sobie mów do swojej mamy

aczkolwiek poprzez naleciałości kulturowe-kafeteryjne winienem rzec: Asinus anusorum

Gość radeczek
@gość 02:00 święte słowa, BRAWO !

Gość radeczek
@gość 02:00 święte słowa, BRAWO !